monsanbia 31.10.2011 07:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2011 de velde szary? Tylko jasnawy. I całą noc nie spałam Od rana truję*mężowi, że będzie beżowy i nijaki. Aaaaaaaaa, czy to się kiedyś*wreszcie skończy?????????????? W salonie stał karmelowy. Normalnie bym go mogła brać Śliczna jest ta kanapa. Musiałam dobrać dodatkowe oparcie, bo ta część będzie stała na przeciwko ekranu i oglądać z oparciem by mogła jedna osoba (dwie ściśnięte). Niestety okazało się, że zmiana modułu na inny, to zupełnie inny koszt narożnika Każdy moduł się wtedy składa osobno z cennika, nie jest to komplet Jedziemy zaraz sprzątać, myć okna, mąż spróbuje ruszyć z pstryczkami ... Arnika Czyli mąż musi przy okazji odwiedzin w stolicy zajechać na jakieś*żarełko do mnie Możesz z nim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 31.10.2011 07:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2011 Monia śliczny będzie nawet jak troszkę beżowawy - ja ostatnio stwierdziłam że taki szaro-beżowy to wcale nie jest taki zły;) lepszy niż szary siny:sick: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 31.10.2011 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2011 Monia śliczny będzie nawet jak troszkę beżowawy - ja ostatnio stwierdziłam że taki szaro-beżowy to wcale nie jest taki zły;) lepszy niż szary siny:sick: Monia oczywiście ,że bedzie piękny. pisałam ci przecież ,zebyś brała w odcieniu beżu:wiggle: POSŁUCHAŁAS. siwe nie:sick: BĘDZIE BOSKI. JA ZJEZDZIŁAM WSZYSTKIE SALONY Z MEBLAMI W kRAKOWIE I NIE MIELI SZAROŚCI Z BEŻEM. TYLKO WSZYSTKO TAKIE SIWE, ALBO NIEBIESKAWE. a wzięliście skorę groszkową? czy gładką? no to czekamy na relacje z placu boju:p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 31.10.2011 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2011 Tylko jasnawy. I całą noc nie spałam Od rana truję*mężowi, że będzie beżowy i nijaki. Aaaaaaaaa, czy to się kiedyś*wreszcie skończy?????????????? W salonie stał karmelowy. Niestety okazało się, że zmiana modułu na inny, to zupełnie inny koszt narożnika Monia szarości były dwie, czy to ten drugi kolor na fotce? http://img46.imageshack.us/img46/7/20111004174149.jpg Uploaded with ImageShack.us Nie zrobiłaś żadnej foty telefonem choćby, rany zaraz się skręcę że nie mogę go zobaczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 31.10.2011 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2011 jeżeli ten to ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 31.10.2011 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2011 Ja czekam na ten ciemniejszy, teraz jak was czytam to może trzeba było zamawiać jaśniejszy:P:roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 31.10.2011 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2011 wiesz zalezy jakie masz wnętrza. jak jasniutko ak jak u Anuli albo Efilio i nowocześnie pasuje jasny. u mnie niestety salon był za mały in ściana z drewna, więc jasno szary odpadł i grafit też.czarny pasuje do drzwi, mam szklane czarne.ale za to wzięłam stołki do stołu w kremie. zaszalałam i wyszło super. czarne by przytłoczyły wnętrze.masz jakis dziennik MarJel?albo komentarze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 31.10.2011 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2011 .masz jakis dziennik MarJel?albo komentarze? Mam całe 94 str. już zapisane;) Fotki i plotki u MarJel - na galeriach zdjęć tu ostatnio wkleiłam kuchnie i kawałek salonu http://forum.muratordom.pl/showthread.php?180223-Fotki-i-plotki-u-MarJel/page92 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 31.10.2011 08:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2011 MarJel, nie zrobiłam Ale ja wybierałam z takiego sztywnego rozkładanego próbnika, w którym było duuuużo prostokątnych małych próbek, i szarości było więcej Na pewno bardziej ten jaśniejszy Moni, skóra jest taka jak na zdjęciu MarJel, ona na kanapach jest naciągnięta i bardziej gładka. Nie bylo wyborów faktur skór niebieskawe ... a wiesz, że było ryzyko, że taką wezmę Dobrze, że przemyślałam, bo faktycznie była to szarość wpadająca w niebieski. Taka trupia. Brrr Pasie Ty to człowieka potrafisz podbudować. Od razu mi lepiej Mogłam Ciebie zabrać do tych Janek. Mąż do niczego się nie przydał, tylko namówił oczywiście na droższy, a potem chodziłam zła jak osa, że dałam się przekupić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 31.10.2011 08:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2011 Ja czekam na ten ciemniejszy, teraz jak was czytam to może trzeba było zamawiać jaśniejszy:P:roll: A ja czy nie lepszy by był ciemniejszy Nie no, paranoja Pamiętasz jak to nr skóry? Na pewno masz w umowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 31.10.2011 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2011 (edytowane) A ja czy nie lepszy by był ciemniejszy Nie no, paranoja Pamiętasz jak to nr skóry? Na pewno masz w umowie skóra salvador 211 -ta moja Mi się oba podobają, ale u siebie widzę ten ciemniejszy, kolorystycznie będzie lepiej wyglądało, tak se tłumaczę edit a twoja skóra też salvador?? Edytowane 31 Października 2011 przez MarJel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 31.10.2011 08:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2011 Też salvador, 209 Widzisz, Tobie jest łatwiej bo mas już wnętrza, ściany, podłogęA ja musiałam wybierać w ciemno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tofee 31.10.2011 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2011 (edytowane) Kupiłam narożnik Pojechaliśmy do Radomia, porzuciliśmy dziecko i wróciliśmy. Jestem padnięta. Jutro musimy posprzątać i przygotować dom dla parkieciarzy Wchodzą 2.11 z gruntowaniem i chyba od 3-go kładą deski Coooooo jak to ?????????????? :jawdrop::jawdrop: Taką to puścić do Radomia ... spontan - łóżko, teraz narożnik !!!!! Monia byłaś/jesteś przekonana do modelu, kolor z foty MarJel piękny!, szary ale ciepły absolutny CZAD! Będzie pięknie - wielkie ... olbrzymie ... miękkie zapadlisko "zadka" CZAD . GRATULUJE! Edytowane 31 Października 2011 przez tofee Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 31.10.2011 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2011 Też salvador, 209 Widzisz, Tobie jest łatwiej bo mas już wnętrza, ściany, podłogę A ja musiałam wybierać w ciemno To musi być ten z mojej fotki:yes: No łatwiej, ale głowa i tak boli:rolleyes: Nie nakręcajmy się będzie dobrze, obie szarości są ładne;) Monia właśnie, ja w ogóle nie wiem jak u ciebie będzie w salonie..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszonik 31.10.2011 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2011 kurcze trzeb się odstresować jakimś dobrym jedzonkiem albo winkiem:p moj mąz ma 4 urodziny:wiggle: SKORPIONKI Mężowie - skorpionki to ciężki materiał do współpracy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 31.10.2011 08:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2011 Monia właśnie, ja w ogóle nie wiem jak u ciebie będzie w salonie..... W biegu odpisuję, są*gdzieś wizki, takie poglądowe (na początku wątku) Lecę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tofee 31.10.2011 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2011 Mężowie - skorpionki to ciężki materiał do współpracy Absolutnie zaprzeczam Monia owocnego sprzątania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszonik 31.10.2011 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2011 Przy dziecku i moim piciu kawek, kakałek i winek na kanapie materiałowa też by nie zdała egzaminu ... i co tu zrobić? Przybijam pionę... kakałek nie lubię, ale do listy dodaję słodką jak ulepek herbatkę z miodem i malinowym sokiem A koledze małżonkowi kiedyś nawet leczo wyjechało na kanapę jak konsumował szybki obiad po pracy przed tv, bo akurat coś strasznie ważnego w tvn 24 mówili Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolakr25 31.10.2011 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2011 Moni cofnęłam sie do tych wizualek :jawdrop: Bosko!!!! Jak tak je oglądałam, to pomyślałam, że może jednak zrezygnować z tych moich szarości w salonie i zrobić bardziej ciepłe kolory Zamierzasz mieć właśnie te krzesła w jadalni? siedziałaś na nich? wygodne sa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszonik 31.10.2011 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2011 Jak rany Julek człowiek raz wyjedzie na krótki weekend, a tu moni jacyś kosmici coś wstrzyknęli na szybkość podejmowania decyzji i są i łóżko i kanapa... WOW! Kanapa będzie piękna, też bym chciała taką szarość, ale mi się małżonek zbuntował, że dość już tych szarości i przy kanapie postawił kategoryczne weto. No to sobie dobrałam kanapę pod kolor paznokci ówczesny. Wróciłam z zakupów, moja mama pyta jaki kolor wybrałam, a ja pokazuję pazury i mówię, że pod kolor paznokci, na co moja mama "genialnie": a co będzie jak lakier zmienisz? I tym sposobem mamy nowy kultowy tekst rodzinny Swoją drogą dobrze, że miałam nietypowy dla siebie kolor lakieru na paznokciach, bo krwista czerwień na kanapie chyba jednak by mi nie spasowała z wnętrzem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts