monsanbia 28.10.2011 08:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2011 O kurka! Oni Ci tam dwupasmówkę puszczą?? Chyba bym nie szła w koszty i nie murowała teraz w starej linii. Z druiej strony cholera wie kiedy to zrobią, u mnie już 4 lata kanalizację robią i nie zrobili nawet metra wykopu... Ania. Zgłoszę*to ogrodzenie do modernizacji i jeśli się przyczepią, na pewno nie będę się*bawić w rozwalanie na swój koszt tego co jest teraz, i faktycznie zrobię coś*tymczasowego. Jeszcze po drodze się*odwołam. Dlaczego ja mam ponosić podwójne koszty, skoro ogrodzenie fundament już ma, od kilkunastu lat. Najważniejsze teraz to muszę przenieść bramę na drugą stronę (na przeciwko garażu, a nie drugiego końca domu). Nie wiem czy z tym też*będą*problemy, a mój tata mówi że zrobi to w ciągu jednego dnia U nas też kanalizacja ... się*robi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
salik 28.10.2011 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2011 Monia - jak musisz przenieść bramę to przenosisz też 'zjazd z drogi'.Musisz wystąpić oficjalnie o przeniesienie tegoż w lokalnym ZDM. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 28.10.2011 09:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2011 aaaaaaa SALIK! Ja mam zjazd z drogi w PnB w miejscu w które chcę przenieść*bramę! To teraz brama jest od czapy gdzie indziej. Taką działkę, tak ogrodzoną i z taką bramą kupiliśmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 28.10.2011 09:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2011 a, mówiłam Wam? W drodze do Radomia zajechaliśmy do JMB i ... kupiłam łóżko Mąż*postawił mi na drogę dwa desperadosy i sobie świętowałam zakup ... warsztatu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 28.10.2011 09:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2011 i jeszcze jedno. Dzwonił mąż przed chwilą. Panowie z neostrady postawili właśnie i podpięli słup. Internet na działce śmiga (kolejny rachunek do kupki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 28.10.2011 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2011 same dobre wiadomości super a jakie łóżko kupiłaś ? to które kiedyś wklejałaś ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 28.10.2011 09:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2011 a jakie łóżko kupiłaś ? to które kiedyś wklejałaś ? yhym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 28.10.2011 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2011 a, mówiłam Wam? W drodze do Radomia zajechaliśmy do JMB i ... kupiłam łóżko Mąż*postawił mi na drogę dwa desperadosy i sobie świętowałam zakup ... warsztatu :lol2: Czyli najwazniejsze juz masz;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 28.10.2011 11:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2011 Czyli najwazniejsze juz masz;) a jak! :yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 28.10.2011 11:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2011 łeee, monia, to wy wszystko co do szczęścia trzeba już macie... łazienki, kuchnia, łóżko... czego chcieć więcej:D Ja też wam wróżę rychłą przeprowadzkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 28.10.2011 14:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2011 łeee, monia, to wy wszystko co do szczęścia trzeba już macie... łazienki, kuchnia, łóżko... czego chcieć więcej:D Ja też wam wróżę rychłą przeprowadzkę jeszcze by się przydały tylko: wypoczynek, lampy do salonu, krzesła do jadalni, lampa nad stół,garderoby, szafki i półki do łazienek, coś oprócz łóżka do sypialni, zabudowa kominka z dwóch stron, coś w okna, całe wyposażenie pokoju dla Lili, parapety ... takie tam ... pierdółki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 28.10.2011 14:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2011 jeszcze by się przydały tylko: wypoczynek, lampy do salonu, krzesła do jadalni, lampa nad stół,garderoby, szafki i półki do łazienek, coś oprócz łóżka do sypialni, zabudowa kominka z dwóch stron, coś w okna, całe wyposażenie pokoju dla Lili, parapety ... takie tam ... pierdółki przeczytalam rodzince przy obiedzie te przeslodka wymiane zdan i nieomal sie udusilismy ze smiechu:lol2::lol2: Moni, ajlawjou!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 28.10.2011 14:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2011 przeczytalam rodzince przy obiedzie te przeslodka wymiane zdan i nieomal sie udusilismy ze smiechu: A czym się dusiliście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 28.10.2011 14:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2011 a, mówiłam Wam? W drodze do Radomia zajechaliśmy do JMB i ... kupiłam łóżko Mąż*postawił mi na drogę dwa desperadosy i sobie świętowałam zakup ... warsztatu wariatka. dlatego byłaś wczoraj zmęczona:p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 28.10.2011 14:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2011 jeszcze by się przydały tylko: wypoczynek, lampy do salonu, krzesła do jadalni, lampa nad stół,garderoby, szafki i półki do łazienek, coś oprócz łóżka do sypialni, zabudowa kominka z dwóch stron, coś w okna, całe wyposażenie pokoju dla Lili, parapety ... takie tam ... pierdółki drobiazgi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 28.10.2011 16:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2011 jeszcze by się przydały tylko: wypoczynek, lampy do salonu, krzesła do jadalni, lampa nad stół,garderoby, szafki i półki do łazienek, coś oprócz łóżka do sypialni, zabudowa kominka z dwóch stron, coś w okna, całe wyposażenie pokoju dla Lili, parapety ... takie tam ... pierdółki to już zwykłe zachcianki:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 28.10.2011 16:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2011 to już zwykłe zachcianki:lol2: już bym nie wymyślała? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anula05 28.10.2011 16:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2011 jeszcze by się przydały tylko: wypoczynek, lampy do salonu, krzesła do jadalni, lampa nad stół,garderoby, szafki i półki do łazienek, coś oprócz łóżka do sypialni, zabudowa kominka z dwóch stron, coś w okna, całe wyposażenie pokoju dla Lili, parapety ... takie tam ... pierdółki czyli wszystko to, bez czego ja żyć będę (poza garderobami, szafkami w łazienkach, zabudową kominka i parapetami) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 28.10.2011 16:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2011 czyli wszystko to, bez czego ja żyć będę (poza garderobami, szafkami w łazienkach, zabudową kominka i parapetami) padłam faktycznie "wszystko" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 28.10.2011 16:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2011 już bym nie wymyślała? dokładnie;) wiecej pokory:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts