monika996 21.10.2011 07:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2011 monia jest w Castoramie super środek na osady poremontowe. ja wymyłam tym garaż potynkarzach, garaż był myty nierożcienczonym, a środek rozcieńczałam, ale trzeba myć nawet kilka razy;) do uzyskania efektu. ja jeszcze jednej łazienki nie doszorowałam. muszę to zrobić sama i jakoś nie mogę się zebrać firma to oro perfekt:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszonik 21.10.2011 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2011 No to teraz dałaś czadu zdjęciami łazienek - obie cudnie wyszły, choć chyba bardziej się skłaniam ku metalicowej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna-maria3 21.10.2011 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2011 Monia, piękne te łazienki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 21.10.2011 08:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2011 No to teraz dałaś czadu zdjęciami łazienek - obie cudnie wyszły, choć chyba bardziej się skłaniam ku metalicowej Cieszę się, że tak mówicie, bo tak jak biała podoba mi się*bardzo, tak nad tą metalicową zaczęłam się*zastanawiać, czy w niej wszystko gra. Ale skoro Wy mówicie, że ciemna fajnie, ja uwielbiam białą, to znaczy, że mam ładne łazienki (obie :lo2:) Zawsze narzekałyście, że mało zdjęć, a ja obiecywałam, że będą, niech tylko coś*się zacznie dziać Myszonik, ale i tak nic nie przebije Twoich schodów. Są cudne! Wiedziałam, że ten łupek ma potencjał Moni, dzięki za info. O jedną rzecz już nie muszę się*martwić. Jeszcze tylko ktoś musi zakasać rękawy. I od razu pytam - dlaczego to muszę*być ja??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 21.10.2011 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2011 Łazienki super, fajnie że każda zupełnie inna, moja ulubiona ta ciemna;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 21.10.2011 09:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2011 moja ulubiona ta ciemna;) Dzięki MarJel Jadę zaraz na budowę. Powitam moją*kochaną szanowną teściową matkę Spojrzę dziś na ciemną inaczej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 21.10.2011 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2011 Ciekawe jak szanowna teściowa skomentuję Moi do tej pory nie mogą zrozumieć jak to można mieć czarną łazienkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszonik 21.10.2011 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2011 Myszonik, ale i tak nic nie przebije Twoich schodów. Są cudne! Wiedziałam, że ten łupek ma potencjał Moni ja Tobie przy okazji spotkania to co najmniej dobre wino wiszę za pomysł z łupkiem:) Kurczę, a mojej teściowej się wszystko podoba... chyba coś z nią nie tak, nie spełnia zasadniczej roli teściowej, czyli naczelnego marudera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 21.10.2011 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2011 Moni ja Tobie przy okazji spotkania to co najmniej dobre wino wiszę za pomysł z łupkiem:) Kurczę, a mojej teściowej się wszystko podoba... chyba coś z nią nie tak, nie spełnia zasadniczej roli teściowej, czyli naczelnego marudera Myszonik mojej też i do tego robi takie jak ja:) myszonkmuszę zobaczyć te twoje schody z łupka!! masz już!! na zewnątrz , czy w domu\? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zośkaz 21.10.2011 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2011 Hej, za namową paru osób startuję z komentarzami W skrócie: Zbudowaliśmy dom (projekt - Dom Przy Parkowej), jesteśmy na końcowym etapie instalacji wewnętrzych, przed nami ten najtrudniejszy czas ... i jak ten burek proszący o kiełbasę z pańskiego stołu przyszłam tu z nadzieją na pomoc tych bardziej doświadczonych jeśli tylko bedziesz potrzebowała pomocy, bedziesz szukała odpowiedzi na różne pytania to śmiało pisz. Duzo informacji o produktach na wykończenie domu znajdziesz na http://dachiklinkier.com/ Sporo ciekawych produktów, które serdecznie polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 21.10.2011 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2011 Monia już jestem. coś mi to forum szwankuje:) jeszcze napisali mi w mojej skrzynce ,że nie ma już twojego maila:jawdrop: rany co???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszonik 21.10.2011 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2011 Myszonik mojej też i do tego robi takie jak ja:) myszonkmuszę zobaczyć te twoje schody z łupka!! masz już!! na zewnątrz , czy w domu\? schody zewnętrzne. Robocze zdjęcia są u mnie w dzienniku, zapraszam:) Mi też forum fiksowało. A poza tym to po historiach, że kilku osobom profile skasowało jestem w ciągłym strachu, że mnie też jakaś wirtualna dziura pochłonie... to już chyba uzależnienie od forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rocia 21.10.2011 18:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2011 No to ja też się dopisuję do tych uzależnionych. U mnie też przed południem forum zawiodło (chyba awaria odgórna)... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anula05 21.10.2011 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2011 Ania! Uwieliam CIĘ! Serio!!! Ty to masz dowcip Kuchnia na 15-go listopada, jeśli się wyrobimy z gładziami i malowaniem. Podłoga jakoś w międzyczasie A kiedy mi dom wyCaparolują??? ehhhh Ale fajnie, mów mi tak, maj odchodzi w niepamięć No przecież możesz mieszkać w nieotynowanym. Wiosną zrobicie. Mieszkaj już! Gładzie i malowanie to tydzień. 1.12 mieszkasz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 21.10.2011 20:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2011 1.12 mieszkasz. Będziemy miały do siebie bliżej Ja Ci pożyczę stół na tydzień (właśnie, stół miał być w połowie października) , Ty mi łóżko do sypialni, potem się wymienimy jakąś lampą. Damy radę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 21.10.2011 20:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2011 Ciekawe jak szanowna teściowa skomentuję Moi do tej pory nie mogą zrozumieć jak to można mieć czarną łazienkę Była zachwycona. Widać było, że dziwnie jakoś do tego drewna podchodzą w łazienkach, ale mówili że wygląda to ślicznie Ale słuchajcie - mój mąż!!! Oświeciło go. Stwierdził dziś, że podłoga w łazience drewnianej jest cieplejsza od gresu z holu obok Może już nie myśli że trzeba będzie teak zrywać Coś tłumaczył teściowi, że to jest jakieś*promieniowanie podczerwone, że materiał na podłogówce nie ma aż*takiego znaczenia ... Chyba dam namszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 21.10.2011 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2011 Była zachwycona. Widać było, że dziwnie jakoś do tego drewna podchodzą w łazienkach, ale mówili że wygląda to ślicznie Ale słuchajcie - mój mąż!!! Oświeciło go. Stwierdził dziś, że podłoga w łazience drewnianej jest cieplejsza od gresu z holu obok Może już nie myśli że trzeba będzie teak zrywać Coś tłumaczył teściowi, że to jest jakieś*promieniowanie podczerwone, że materiał na podłogówce nie ma aż*takiego znaczenia ... Chyba dam namszę Twój K. czasami przypomina mi mojego M Myślę, że świetnie by się dogadali w niektórych sprawach budowlanych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 21.10.2011 21:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2011 Twój K. czasami przypomina mi mojego M Myślę, że świetnie by się dogadali w niektórych sprawach budowlanych Nie no, on to raczej wszystko co się dzieje i ma dziać kojarzy Tylko o tę podłogę tak walczył. Bo on lubi jak wszystko jest tak jak Bozia przykazała. A drewno plus podłogówka wg niego się wykluczają. Drewno to izolator. Koniec kropka I chyba musi sobie objąć nowy światopogląd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 21.10.2011 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2011 Nie no, on to raczej wszystko co się dzieje i ma dziać kojarzy Tylko o tę podłogę tak walczył. Bo on lubi jak wszystko jest tak jak Bozia przykazała. A drewno plus podłogówka wg niego się wykluczają. Drewno to izolator. Koniec kropka I chyba musi sobie objąć nowy światopogląd przywieź go do mnie, to zobaczy, że u mnie wszędzie podłogówka, nawet pod drewnem w pokojach i ciepło jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 21.10.2011 21:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2011 przywieź go do mnie, to zobaczy, że u mnie wszędzie podłogówka, nawet pod drewnem w pokojach i ciepło jest ale on już nie musi (bo miałam plany go wozić po ludziach), on ma teraz sam, i to pod teakiem (litym) 15 mm, ma zagwozdkę i niedługo sobie włosy wszystkie wydrapie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts