monsanbia 30.10.2011 13:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2011 Anna, też mam eko-skóręNever-ever. Kupiłam ją w meble emilia i za kilka tygodni nadawała się do przykrycia. Czymś ją*zalałam, ten g...wniany materiał się rozpuścił jak papier ... masakra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna-maria3 30.10.2011 13:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2011 Anna, też mam eko-skórę Never-ever. Kupiłam ją w meble emilia i za kilka tygodni nadawała się do przykrycia. Czymś ją*zalałam, ten g...wniany materiał się rozpuścił jak papier ... masakra U Ciebie też się rozwarstwił i taka "cerata" się zrobiła? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
salik 30.10.2011 13:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2011 Monika - jak się ma kota to niestety trzeba się zastanowić czy chce się mieć skórzane meble. A jak się już podejmie decyzję, to nie marudzić na kota, tylko na własne decyzje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna-maria3 30.10.2011 13:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2011 Monia, tyle ile się dało wyciągnąć z tych zdjęć wklejam... Jak coś jest nie tak i o inna aranżację chodziło, to daj znać. Tapetę i podłogę pozwoliłam sobie sama wybrać Łóżko zrobiłam 160cm. Nie wiem tylko, jakiej średnicy są lampy więc nie wiem, czy skala jest utrzymana... http://i2.fmix.pl/fmi2917/8191799100132cea4ead5484/zdjecie.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 30.10.2011 13:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2011 ja nie mam kota ale od zawsze wiedziałam, że wypoczynku ze skóry nie chcę i przynajmniej ten problem miałam z głowy:) p.s Anna ty zdolniacha jesteś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 30.10.2011 13:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2011 Anna! :hug: Idealnie to zrobiłaś! Zaraz pokażę mężowatemu. Wielkie dzięki, jesteś niesamowita (długo zajmuje Ci taki myk?) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tofee 30.10.2011 14:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2011 albo za 14! dobra, nie myślę o tym Materiałowa być nie może, skórzaną zniszczy kot ... i co ja mam zrobić ps. kota się*nie pozbędę Oj współczuję dylematu ... nie zazdroszczę, nawet nie myślałam że kot to taki kłopot . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna-maria3 30.10.2011 14:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2011 No ten Twój jakieś 10 minut Polecam się na przyszłość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tofee 30.10.2011 14:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2011 Monia, tyle ile się dało wyciągnąć z tych zdjęć wklejam... Jak coś jest nie tak i o inna aranżację chodziło, to daj znać. Tapetę i podłogę pozwoliłam sobie sama wybrać Łóżko zrobiłam 160cm. Nie wiem tylko, jakiej średnicy są lampy więc nie wiem, czy skala jest utrzymana... http://i2.fmix.pl/fmi2917/8191799100132cea4ead5484/zdjecie.jpg Wygląda to super, też tak bym chciała ... tylko te kable z boku a nie z góry wrrrrrrrrrrrrrrrr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 30.10.2011 16:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2011 Monika - jak się ma kota to niestety trzeba się zastanowić czy chce się mieć skórzane meble. A jak się już podejmie decyzję, to nie marudzić na kota, tylko na własne decyzje kot jest z nami od 13 lat. a podrapał eko -skórę , na tym widać , bo normalna skóra ładnie się pastuje:p moja kanapa z eko-skory do najtańszych nienależała. jest ok, nic się nie dzieje z nią . oprócz tkich białych rys po kocie:p ( może też zapastuje0 PODOBNO SUPER SĄ permamentne ( tak się mówi:o) pisaki z Office Depoint Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 30.10.2011 16:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2011 Monia, tyle ile się dało wyciągnąć z tych zdjęć wklejam... Jak coś jest nie tak i o inna aranżację chodziło, to daj znać. Tapetę i podłogę pozwoliłam sobie sama wybrać Łóżko zrobiłam 160cm. Nie wiem tylko, jakiej średnicy są lampy więc nie wiem, czy skala jest utrzymana... http://i2.fmix.pl/fmi2917/8191799100132cea4ead5484/zdjecie.jpg ja mam tak lampki przy łózku tylko ciut wyżej:p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 30.10.2011 16:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2011 Wygląda to super, też tak bym chciała ... tylko te kable z boku a nie z góry wrrrrrrrrrrrrrrrr jak kable zboku??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 30.10.2011 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2011 jak kable zboku??? no ze ściany przy łóżku - ja też tak mam:( ale u mnie inaczej się nie dało... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tofee 30.10.2011 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2011 jak kable zboku??? W sensie że ze ściany nie z sufitu ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 30.10.2011 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2011 Monia oglądaliśmy dziś "Ugotowanych" i powiedziałam o Tobie mężowi, że tak świetnie gotujesz, wymyślasz i czujesz się w kuchni jak ryba w wodzie... na to on że chciałby taką laskę odwiedzić Ja bynajmniej nie potrafię gotować, wymyślać i nie lubię gotować... Gotowanie to dla mnie konieczność.... Jak dla mnie użytkownika kanap w salonie od 12-12 lat ze skóry jestem mega zadowolona.... I nie zamieniłabym jej na materiał... Co prawda mam futrzaki na siedzeniach ale te zawsze mogę wyczyścić, wytrzepać, zaprać... Z skórę przetrę i jest git. Ale kota nie mam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 31.10.2011 00:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2011 Kupiłam narożnik Pojechaliśmy do Radomia, porzuciliśmy dziecko i wróciliśmy. Jestem padnięta. Jutro musimy posprzątać i przygotować dom dla parkieciarzy Wchodzą 2.11 z gruntowaniem i chyba od 3-go kładą deski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 31.10.2011 00:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2011 Monia oglądaliśmy dziś "Ugotowanych" i powiedziałam o Tobie mężowi, że tak świetnie gotujesz, wymyślasz i czujesz się w kuchni jak ryba w wodzie... na to on że chciałby taką laskę odwiedzić ooo, a ja dziś nie oglądałam:( Fajny był odcinek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 31.10.2011 00:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2011 Kupiłam narożnik Pojechaliśmy do Radomia, porzuciliśmy dziecko i wróciliśmy. Jestem padnięta. Jutro musimy posprzątać i przygotować dom dla parkieciarzy Wchodzą 2.11 z gruntowaniem i chyba od 3-go kładą deski jaki w końcu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 31.10.2011 07:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2011 No wlasnie,jaki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 31.10.2011 07:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2011 de velde szary? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts