anula05 23.10.2011 18:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2011 Monia, Pasie, MadaZZZ i kto tam jeszcze miał się spotkac - widzimy się? Jutro, wtorek? Kiedy Wam pasi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 23.10.2011 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2011 u mnie się już określiłam... ale i tu powtórzę ja do środy mogę... postaram się dostosować. W czwartek już wyjeżdżam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 23.10.2011 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2011 ja się określam;) mi najlepiej środa, godzina obojętna:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 23.10.2011 20:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2011 Moni, wybralas juz drzwi wewnetrzne? noooo, jakieś 2 mies temu i pstryczki też, "już" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 23.10.2011 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2011 noooo, jakieś 2 mies temu i pstryczki też, "już" o drzwiach to wiedziałam, ale że pstryczki już to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agrafka1719506031 23.10.2011 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2011 Monia, już jestem na bieżąco . Szkoda tylko, że jutro wpadnę w normalny tygodniowy kierat i znów zabraknie mi czasu na forum.... Jestem absolutnie zachwycona podłogami w łazience!!!! Sama planuję też odrobinę teaka w górnej łazience. Bardzo jestem na tak po obejrzeniu Twoich podłóg Wszystkich zamęczam o białe płytki a w Twojej łazience widzę białe i nie wiem, normalnie nie pamiętam czy pytałam Cię już co to za płytki? Nie zapisałam tez w pamięci że masz czarną łazienkę..... Czyli jest nas dużo, coraz więcej. Czy mogę pozwolić sobie na małą prywatę? Może któraś z Was coś mi podpowie w sprawie mojej absolutnie czarnej łazienki ? Link nie umieszczę, dopóki nie dostanę zgody gospodyni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 23.10.2011 21:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2011 Dziewczyny, środa by była chyba najlepsza Podrzuciliśmy dziecko rodzicom, dziś zrobiliśmy szybko sprzątanko na budowie, zliczyliśmy gniazdka, byliśmy ze znajomymi w kinie (Baby świetne jednak!) jutro mamy dzień bez dziecka, więc pewnie pozałatwiamy mnóstwo spraw, wieczorem albo we wtorek pojedziemy do Radomia po małą i wrócimy albo wieczorem albo w środę rano. Jedyne co, to może zostawimy samochód w Radomiu u mechanika (nie mieliśmy okazji od stłuczki do tej pory tego zrobić) i wtedy bez auta jak bez ręki. Ale tak czy inaczej coś trzeba wymyślić agrafka termos - słuszne określenie i to nie do końca mądrość (choć owszem - nabyta ) a jednak wiedza teoretyczna połączona z praktyką Alicja, już*pisałam, że ja mieszkam teraz z drewnem w łazience (od ponad 5 lat) i tak jestem z tego zadowolona, że nie wyobrażam sobie inaczej. Praktyczne i bardzo mi się*podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 23.10.2011 21:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2011 o drzwiach to wiedziałam, ale że pstryczki już to a bo to była "szybka piłka" (bardzo szybka, co? ) Najpierw decydowałam się pół roku, a jak już*straciłam nadzieję, poszłam sobie przy okazji wizyty na bartyckiej (po próbkę koloru drzwi zresztą) w czwartek do sklepu ze wszystkimi pstryczkami dostępnymi na rynku i oświeciło mnie - berker k1. Nie chciałam ich, a będą, kompletnie nie wiem jak to się stało. Pewnie można wybrać coś*fajniejszego, ale w ostateczności te spełnają moje wymagania. Po prostu weszłam tam, obejrzałam znów wszystko (Berkery, Legrandy, Ospele, Giry, Hager-Polo, Efapele, Jungi, Simony, Merteny, EMC) i to do K1 oczy mi się*zaśmiały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 23.10.2011 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2011 No widzisz? Zawsze tak jest, ze "trza" samemu zobaczyc-a ja sie zniechecilam po recenzjach znajomych:) pasie a ja wiedzialam o pstryczkach a drzwi mi umknely:D Monia, biale "bedom"? Strzelisz z ucha? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adk 23.10.2011 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2011 Alicja, już*pisałam, że ja mieszkam teraz z drewnem w łazience (od ponad 5 lat) i tak jestem z tego zadowolona, że nie wyobrażam sobie inaczej. Praktyczne i bardzo mi się*podoba A to mi już umknęło, że 5 lat mieszkasz z drewnem w łazience. Mnie się też bardzo podoba. Jednak boję się trafić na złych fachowców. A poza tym pewnie koszt by mnie poraził. Ale Jak będę chciała popatrzeć na łazienkę z drewnianą podłogą wproszę się do Ciebie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 23.10.2011 21:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2011 agrafka dzięki Moje białe płytki to Baldocer Delie. Ciężko je znaleźć gdzieś stacjonarnie, ale może Ci się uda. Ja akurat zobaczyłam je w Radomiu w salonie z włoskimi i hiszpańskimi płytkami, w Warszawie nie mieli nigdzie. Mają baaaardzo delikatną fakturę i wzorek punkcików widoczny tylko z bliska Podłogi w łazienkach musiałam mieć i mimo że mąż był przeciwny (chciał, ale nie na podłogówce) to go przekabaciłam Wstawiaj łazienkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anula05 23.10.2011 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2011 No to sroda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 23.10.2011 21:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2011 No widzisz? Zawsze tak jest, ze "trza" samemu zobaczyc- ale ja widziałam je kilka razy wcześniej, ale wtedy kombinowałam wokół Giry E2. Tyle,*że takich serii jak E2 jest pełno, w każdej firmie. I przestałam pałać do nich uczuciem O co chodzi z tymi recenzjami? Alicja, już*możesz oglądać :yes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 23.10.2011 21:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2011 No to sroda. OK Idę zobaczyć co u innych ludziów, bo wpadłam do domu, otworzyłam klapę i utknęłam w swoim wątku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 23.10.2011 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2011 (edytowane) O "Baby":DMonia, jakie te drzwi "obrałas"? moze byc na pw:lol2: Edytowane 23 Października 2011 przez hazeleyes1982 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 23.10.2011 21:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2011 O "Baby":D Monia, jakie te drzwi "obrałas"? moze byc na pw:lol2: aaa, drzwi białe, gładkie, eurodoor, klamki tupai 2002 Do sypialni palisander santos/czarne, klamki tupai 2275 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 23.10.2011 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2011 dziekuje Dobra Kobietko:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agrafka1719506031 23.10.2011 22:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2011 (edytowane) agrafka dzięki Moje białe płytki to Baldocer Delie. Ciężko je znaleźć gdzieś stacjonarnie, ale może Ci się uda.Wstawiaj łazienkę Baldocer to ja wiem gdzie znajdę w Poznaniu - nawet mi sprzedawca chciał je pokazać, ale najpierw uprzedził, że one nie są rektyfikowane, więc zrezygnowałam z oglądania i poszłam dalej ..... Łazienki nie wstawię, bo nie chcę zaśmiecać. Wstawię tylko link do łazienk nazwanej przez moją mamę "piekiełkiem" (oj ile ja się na ten temat wysłuchałam już.......... ) Oto link http://forum.muratordom.pl/showthread.php?169397-Projekt-łazienki-wizualizacje&p=4964140#post4964140 Duś mi już dużo napisała, ale wiadomo im więcej opinii tym lepiej. Muszę w końcu zamówić płytki a ja nadal nie wiem jak ostatecznie poukładać płytki.....No kaszanka..... Edytowane 23 Października 2011 przez *agrafka* Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 23.10.2011 23:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2011 Baldocer to ja wiem gdzie znajdę w Poznaniu - nawet mi sprzedawca chciał je pokazać, ale najpierw uprzedził, że one nie są rektyfikowane, więc zrezygnowałam z oglądania i poszłam dalej ...... agrafka, a właśnie ten baldocer to były najrówniejsze płytki ze wszystkich które mam w domu (no, poza metalwoodem na podłogach) Glazurnik bardzo je chwalił, powiedział że pracowało mu się z nimi najlepiej i faktycznie to widać. Zaraz zajrzę do linka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 24.10.2011 06:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2011 Monia podobały ci się Baby? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts