anna-maria3 01.11.2011 07:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2011 Ja za jedyneczką bym się opowiedziała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszonik 01.11.2011 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2011 a ja dla kontrastu za dwójeczką - nie będzie się miał od góry tak na czym kurz zbierać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna-maria3 01.11.2011 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2011 myszonik, ja wizualnie poleciałam... O kurzu nie pomyślałam, a tutaj masz rację Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 01.11.2011 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2011 ja tez za jedyneczką, wizualnie;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mazo 01.11.2011 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2011 Mnie też się pierwsze bardziej podobają, sama mam takie:) Te drugie może i bardziej praktyczne, ale trochę dziwne... I dobrze się zastanów nad akrylowaniem, już kiedyś była dyskusja na ten temat - akryl bez malowania jest bez sensu - lepi się do tego brud, już lepiej mieć szparę między ścianą a listwą. A w ogóle to najlepiej się te listwy odkurza odkurzaczem, szybciej niż ściereczką.Gratuluję umytych okien! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Madeleine 01.11.2011 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2011 okna piękne Ale jesteś szczęściara, jakby mojego męża zmusiła do mycia okien, to a) rozwiedlibyśmy się lub pozabijali b) okna wyglądałyby gorzej niż przed myciem Ja swoje też ostatnio myłam, jeszcze 2 w środku... tylko zapału już brak. Ad listew - jestem za jedynką. Akrylowałam swoje, brud się może i zbierał, ale i tak - po czasie ściana nad listwą wybrudzona od ścierki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 01.11.2011 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2011 Czy ja kiedyś mówiłam, że brakuje mi okien? Że chciałabym więcej i większe? Czy ja kiedyś wypowiedziałam te słowa? Oficjalnie, pod groźbą kolejnych zmagań z zafajdanymi szybami oświadczam, że cofam te słowa Okna wymyte, lśnią. Pokoje wysprzątane, papiery z gresu zdjęte, wyodkurzane ... gdyby nie wujka graty (jakieś stoły, narzędzia, setki gwoździków ...) byłabym so happy! Wiecie co, nie zawsze to mówię, ale dziś powiem - mam fajnego męża Jechaliśmy każde okno razem, on jedno, ja drugie skrzydło, obraliśmy fajny system, i jakoś tak raźniej było. Dodatkowo, on jest bardziej dokładny ode mnie i na koniec dopieszczał każde okno suchą szmatką. Jesteśmy wykończeni, ale mega zadowoleni Idę poczytać, coście tu broiły Monia no to kawał roboty , za Wami. jeden dzien -wszystkie okna:o:pteraz będziesz wszystkim kolejnym wykonawcom na progu domu sprawdzać buty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 01.11.2011 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2011 Też mam meble w kolorze wenge (BRW zresztą), do których kila moich znajomych nadal wzdycha. Też*miałam je zostawić, ale ... Są to niegłupie meble Wyglądają jak nowe, a mój gabinet na pewno na początku będzie stał pusty ... dlaczego ich nie zabrać? Mój mąż też*strzelec Zara zara. Relacja będzie. Ale jak widzicie - nadrabiam oto tajemnica dlaczego twoj mąż jest fajny z ktorego jest? ja 10 grudzień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 01.11.2011 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2011 Mój kiedyś umiał wszystko a teraz przez mieszkanie z teściami tak się uwstecznił że ja nie wiem co to będzie jak będziemy zdani tylko na siebie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 01.11.2011 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2011 Mój na szczęście w myciu okien jest lepszy ode mnie. Bierze łyżkę (nóż) i końcówką wyciąga bród z każdego zakamarka, poleruje dopóki smugi nie znikną. Szkoda tylko, że do innych (codziennych) czynności tak się nie przykłada Alicja, serio? Ja nawet się nie zorientowałam, że czas jest przesunięty Dopiero kiedy jechaliśmy do Radomia usłyszeliśmy w radiu wiadomości z 19, a na naszych zegarkach mieliśmy 20 widzisz jak to jest w pędzie wykończeniówki. Monia nie umię umieścić kilku chmurek w jednym poście:spam: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 01.11.2011 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2011 oczywiście następny wpis:o oczywiście ,że jeden, piękne. co tam kurz od czasu do czasu przelecieć suchą szmatą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 01.11.2011 08:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2011 A wiecie, że mnie się na żywo, na kawałku listwy chyba bardziej podoba druga? Nie spodziewałam się*że tak będzie. Jedynka jest 10cm, dwójka 8cm (można zrobić 9,10) No i mam dylemat ... Mazo, wiem właśnie o tym akrylowaniu, dlatego moi panowie od drzwi kazali je robić (listwy) przed malowaniem. Ale z tym nie ma się szans wyrobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Balbina200 01.11.2011 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2011 Mój też Strzelec:yes:A listwę - z tych dwóch wybrałabym pierwszą, nawet uwzględniając kwestię kurzu. Druga jakaś dziwna jest.A oglądałaś takie jak pierwsza, tylko z zaokrąglonym rantem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 01.11.2011 09:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2011 A oglądałaś takie jak pierwsza, tylko z zaokrąglonym rantem? Oglądałam, ale takie mi się*w ogóle nie podobają. Biorę*pod uwagę tylko te dwie, pierwsza jest tylko ładna, druga ładna (dla mnie) i praktyczna. Balbina, musisz przyjechać wcześniej niż na oglądanie kanapy, to listwy na żywo mi doradzisz Nie wiem czy nie zdecyduje cena, bo ta opływowa jest sporo droższa. Muszę dać je do wyceny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 01.11.2011 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2011 1 - stanowczo:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tofee 01.11.2011 11:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2011 2 - stanowczo , nigdy takich nie widziałam są super. Oryginalne, robią extra wrażenie jak dla mnie bomba! Pierwsze ma połowa posiadaczek białych listew takie ... zwyczajne, ładne ale zwyczaje a opływowy kształt jest unikatowy i jak dla mnie zdecydowanie nadaje temu elementowi smaczku. A to że praktyczne to akurat w moim przypadku zupełny fuks . edit: qrcze i teraz będę płakać w poduszkę że sama takich nie trafiłam wcześniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 01.11.2011 11:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2011 (edytowane) Tofee!!! Liczyłam na Ciebie. Otworzyłam posta i powiedziałam: "wiedziałam!" (pamiętasz, nie mogłam Ci wytłumaczyć o co chodzi z tym schodzeniem w kierunku ściany ) Teraz już wiesz Zgodnie z mężem twierdzimy, że na zdjęciu faktycznie nie wyglądają tak dobrze jak na żywo. Oczywiście, pierwsze też mi się podobają, bardzo, ale ja się boję tego latania ze ścierą/odkurzaczem po rantach Kurcze dziewczyny (Magda, kiedy wracasz z SZZ?), przyjedźcie i zobaczcie je na żywo, zrobimy głosowanie part two Edytowane 1 Listopada 2011 przez monsanbia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 01.11.2011 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2011 Wracam w czwartek... od piątku jestem do waszej dyspozycji:lol: Jeszcze raz przejrzałam zdjecia... te drugie wyglądają na nich słabo:roll: ale sama z doświadczenia wiem, i potwierdzam - zdjecia baaaardzo przekłamują. Z czegoś przeciętnego potrafią zrobić "gwiazdę", a czasem piękną rzecz oszpecą Trzeba zrobić głosowanie w realu:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 01.11.2011 11:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2011 wyglądają na nich słabo Magda, rozwiń temat To może by się w piątek udało? Co prawda mąż wtedy zaczyna dyżur i będę pewnia zaganiana, i z dzieckiem, ale co robić, taki los Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 01.11.2011 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2011 Magda, rozwiń temat hmmm... no nie chcę ich tu jakoś poobrażać zaocznie:lol2: więc może wstrzymam się z komentarzem do wizji lokalnej;) wtedy wszysko może nabrać innych barw... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts