pasie 21.10.2011 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2011 ale on już nie musi (bo miałam plany go wozić po ludziach), on ma teraz sam, i to pod teakiem (litym) 15 mm, ma zagwozdkę i niedługo sobie włosy wszystkie wydrapie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszonik 22.10.2011 07:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2011 Moniu jako żywo jestem zainteresowana terminem dostawy Twojego stołu (bo się zorientuję jaki po ślizg w MD mają - napisz coś jak się dowiesz kiedy będzie... I weź coś zadziałaj żeby sobie małżonek owłosienia nie wydrapał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 22.10.2011 08:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2011 Moniu jako żywo jestem zainteresowana terminem dostawy Twojego stołu (bo się zorientuję jaki po ślizg w MD mają - napisz coś jak się dowiesz kiedy będzie... I weź coś zadziałaj żeby sobie małżonek owłosienia nie wydrapał Wiesz, mnie na tym stole na razie nie zależy. No bo co bym miała z nim robić? Ale w końcu się zapytam A małżonek pojechał rano oddać wełnę w dobre ręce i pewnie nie raz łaził po łazienkach i rękę do podłogi przykładał ... z niedowierzaniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 22.10.2011 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2011 wyobrażam go sobie:D pozdrowienia z trasy na Lublin:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 22.10.2011 09:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2011 pozdrowienia z trasy na Lublin:) Nie ma to jak uzależnienie od kompa i fm Udanej wycieczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 22.10.2011 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2011 Nie ma to jak uzależnienie od kompa i fm Udanej wycieczki dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 22.10.2011 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2011 Moni, napisalas u Venus o pikowanej laweczce do wiatrolapu! Jessssu, toz ja tez taka planuje-wkleje fotke wieczorem, cobys wiedziala, o czym szprecham.Przychodze do Ciebie po prosbie;)o ile masz obnizony ten sufit w lazience, gdzie sa korytka? ile ma samo korytko?napisz mi prosze a juz bede wiedziala szto mnie djełat z tym sufitem w holu:D Z gory dzieki:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 22.10.2011 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2011 Nie no, on to raczej wszystko co się dzieje i ma dziać kojarzy Tylko o tę podłogę tak walczył. Bo on lubi jak wszystko jest tak jak Bozia przykazała. A drewno plus podłogówka wg niego się wykluczają. Drewno to izolator. Koniec kropka I chyba musi sobie objąć nowy światopogląd Kocham Was!!!:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 22.10.2011 09:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2011 Hazel, musiałabym Ci to zmierzyć, bo już oczywiście nie pamiętam, ale robiłam wg rysunku chyba aquaformówWnęka ma w zaszadzie taką głębokość jak obniżóny sufit, tyle że do sufitu we wnęce doklejona jest płyta, rozumiesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anula05 22.10.2011 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2011 Nie no, on to raczej wszystko co się dzieje i ma dziać kojarzy Tylko o tę podłogę tak walczył. Bo on lubi jak wszystko jest tak jak Bozia przykazała. A drewno plus podłogówka wg niego się wykluczają. Drewno to izolator. Koniec kropka I chyba musi sobie objąć nowy światopogląd A Ty masz w tej łazience jakiś grzejnik? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 22.10.2011 09:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2011 Hazel, to jednak pod chorsy było robionehttp://www.lampowo.pl/p,pl,opt-d2-s,lampa+wpustowa+bezramkowa+d-optique+opt-d2-s-c01.html Tam masz rysunek tej wnęki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 22.10.2011 09:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2011 A Ty masz w tej łazience jakiś grzejnik? si, w jednej i drugiej, i to liczony normalnie, na ewentualność gdyby sam miał podołać (na to się już*zgodziłam ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 22.10.2011 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2011 Mówisz??? Ty wiesz jaka ona jest usyfiona? Ten gres ma takie wżery, że jak myłam kiedyś komuś, żeby pokazać jak wygłada, to ... końca nie było widać Nie wiem jak ja to domyję Monia lazienki super, mnie bardziej ta ciemna lezy i podobnie jak Emolek uwazam, ze bedziesz z niej mega zadowolona. moj kamien szary na podlodze i w prysznicu w ceglanej lazience tez nie jest gladki bo on jest lupany i mialam podobne obawy do Ciebie ale sie doczyscilo, trzeba bylo cierpliwie kilka razy ale bylo ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 22.10.2011 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2011 (edytowane) Monia, pomieszczenia gdzie beda bezramkowe aquaformy mam na tym samym poziomie, co hol-w ktorym planuje te nasze rynienki i nie wiem, jak to ugryzc technicznie...bo na aquaformy bedzie obnizenie zalozmy 15 cm i teraz nie wiem, czy na rynienki nie wiecej.:???:Mysle, ze decyzje ostateczna podejme, gdybys mi zmierzyla te swoje. Zmierzysz w wolnej chwili glebokosc rynienki i podwieszenie sufitu?Buziak akonto:hug: EDIT: Teraz dojrzalam link.Ok, tam wszystko jest:oops: Edytowane 22 Października 2011 przez hazeleyes1982 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 22.10.2011 14:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2011 Monia czy do tej potrawy makaron z tuńczykiem mozna dodac pomidory z puszki czy muszą to być suszone pomidorki? Poleciałąm na szybko na zakupy i nie zwróciłam uwagi że pisaąłs o suszonych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 22.10.2011 14:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2011 Monia.bo na aquaformy bedzie obnizenie zalozmy 15 cm i teraz nie wiem, czy na rynienki nie wiecej. No, czyli wszystko ładnie wyjdzie Bo to się*robi podobnym sposobek tylko zamiast dziury pod bezramkowe oprawy robisz ładną*rynienkę, którą po porstu trzeba obłożyć, dopieścić ... Anetko, dzięki! Naprawdę mi miło, że się te moje w bólach powstające łazienki komuś*podobają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 22.10.2011 14:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2011 Monia czy do tej potrawy makaron z tuńczykiem mozna dodac pomidory z puszki czy muszą to być suszone pomidorki? Poleciałąm na szybko na zakupy i nie zwróciłam uwagi że pisaąłs o suszonych koniecznie suszone, z puszki wyjdzie całkiem inna potrawa. Tu ma być kremowy, śmietanowy sos z kawałkami pomidorków (one się nie rozciapią, nie rozwodnią sosu) Prędzej zrezygnuj z pomidorków niż dodaj z puszki. Ale to nie będzie ten sam smak - ostrzegam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 22.10.2011 14:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2011 dopieścić ... Monia, no wiesz.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 22.10.2011 14:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2011 No to dupa-muszę znów jechać na łowy .Mam nadzieję że znajdę te suszonki u wyspiarzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 22.10.2011 14:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2011 Mam nadzieję że znajdę te suszonki u wyspiarzy W sensie? Chyba nie kumam Nie w Pl? Hazel - no ja coraz częściej każę na budowie komuś coś pieścić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts