Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Moni i dom się wykańczają - komentarze do Parkowej

Recommended Posts

• Odpowiedzi 10,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Moniu

jako żywo jestem zainteresowana terminem dostawy Twojego stołu (bo się zorientuję jaki po ślizg w MD mają ;) - napisz coś jak się dowiesz kiedy będzie...

I weź coś zadziałaj żeby sobie małżonek owłosienia nie wydrapał ;)

Wiesz, mnie na tym stole na razie nie zależy. No bo co bym miała z nim robić?

Ale w końcu się zapytam

A małżonek pojechał rano oddać wełnę w dobre ręce :lol: i pewnie nie raz łaził po łazienkach i rękę do podłogi przykładał ... z niedowierzaniem

Moni, napisalas u Venus o pikowanej laweczce do wiatrolapu! Jessssu, toz ja tez taka planuje-wkleje fotke wieczorem, cobys wiedziala, o czym szprecham.

Przychodze do Ciebie po prosbie;)o ile masz obnizony ten sufit w lazience, gdzie sa korytka? ile ma samo korytko?napisz mi prosze a juz bede wiedziala szto mnie djełat z tym sufitem w holu:D Z gory dzieki:hug:

Nie no, on to raczej wszystko co się dzieje i ma dziać kojarzy :lol:

Tylko o tę podłogę tak walczył. Bo on lubi jak wszystko jest tak jak Bozia przykazała. A drewno plus podłogówka wg niego się wykluczają. Drewno to izolator. Koniec kropka

I chyba musi sobie objąć nowy światopogląd :lol2:

Kocham Was!!!:lol2::lol2::lol2:

Nie no, on to raczej wszystko co się dzieje i ma dziać kojarzy :lol:

Tylko o tę podłogę tak walczył. Bo on lubi jak wszystko jest tak jak Bozia przykazała. A drewno plus podłogówka wg niego się wykluczają. Drewno to izolator. Koniec kropka

I chyba musi sobie objąć nowy światopogląd :lol2:

A Ty masz w tej łazience jakiś grzejnik?

Mówisz???

Ty wiesz jaka ona jest usyfiona?

Ten gres ma takie wżery, że jak myłam kiedyś komuś, żeby pokazać jak wygłada, to ... końca nie było widać

Nie wiem jak ja to domyję

Monia lazienki super, mnie bardziej ta ciemna lezy i podobnie jak Emolek uwazam, ze bedziesz z niej mega zadowolona. moj kamien szary na podlodze i w prysznicu w ceglanej lazience tez nie jest gladki bo on jest lupany i mialam podobne obawy do Ciebie ale sie doczyscilo, trzeba bylo cierpliwie kilka razy ale bylo ok

Monia, pomieszczenia gdzie beda bezramkowe aquaformy mam na tym samym poziomie, co hol-w ktorym planuje te nasze rynienki i nie wiem, jak to ugryzc technicznie...bo na aquaformy bedzie obnizenie zalozmy 15 cm i teraz nie wiem, czy na rynienki nie wiecej.:???:Mysle, ze decyzje ostateczna podejme, gdybys mi zmierzyla te swoje. Zmierzysz w wolnej chwili glebokosc rynienki i podwieszenie sufitu?Buziak akonto:hug:

EDIT: Teraz dojrzalam link.Ok, tam wszystko jest:oops:

Edytowane przez hazeleyes1982

Monia.bo na aquaformy bedzie obnizenie zalozmy 15 cm i teraz nie wiem, czy na rynienki nie wiecej.:???:

No, czyli wszystko ładnie wyjdzie :yes:

Bo to się*robi podobnym sposobek tylko zamiast dziury pod bezramkowe oprawy robisz ładną*rynienkę, którą po porstu trzeba obłożyć, dopieścić ...

Anetko, dzięki! Naprawdę mi miło, że się te moje w bólach powstające łazienki komuś*podobają :yes:

Monia czy do tej potrawy makaron z tuńczykiem mozna dodac pomidory z puszki czy muszą to być suszone pomidorki?

Poleciałąm na szybko na zakupy i nie zwróciłam uwagi że pisaąłs o suszonych :bash:

koniecznie suszone, z puszki wyjdzie całkiem inna potrawa. Tu ma być kremowy, śmietanowy sos z kawałkami pomidorków (one się nie rozciapią, nie rozwodnią sosu)

Prędzej zrezygnuj z pomidorków niż dodaj z puszki. Ale to nie będzie ten sam smak - ostrzegam ;)