monsanbia 24.10.2011 08:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2011 Monia podobały ci się Baby? yhyyy Spodziewałam się tego, że akcji nie będzie, za to dialogi-majstersztyk, i tak było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszonik 24.10.2011 11:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2011 To jeszcze u Ciebie oficjalnie pogratuluję wielkiego kroku naprzód - wyboru pstryczków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 24.10.2011 12:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2011 To jeszcze u Ciebie oficjalnie pogratuluję wielkiego kroku naprzód - wyboru pstryczków :lol: Żebyś wiedziała jaki to kamień z serca. Następnym razem nie mam zamiaru się tak bawić. Wybieram od razu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 24.10.2011 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2011 Monia zazwyczaj pierwszy najlepszy. choć u mnie z kontaktami było cięzko. chyba podobały mi sie te twoje Berkera.( one są kwadratowe?)ale czarne. i już mieliśmy kupować . ale sie rozmyśliliśmy:wave: u nas większość ścian jest białych i bardzo dużo tych pstryczkow i kontaktów. więc miałabym ściany w kropki:) ostatecznie wybraliśmy Schneidera . jest ok .ładnie wyglądają. są świecące. a berker był matowy . z tego co pamiętam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tofee 24.10.2011 12:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2011 TO i ja gratuluję wyboru pstryczków ... chyba bardziej przełomowa chwila niż te podłogi w łazienkach . A ja się zastanawiam czy swoich nie wymieniać. Jakoś na ścianach średnio mi się podobają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 24.10.2011 12:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2011 Monia kupiłam żeberka cielęce. z czym to się robi i jak>?????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 24.10.2011 13:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2011 Monia kupiłam żeberka cielęce. z czym to się robi i jak>?????? Monia, sprawdz pw. Monia krk, znaczy sie:) Sorki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anula05 24.10.2011 13:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2011 Monia, puk, puk, jestes tam?potrzebuje na cito jakiegos pysznego, prostego przepisu na makaron... Bez ryby! HELP! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 24.10.2011 13:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2011 (edytowane) Monia, puk, puk, jestes tam? potrzebuje na cito jakiegos pysznego, prostego przepisu na makaron... Bez ryby! HELP! Zrób ten ze szpinakiem i piersią kurzą. 10 minut pracy, pycha Hazel Moni te co ja biorę*są błyszczące. Szare i czarne w macie A jeśli chodzi o żeberka ja jestem fanką przepisu na takie ciemne w słodkawym zredukowanym sosie, do tego ryż*jaśminowy i surówka z białej kapusty, marchewki i sosu z oliwy(+natka oczywiście ) Edytowane 24 Października 2011 przez monsanbia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krokusik77 24.10.2011 17:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2011 ja tylko się pochwalę, że zrobiłam pyszne warzywa z piekarnika, szok jaka pyszna jest marchewka i nogi z kurczaka podlane winkiem, jeszcze tak soczystego kurczaka nie jadłam a monsanbia powinna być zobligowana do podawania jednego przepisu dziennie, ot taki mam postulat pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 24.10.2011 17:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2011 a moze tak cos konkretniej , kurde bele jak tu gotowac z takimi przepisami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Madeleine 24.10.2011 18:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2011 monsanbia powinna być zobligowana do podawania jednego przepisu dziennie, ot taki mam postulat oj tak, jak menudomowe.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 24.10.2011 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2011 Zrób ten ze szpinakiem i piersią kurzą. 10 minut pracy, pycha Hazel Moni te co ja biorę*są błyszczące. Szare i czarne w macie A jeśli chodzi o żeberka ja jestem fanką przepisu na takie ciemne w słodkawym zredukowanym sosie, do tego ryż*jaśminowy i surówka z białej kapusty, marchewki i sosu z oliwy(+natka oczywiście ) to mi powiedziałaś co mam dać do tego sosu:) to są cielencinki. wieprzowe to cebula, kminek, papryka słodka, pieprz, sól. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 24.10.2011 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2011 Monia i ja dziekuje za swietny przepis na makaron z tunczykiem Zrobiłam go wczoraj i dość że wyszedł rewelacyjny (nawet mąż sprubował który nie jada "białych" sosów) to jeszcze bardzo prosto i szybko się go robi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 24.10.2011 22:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2011 Kakusek, super! Moni a sos to taki z ketchupu, sosu sojowego, miodu, czosnku, imbiru, soli pieprzu, ziół . Miesza się te wszystkie składniki, wkłada żeberka (najlepiej na nioc), dusi na drugi dzień a na koniec redukuje sos. Nie powiem Ci proporcji, bo to na oko robię krokusik masz na myśi warzywa pieczone na brytfance? Ja właśnie bardzo lubię smak pieczonej marchewki , i czerwonej cebulki A my dziś*drugi dzień pod rząd byliśmy w kinie (dopiero co wróciliśmy) Korzystamy z chwileczki wolności Dziewczyny, nie wiem czy coś*wyjdzie z środy, bo prawdopodobnie jedziemy po Lili do rodziców w środę właśnie Kurcze, coś nam pod górkę z tym spotkaniem ostatnio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 24.10.2011 22:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2011 Dziewczyny, nie wiem czy coś*wyjdzie z środy, bo prawdopodobnie jedziemy po Lili do rodziców w środę właśnie Kurcze, coś nam pod górkę z tym spotkaniem ostatnio łeee:( No mam nadzieję, że se tego spotkania beze mnie nie zorganizujecie:mad: będzie fochhttp://emoty.blox.pl/resource/smutasek2.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Balbina200 24.10.2011 22:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2011 To ja postuluję o spotkanie po olejowaniu:DPrzynajmniej ja chciałabym je zobaczyć na gotowo:yes:Chyba, że już są? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anula05 25.10.2011 06:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2011 Czwartek? Niedlugo się poddam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krokusik77 25.10.2011 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2011 Kakusek, super! Moni a sos to taki z ketchupu, sosu sojowego, miodu, czosnku, imbiru, soli pieprzu, ziół . Miesza się te wszystkie składniki, wkłada żeberka (najlepiej na nioc), dusi na drugi dzień a na koniec redukuje sos. Nie powiem Ci proporcji, bo to na oko robię krokusik masz na myśi warzywa pieczone na brytfance? Ja właśnie bardzo lubię smak pieczonej marchewki , i czerwonej cebulki A my dziś*drugi dzień pod rząd byliśmy w kinie (dopiero co wróciliśmy) Korzystamy z chwileczki wolności Dziewczyny, nie wiem czy coś*wyjdzie z środy, bo prawdopodobnie jedziemy po Lili do rodziców w środę właśnie Kurcze, coś nam pod górkę z tym spotkaniem ostatnio tak, tak posypałam je tymiankiem i bazylią, skropiłam oliwą z oliwek i sosem sojowym, pychota!! Żałuję, że nie kupiłam papryki, bo bardzo lubię na ciepło, a wrzuciłam wszystko co miałam w domu czyli właśnie marchewkę, czerwoną cebulę, kukurydzę i czosnek. Rewelacja to tego były ćwiartki ziemniaczków i mięsko, cały obiad z piekarnika ja to się przy Tobie wyszkolę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 25.10.2011 08:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2011 To ja postuluję o spotkanie po olejowaniu:D Przynajmniej ja chciałabym je zobaczyć na gotowo:yes: Chyba, że już są? Iw, olejowanie to będzie za 2 tyg. Te deski mają poleżeć i dopiero cyklinowanie i olejowanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.