monsanbia 01.11.2011 11:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2011 hmmm... no nie chcę ich tu jakoś poobrażać zaocznie:lol2: więc może wstrzymam się z komentarzem do wizji lokalnej;) wtedy wszysko może nabrać innych barw... Nie no, ale właśnie o to chodzi, bo samo - niefajne, słabe, brzydkie mało mi mówi. Może jest coś, czego ja nie widzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 01.11.2011 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2011 Nie no, ale właśnie o to chodzi, bo samo - niefajne, słabe, brzydkie mało mi mówi. Może jest coś, czego ja nie widzę MOnia może chodzi o to że są inne - ale wyobrażam je sobie w nowoczesnym wnętrzu i na prawdę moze byc WOW ja może w piątek na chwilę bym się wyrwała - Zu zostawiam chyba w domu bo coś ją bierze ale jak będzie trzeba to podskoczę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tofee 01.11.2011 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2011 Nie no, ale właśnie o to chodzi, bo samo - niefajne, słabe, brzydkie mało mi mówi. Może jest coś, czego ja nie widzę Otototo generalnie jak się już postanawia coś ocenić to warto przestawić dlaczego, z powodu jakich aspektów ma się wew WOW v FUJ . Chociaż nie wykluczam że na żywo zmieniłabym zdanie o 180 st. Chociaż Monia pisałaś że na żywca jeszcze fajniejsze. A jaka różnica w cenie? Kochana na mnie zawsze możesz liczyć , ale w pt montują mi blat i wybacz że wybieram BLAT . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 01.11.2011 12:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2011 numero uno dla mnie...ale wiem, ze niepraktyczne... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 01.11.2011 12:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2011 no dobra, same tego chciałyście;) Ocena na podstawie zdjęć...: Pierwsze wrażenie - plastic-fantastic. Stylistyka jak z Jetsonów (taka bajka o rodzince z przyszłości:lol2:), do niej brakuje mi tylko plastikowych białych okrągłych hokerków przy białym plastikowym okrągłym stole na jednej nodze:lol2: I do każdego mebla, sprzętu i nakrycia głowy - antenka:rotfl: Normalnie "kosmos":lol2: Oczywiście to moje skojarzenia, i nie musicie sie z nimi zgadzać Także proszę mnie nie łoić tu za nie... same chciałyście to usłyszeć... poza tym, powtórzę, to ocena jedynie na podst. zdjęć... nas żywo mogę, tak jak tofee, zmienić zdanie o 180 st. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 01.11.2011 12:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2011 Madzia, moglas bardziej elokwentnie-jak dziewcze:lol:a na powaznie-zupelnie nie mam takich skojarzen, zwlaszcza, ze glosowalam na jedynke:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 01.11.2011 12:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2011 Madzia, moglas bardziej elokwentnie-jak dziewcze:lol: a na powaznie-zupelnie nie mam takich skojarzen, zwlaszcza, ze glosowalam na jedynke:D wiem, wiem, powinnam się uczyć od najlepszych:lol: ale to wymaga czasu;) wyszło, jak wyszło... zbyt brutalnie? miało być śmiesznie:lol2: bo takie było moje pierwsze skojarzenie... tak niepoważnie moim zdaniem wyglądają te listwy;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tofee 01.11.2011 12:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2011 wiem, wiem, powinnam się uczyć od najlepszych:lol: ale to wymaga czasu;) wyszło, jak wyszło... zbyt brutalnie? miało być śmiesznie bo takie było moje pierwsze skojarzenie... tak niepoważnie moim zdaniem wyglądają te listwy;) I wyszło, bo jak dla mnie to skojarzenia iście KOSMICZNE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 01.11.2011 13:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2011 I wyszło, bo jak dla mnie to skojarzenia iście KOSMICZNE ja mam zawsze skojarzenia skrajnie niedorzeczne:rotfl: ale, choć ubarne w słowa, często wydają się idiotyczne, to jednak jestem im wierna... bo przewaznie mnie nie zawodzą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
salik 01.11.2011 13:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2011 Pierwsze - zdecydowanie nie. Wbrew opiniom tu przedstawionym, po latach górny rant będzie wyglądał koszmarnie. Drugie... są jakieś takie przekombinowane. Nie masz trzeciej opcji ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 01.11.2011 13:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2011 qrczę... gapię się teraz na te listwy cały czas... trochę mi głupio, że na nie napadłam, a widzę, że monia jest raczej na nie zdecydowana... gapię się i gapię i już wiem co w nich mi nie pasujehttp://emoty.blox.pl/resource/detective.gif...one wyglądają tak, jakby były bardzo cieniutkie, z takiej folii niemalże (stąd może wrażenie "plastiku") i jakby były oparte pod kątem o ścianę... jakby się przewróciły;) Po zamontowaniu, zrobieniu narożników, to wrażenie może albo całkiem zniknąć, albo dawać jeszcze dziwniejszy i śmieszniejszy efekt:roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 01.11.2011 16:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2011 Salik ma racje.Nie wiem jak jest przy mdf ale ja mam listwy drewniane i własnie ten rant jest w wielu miejscach poubijany i wytarty z farby az do drewna.Nie wspomnę już ze zbiera sie na nim ciagle kurz A nie masz "wzoru" z lekko wyobloną górą? Drugi model jakiś dziwny ale może dlatego że mało spotykany i ja się nie znam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tofee 01.11.2011 16:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2011 Wszystkie komentarze ściętego modelu utwierdzają mnie jeszcze mocniej w przekonaniu, że to właśnie rewelacyjny wzór Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mazo 01.11.2011 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2011 Właśnie w moich komentach ktoś pokazał moją listwę, jest kanciata, ale delikatnie ścięta na brzegu, nic się w tym miejscu nie dzieje (gorzej w miejscu łączenia listew - tam w bardziej uczęszczanych traktach lakier się niszczy). Na każdej kurz będzie widoczny, nawet na tej cieniutkiej na górze. Z daleka będzie wyglądać ok, z bliska - kwestia gustu. A - wycieranie na mokro to zły pomysł, ja nie mam na ścianie żadnych śladów:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 01.11.2011 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2011 zdecydowanie dwójka - ja z tych praktycznych jestem jedynka może i wizualnie lepiej, ale ociupinkę. więc dwójka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 01.11.2011 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2011 hej Monia, przejeżdżałam dzisiaj wieczorkiem koło twojego domu w drodze do wujka ładnie masz oklejone okna z zew. dla mnie listwy to zdecydowanie 1, ale to na podstawie zdjęć. Te drugie jakoś mi nie leżą, ale jestem naprawdę bardzo ciekawa jak wyglądają na żywo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anula05 01.11.2011 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2011 Listwy - im prostsze tym lepiej, czyli nr 1. Ja będę mieć 8 cm, właściwie prawie pod kątem prostym, lekko sfrezowane.Piątek - dla mnie słaby dzień, bo zjeżdża mi się kilka ekip, ale zrobię wszystko, żeby się do Was wyrwać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 01.11.2011 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2011 a Ty Monia już listwy wybierasz? Jejku kiedy to zleciało? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 01.11.2011 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2011 1/ coż ,że niepraktyczne. a może..... będą ok. wiesz jak jest w wybieraniu. Zwracasz uwage na wszystko:p dosłownie. a po wprowadzeniu nie zwrócisz na nie uwagi:p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 01.11.2011 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2011 Monia ja stawiam na proste, sama takie mam i jestem zadowolona, takie listwy pasuja do kazdego wnetrza a co do kurzu...nie czarujmy sie, na kazdej listwie sie zbiera... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts