hazeleyes1982 31.10.2011 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2011 Moni, zajrzyj do mnie-kupilam oprawy do czarnych korytek!Co do Twoich zakupów,spontan rulezzz, bo zakupy Ci sie udaly. Zwlaszcza sypialnia. Miodzio, po prostu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
salik 31.10.2011 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2011 Ale Wam się na wspominki zebrało Monsanbia - no to z Twojej wish-list przeprowadzkowej, już Ci niewiele rzeczy brakuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Balbina200 31.10.2011 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2011 my po wprowadzeniu się do aktualnego domu przez kilka tygodni używaliśmy szarego papieru w charakterze zasłon To jest czad:rotfl: Nie wpadłabym na to, ale super klimat! Prawda, że świetne wspomnienia:yes: Monia, nie kupuj za dużo, bo ominie Cię zabawa;) A swoją drogą, to kiedy ta parapetówa:cool:? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adriado 31.10.2011 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2011 Monia gratuluję zakupu. Mnie się nie udało złożyć zamówienia na narożnik. W sumie nie spieszy mi się, więc może za parę m-cy trafię na kolejną promocję w de velde. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tofee 31.10.2011 22:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2011 Monia jak tam wielkie sprzątanie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 31.10.2011 22:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2011 Monia jeszcze sprząta:p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 31.10.2011 22:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2011 Monia [/b]owocnego sprzątania Czy ja kiedyś mówiłam, że brakuje mi okien? Że chciałabym więcej i większe? Czy ja kiedyś wypowiedziałam te słowa? Oficjalnie, pod groźbą kolejnych zmagań z zafajdanymi szybami oświadczam, że cofam te słowa Okna wymyte, lśnią. Pokoje wysprzątane, papiery z gresu zdjęte, wyodkurzane ... gdyby nie wujka graty (jakieś stoły, narzędzia, setki gwoździków ...) byłabym so happy! Wiecie co, nie zawsze to mówię, ale dziś powiem - mam fajnego męża Jechaliśmy każde okno razem, on jedno, ja drugie skrzydło, obraliśmy fajny system, i jakoś tak raźniej było. Dodatkowo, on jest bardziej dokładny ode mnie i na koniec dopieszczał każde okno suchą szmatką. Jesteśmy wykończeni, ale mega zadowoleni Idę poczytać, coście tu broiły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 31.10.2011 22:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2011 Przybijam pionę... kakałek nie lubię, ale do listy dodaję słodką jak ulepek herbatkę z miodem i malinowym sokiem A koledze małżonkowi kiedyś nawet leczo wyjechało na kanapę jak konsumował szybki obiad po pracy przed tv, bo akurat coś strasznie ważnego w tvn 24 mówili Kochana ... co u mnie na kanapie nie lądowało ... leczo na pewno też Ze skóry zetrzesz, z materiałem gorzej. Niestety, bo niektóre materiały są*takie piękne i przyjemne dla ciała Moni cofnęłam sie do tych wizualek :jawdrop: Bosko!!!! Jak tak je oglądałam, to pomyślałam, że może jednak zrezygnować z tych moich szarości w salonie i zrobić bardziej ciepłe kolory Zamierzasz mieć właśnie te krzesła w jadalni? siedziałaś na nich? wygodne sa? Karola, ale właśnie u mnie tak nie będzie Takie wizualki wyszły projektantce bo nawaliła tyle ciepłego światła, zrobiła jakieś ecru ściany ... Nie wiem w sumie dlaczego tak Będzie szary, biały, trochę dębu, czarnego (lampa w jadalni, lampy w salonie) Krzesła w jadalni prawdopodobnie będą. Bo nie mam pomysłu na nic innego Siedzieliśmy na nich i mąż, mimo że na pomysł kręcił nosem zakochał się* Cały czas mówi, że nie chce innych. A ja sama nie wiem. Ostatnio na targach budowlanych testowałam inspirowane eames'y. Wyglądały i sprawiały wrażenie bardzo solidnych. Podobały mi się (oczywiście na drewnianych nóżkach) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adk 31.10.2011 22:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2011 Czy ja kiedyś mówiłam, że brakuje mi okien? Że chciałabym więcej i większe? Czy ja kiedyś wypowiedziałam te słowa? Oficjalnie, pod groźbą kolejnych zmagań z zafajdanymi szybami oświadczam, że cofam te słowa Ja chyba będę mówić to samo, jak mi przyjdzie myć moje okna Okna wymyte, lśnią. Wiecie co, nie zawsze to mówię, ale dziś powiem - mam fajnego męża Jechaliśmy każde okno razem, on jedno, ja drugie skrzydło, obraliśmy fajny system, i jakoś tak raźniej było. Dodatkowo, on jest bardziej dokładny ode mnie i na koniec dopieszczał każde okno suchą szmatką. Chwalić męża, chwalić i ozłacać. Mój nie wie jak to się robi, ale już się nauczył ładnie myć lustro w łazience więc może i do okien kiedyś dojdziemy ... Idę poczytać, coście tu broiły Myyy, nic, zupełnie nic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 31.10.2011 23:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2011 dobrałam kanapę pod kolor paznokci ówczesny To jaki masz ten kolor? Fiolet? Bordo ???? (żart) Ty też jesteś niezła z tymi swoimi decyzjami. Albo długo długo nic, albo nagle pod wpływem jakiejś emocji. A takie decyzje czasami okazują się być w perspektywie czasu najlepsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 31.10.2011 23:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2011 Monia super, ze naroznik zamowiony. Oba odcienie szarosci sa bardzo ladne... No super super, ale pietra mam To Ty już masz urodziny! Wszystkiego dobrego Anetko! Dużo spokoju i radości a ja myślałam że to JA mam "fajną" datę urodzin Tofiku, i dla Ciebie wszystkiego co najlepsze. Zdrowia, szczęścia i kasy Cudo!! W castoramie wypatrzone. Są w sklepach internetowych Dziś już wiem, że na 99% będą te (chyba że w międzyczasie na coś*trafię), nie są drogie (ok 400pln sztuka) a po zakupie kanapy powinnam trochę*przystopować QUOTE=aneta s;4977229]Monia super, ze naroznik zamowiony. Oba odcienie szarosci sa bardzo ladne... No super super, ale pietra mam To Ty już masz urodziny! Wszystkiego dobrego Anetko! Dużo spokoju i radości a ja myślałam że to JA mam "fajną" datę urodzin Tofiku, i dla Ciebie wszystkiego co najlepsze. Zdrowia, szczęścia i kasy Cudo!! W castoramie wypatrzone. Są w sklepach internetowych Dziś już wiem, że na 99% będą te (chyba że w międzyczasie na coś*trafię), nie są drogie (ok 400pln sztuka) a po zakupie kanapy powinnam trochę*przystopować nie poznaję Cię moja Droga, bo idziesz jak błyskawica, wyborów dokonujesz przednich, i za chwilę skończysz wszystkie prace i dom będzie cudny! I że koniecznie, ale to koniecznie muszę wszystko zobaczyć, więc wpraszam się bezczelnie jak tylko poolejują Ci podłogi, ustawią kuchnię i kanapy! To kiedy to będzie? To kiedy Ty chcesz mnie Balbi odwiedzić? Za rok!!! Podłogi mam nadzieję do końca tygodnia będą, kanapa za 6 tygodni, kuchnia jak dobrze pójdzie 15-go. Wybieraj termin Idę jak burza .... dobre dobra Zaraz pokażę Wam moje listwy przypodłogowe. Będzie głosowanie. Jak zaklepię*te listwy, to już będzie niezły krok milowy (bo jesionowe zamówione) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 31.10.2011 23:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2011 tymczasem zabieram ze sobą do niczego mi niepasujące meble w kolorze wenge Też mam meble w kolorze wenge (BRW zresztą), do których kila moich znajomych nadal wzdycha. Też*miałam je zostawić, ale ... Są to niegłupie meble Wyglądają jak nowe, a mój gabinet na pewno na początku będzie stał pusty ... dlaczego ich nie zabrać? [b ja jestem strzelec więc chyba z innej bajki:p Monia czekam na relację z porządków:p Mój mąż też*strzelec Zara zara. Relacja będzie. Ale jak widzicie - nadrabiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 31.10.2011 23:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2011 obstalowałam sobie konstrukcję: karton, metr przerwy, drugi karton - na to dwie długie dechy i następne piętro Zapamiętać! Moni, zajrzyj do mnie-kupilam oprawy do czarnych korytek! Co do Twoich zakupów,spontan rulezzz, bo zakupy Ci sie udaly. Zwlaszcza sypialnia. Miodzio, po prostu. Zaraz zajrzę, tylko muszę*w końcu być na bieżąco Taki spontan nie spontan. Łóżko zobaczyłam kilkanaście dni temu i myślałam o nim codziennie, a kanapa to wybór sprzed ... roku? Mąż zapałał do niej taką miłością*(powiedział, że innej sobie nie wyobraża) że nie mogłam mu odebrać odrobiny dezycyjności (a tak naprawdę szalę przeważyła promocja 15%) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 31.10.2011 23:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2011 Uffff, jestem na bieżąco! (u siebie) Alicja, mój w mieszkaniu zawsze myje okna, więc coś tam umie. Ale i tak musiałam mu wytłumaczyć jak ma robić, krok po kroku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adk 31.10.2011 23:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2011 Monia ale masz dobrze. Mój kiedyś umył, ale musiałam jednak umyć po swojemu . Ale na męża akurat nie narzekam (no, tylko czasami ). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tofee 31.10.2011 23:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2011 Mój kiedyś umiał wszystko a teraz przez mieszkanie z teściami tak się uwstecznił że ja nie wiem co to będzie jak będziemy zdani tylko na siebie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adk 31.10.2011 23:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2011 Dobranoc, zmiana czasu (w każdą stronę) rozwala mi zegar biologiczny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 01.11.2011 00:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2011 Mój na szczęście w myciu okien jest lepszy ode mnie. Bierze łyżkę (nóż) i końcówką wyciąga bród z każdego zakamarka, poleruje dopóki smugi nie znikną. Szkoda tylko, że do innych (codziennych) czynności tak się nie przykłada Alicja, serio? Ja nawet się nie zorientowałam, że czas jest przesunięty Dopiero kiedy jechaliśmy do Radomia usłyszeliśmy w radiu wiadomości z 19, a na naszych zegarkach mieliśmy 20 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 01.11.2011 01:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2011 Obiecane zdjęcia: Dzisiejsza praca: No i plebiscyt listew przypodłogowych albo: albo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 01.11.2011 01:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2011 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts