Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Moni i dom się wykańczają - komentarze do Parkowej

Recommended Posts

• Odpowiedzi 10,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Monia zazwyczaj pierwszy najlepszy. choć u mnie z kontaktami było cięzko. chyba podobały mi sie te twoje Berkera.( one są kwadratowe?)ale czarne. i już mieliśmy kupować . ale sie rozmyśliliśmy:wave: u nas większość ścian jest białych i bardzo dużo tych pstryczkow i kontaktów. więc miałabym ściany w kropki:) ostatecznie wybraliśmy Schneidera . jest ok .ładnie wyglądają. są świecące. a berker był matowy . z tego co pamiętam.

Monia, puk, puk, jestes tam?

potrzebuje na cito jakiegos pysznego, prostego przepisu na makaron... Bez ryby! HELP!

Zrób ten ze szpinakiem i piersią kurzą. 10 minut pracy, pycha

Hazel :lol2:

Moni te co ja biorę*są błyszczące. Szare i czarne w macie

A jeśli chodzi o żeberka ja jestem fanką przepisu na takie ciemne w słodkawym zredukowanym sosie, do tego ryż*jaśminowy i surówka z białej kapusty, marchewki i sosu z oliwy(+natka oczywiście :lol:)

Edytowane przez monsanbia

Zrób ten ze szpinakiem i piersią kurzą. 10 minut pracy, pycha

Hazel :lol2:

Moni te co ja biorę*są błyszczące. Szare i czarne w macie

A jeśli chodzi o żeberka ja jestem fanką przepisu na takie ciemne w słodkawym zredukowanym sosie, do tego ryż*jaśminowy i surówka z białej kapusty, marchewki i sosu z oliwy(+natka oczywiście :lol:)

to mi powiedziałaś:offtopic: co mam dać do tego sosu:) to są cielencinki. wieprzowe to cebula, kminek, papryka słodka, pieprz, sól.

Kakusek, super! :yes:

Moni a sos to taki z ketchupu, sosu sojowego, miodu, czosnku, imbiru, soli pieprzu, ziół . Miesza się te wszystkie składniki, wkłada żeberka (najlepiej na nioc), dusi na drugi dzień a na koniec redukuje sos. Nie powiem Ci proporcji, bo to na oko robię

krokusik masz na myśi warzywa pieczone na brytfance? Ja właśnie bardzo lubię smak pieczonej marchewki , i czerwonej cebulki

A my dziś*drugi dzień pod rząd byliśmy w kinie (dopiero co wróciliśmy)

Korzystamy z chwileczki wolności

Dziewczyny, nie wiem czy coś*wyjdzie z środy, bo prawdopodobnie jedziemy po Lili do rodziców w środę właśnie :(

Kurcze, coś nam pod górkę z tym spotkaniem ostatnio

Dziewczyny, nie wiem czy coś*wyjdzie z środy, bo prawdopodobnie jedziemy po Lili do rodziców w środę właśnie :(

łeee:(

No mam nadzieję, że se tego spotkania beze mnie nie zorganizujecie:mad:;)

będzie fochhttp://emoty.blox.pl/resource/smutasek2.gif

Kakusek, super! :yes:

Moni a sos to taki z ketchupu, sosu sojowego, miodu, czosnku, imbiru, soli pieprzu, ziół . Miesza się te wszystkie składniki, wkłada żeberka (najlepiej na nioc), dusi na drugi dzień a na koniec redukuje sos. Nie powiem Ci proporcji, bo to na oko robię

krokusik masz na myśi warzywa pieczone na brytfance? Ja właśnie bardzo lubię smak pieczonej marchewki , i czerwonej cebulki

A my dziś*drugi dzień pod rząd byliśmy w kinie (dopiero co wróciliśmy)

Korzystamy z chwileczki wolności

tak, tak :) posypałam je tymiankiem i bazylią, skropiłam oliwą z oliwek i sosem sojowym, pychota!! Żałuję, że nie kupiłam papryki, bo bardzo lubię na ciepło, a wrzuciłam wszystko co miałam w domu czyli właśnie marchewkę, czerwoną cebulę, kukurydzę i czosnek. Rewelacja :) to tego były ćwiartki ziemniaczków i mięsko, cały obiad z piekarnika :) ja to się przy Tobie wyszkolę :)