ka_em 25.10.2011 16:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2011 Ja też wprowadzam sie bez tynku. Ale myślałam, ze chociaz ogrodzenie będzie a i z tego nici. Mam tylko nadzieję, że brukarz się spisze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Madeleine 25.10.2011 16:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2011 Monia, ale oni nie zrobią tego tynku na bank, czy sami nie wiedzą? ocieplenie jest i lecą z podbitką czy jak? w przyszłym tygodniu ma być znowu ciepło. I sucho, to najważniejsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 25.10.2011 17:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2011 Wiesz co, ja też tynkowałam w zeszłym roku późną jesienią - panowie kończyli w listopadzie i moi tynkarze nie narzekali na nocne przymrozki. Ważne, żeby w dzień było ciepło. A może niech pan Łukasz wypożyczy nagrzewnicę, którą będzie podgrzewał tynk po położeniu, aby szybciej sechł. U mnie panowie właśnie tak robili Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
salik 25.10.2011 17:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2011 Monsanbia - gdzie kupowałaś tego Berkera?Chciałbym coś napisać o budowie i pocieszyć, ale ciężko będzie bo od kilku dni taki ciągnący się dół.Każdego dnia się coś nowego pojawia, aktualnie na tapecie studzienka kanalizacyjna którą nie wiem kiedy będziemy mieli i różne inne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 25.10.2011 17:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2011 Madeleine, piszę już chyba 10-ty raz. Ja mam ytong 1W, bez docieplenia. Jest zatynkowany cem-wap i teraz bylaby wyprawka. Ale najpierw muszą zrobić*podbitkę z OSB (czyli mfp). I teraz nie wiadomo ile im zejdzie z tą podbitką jeszcze. Na razie idzie jak po grudzie Lidzia Nie wiem, zapytam go o to Salik czyli jeden wózek ... przynajmniej tynki macie. Dom z zewnątrz super wygląda trzymaj się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Madeleine 25.10.2011 17:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2011 sorry, zagapiłam się. Czyli co - dzióbią podbitkę i potem teoretycznie mogliby tynkować, jakby ciepło było?A weź trochę idź kurwami porzucaj do szefa, może pomoże. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 25.10.2011 17:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2011 sorry, zagapiłam się. Czyli co - dzióbią podbitkę i potem teoretycznie mogliby tynkować, jakby ciepło było? A weź trochę idź kurwami porzucaj do szefa, może pomoże. Na razie to ja jeszcze ekipy tynkującej nie widziałam. Ale podobno mają się pojawić jutro i już*zacząć coś*tam działać. Gdyby nie ta podbitka, którą trzeba zakleić styropianem, zrobić siatkę*klej, to pewnie spokojnie byśmy się*wyrobili Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 25.10.2011 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2011 Monia może niech robią ścianami podbitka , tynk i tak dalej. no nie wiem , ja myślę , ze jak spada w nocy temp. do jakiś minus 4 . to ok. do połowy listopada moga tynkować. w dzień musi być w miare ciepło i niedeszczowo.najwyżej wytynkujecie na wiosne i chyba też kostka będzie musiała czekać . po zazwyczaj robi się ją po tynkach zewn.a okna chyba poodklejajcie gdzie sie da i wietrzcie , żeby wilgoć uciekała. jeszcze jest ok na wietrzenie w dzień/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 25.10.2011 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2011 własnie moj mąż ogląda zdjęcia z naszego domu. 28 pazdziernika był stan surowy jeszcze bez dachu. dopiero zaczynali robić więżbę. za miesiąć już był dach i na następny dzień sypnęłó śniegiem. zdążyliśmy. a grzało sie tylko kozą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ka_em 25.10.2011 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2011 Monia spójrz do mnie - wstawilam zdjecia tych plytek z plamami i rysami. Czy ten klej tak może wyglądać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 25.10.2011 19:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2011 Monia spójrz do mnie - wstawilam zdjecia tych plytek z plamami i rysami. Czy ten klej tak może wyglądać? lecę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Balbina200 25.10.2011 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2011 Monia! No to podziel się info, gdzie zamawiasz te pstryczki:) I ile płacisz za podłączenie jednej sztuki? Mi elektryk powiedział 6 zł przed wakacjami i teraz jak się przypomniałam to powiedział, że ceny poszły bardzo w górę i już po 8 zakłada:o Ale umowa była na 6 i ostatecznie tak stanęło. Myślę, że to dobra cena. Czy wie ktoś, jakie są obowiązujące stawki? A w kwestii tynków to mi jutro mają kończyć i nic nie marudzili, że przymrozki przeszkadzają, a będziemy mieć ten sam tynk. No chyba, że powinnam zacząć się martwić A szczególnie w twoim przypadku, gdy nie musisz robić ocieplenia, to może być dobre rozwiązanie zrobić tynki wiosną, będą czyściutkie i ładniutkie i będziesz jeszcze zadowolona, że tak wyszło:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 25.10.2011 21:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2011 Iw, wyślę Ci jutro kontakt na priv U nas będzie montował pan mąż chce sobie chłopak zarobić na PEWNĄ rzecz, niech zarabia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Balbina200 25.10.2011 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2011 To niesprawiedliwe, że tacy faceci są na świeciehttp://emoty.blox.pl/resource/foch.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 26.10.2011 06:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2011 Mysmy zakladali pstryczki sami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
salik 26.10.2011 06:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2011 markoto - gniazdka też? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 26.10.2011 06:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2011 Iw, wyślę Ci jutro kontakt na priv U nas będzie montował pan mąż chce sobie chłopak zarobić na PEWNĄ rzecz, niech zarabia moj mąz zakładał sam niektóre lampy:wiggle: więc nie jest żle. ale listwy? o nie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 26.10.2011 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2011 mój też sam wszystkie gniazdka i pstryczki a listwy teraz montuje ale skubaniec nie chce za to malować ani tapetować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 26.10.2011 08:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2011 markoto - gniazdka też? a to jest różnica? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 26.10.2011 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2011 sami montowaliśmy pstryczki trochę nadworny troszku ja sama za psryczki dałam prawie 4000 więc na montaż już kasy nie styknęło a może i dobrze bo to żadna filozofia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts