Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Moni i dom się wykańczają - komentarze do Parkowej

Recommended Posts

• Odpowiedzi 10,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Monia, już jestem na bieżąco :-). Szkoda tylko, że jutro wpadnę w normalny tygodniowy kierat i znów zabraknie mi czasu na forum....

Jestem absolutnie zachwycona podłogami w łazience!!!!

Sama planuję też odrobinę teaka w górnej łazience. Bardzo jestem na tak po obejrzeniu Twoich podłóg :-)

Wszystkich zamęczam o białe płytki a w Twojej łazience widzę białe i nie wiem, normalnie nie pamiętam czy pytałam Cię już co to za płytki?

Nie zapisałam tez w pamięci że masz czarną łazienkę..... Czyli jest nas dużo, coraz więcej.

Czy mogę pozwolić sobie na małą prywatę? Może któraś z Was coś mi podpowie w sprawie mojej absolutnie czarnej łazienki ? Link nie umieszczę, dopóki nie dostanę zgody gospodyni.

Dziewczyny, środa by była chyba najlepsza :yes:

Podrzuciliśmy dziecko rodzicom, dziś zrobiliśmy szybko sprzątanko na budowie, zliczyliśmy gniazdka, byliśmy ze znajomymi w kinie (Baby świetne jednak!) jutro mamy dzień bez dziecka, więc pewnie pozałatwiamy mnóstwo spraw, wieczorem albo we wtorek pojedziemy do Radomia po małą i wrócimy albo wieczorem albo w środę rano. Jedyne co, to może zostawimy samochód w Radomiu u mechanika (nie mieliśmy okazji od stłuczki do tej pory tego zrobić) i wtedy bez auta jak bez ręki. Ale tak czy inaczej coś trzeba wymyślić

agrafka termos - słuszne określenie :yes: i to nie do końca mądrość (choć owszem - nabyta ;)) a jednak wiedza teoretyczna połączona z praktyką :yes:

Alicja, już*pisałam, że ja mieszkam teraz z drewnem w łazience (od ponad 5 lat) i tak jestem z tego zadowolona, że nie wyobrażam sobie inaczej. Praktyczne i bardzo mi się*podoba

o drzwiach to wiedziałam, ale że pstryczki już to :no:;)

a bo to była "szybka piłka" :lol2: (bardzo szybka, co? ;) )

Najpierw decydowałam się pół roku, a jak już*straciłam nadzieję, poszłam sobie przy okazji wizyty na bartyckiej (po próbkę koloru drzwi zresztą) w czwartek do sklepu ze wszystkimi pstryczkami dostępnymi na rynku i oświeciło mnie - berker k1. Nie chciałam ich, a będą, kompletnie nie wiem jak to się stało. Pewnie można wybrać coś*fajniejszego, ale w ostateczności te spełnają moje wymagania. Po prostu weszłam tam, obejrzałam znów wszystko (Berkery, Legrandy, Ospele, Giry, Hager-Polo, Efapele, Jungi, Simony, Merteny, EMC) i to do K1 oczy mi się*zaśmiały :yes:

Alicja, już*pisałam, że ja mieszkam teraz z drewnem w łazience (od ponad 5 lat) i tak jestem z tego zadowolona, że nie wyobrażam sobie inaczej. Praktyczne i bardzo mi się*podoba

A to mi już umknęło, że 5 lat mieszkasz z drewnem w łazience. Mnie się też bardzo podoba. Jednak boję się trafić na złych fachowców. A poza tym pewnie koszt by mnie poraził. Ale Jak będę chciała popatrzeć na łazienkę z drewnianą podłogą wproszę się do Ciebie :-).

agrafka

dzięki :)

Moje białe płytki to Baldocer Delie. Ciężko je znaleźć gdzieś stacjonarnie, ale może Ci się uda. Ja akurat zobaczyłam je w Radomiu w salonie z włoskimi i hiszpańskimi płytkami, w Warszawie nie mieli nigdzie. Mają baaaardzo delikatną fakturę i wzorek punkcików widoczny tylko z bliska

Podłogi w łazienkach musiałam mieć i mimo że mąż był przeciwny (chciał, ale nie na podłogówce) to go przekabaciłam ;)

Wstawiaj łazienkę :yes:

No widzisz? Zawsze tak jest, ze "trza" samemu zobaczyc-

ale ja widziałam je kilka razy wcześniej, ale wtedy kombinowałam wokół Giry E2. Tyle,*że takich serii jak E2 jest pełno, w każdej firmie. I przestałam pałać do nich uczuciem

O co chodzi z tymi recenzjami?

Alicja, już*możesz oglądać :yes

agrafka

dzięki :)

Moje białe płytki to Baldocer Delie. Ciężko je znaleźć gdzieś stacjonarnie, ale może Ci się uda.Wstawiaj łazienkę :yes:

Baldocer to ja wiem gdzie znajdę w Poznaniu - nawet mi sprzedawca chciał je pokazać, ale najpierw uprzedził, że one nie są rektyfikowane, więc zrezygnowałam z oglądania i poszłam dalej .....

Łazienki nie wstawię, bo nie chcę zaśmiecać. Wstawię tylko link do łazienk nazwanej przez moją mamę "piekiełkiem" (oj ile ja się na ten temat wysłuchałam już.......... :-()

Oto link http://forum.muratordom.pl/showthread.php?169397-Projekt-łazienki-wizualizacje&p=4964140#post4964140

Duś mi już dużo napisała, ale wiadomo im więcej opinii tym lepiej.

Muszę w końcu zamówić płytki a ja nadal nie wiem jak ostatecznie poukładać płytki.....No kaszanka.....

Edytowane przez *agrafka*

Baldocer to ja wiem gdzie znajdę w Poznaniu - nawet mi sprzedawca chciał je pokazać, ale najpierw uprzedził, że one nie są rektyfikowane, więc zrezygnowałam z oglądania i poszłam dalej ......

agrafka, a właśnie ten baldocer to były najrówniejsze płytki ze wszystkich które mam w domu (no, poza metalwoodem na podłogach)

Glazurnik bardzo je chwalił, powiedział że pracowało mu się z nimi najlepiej i faktycznie to widać.

Zaraz zajrzę do linka