monika996 01.11.2011 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2011 monia czy ty Przepis może ogladasz??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adk 02.11.2011 11:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2011 Wrrr, znowu nie dostaję powiadomień o wpisach!Ja głosuję za 1. Mam teraz podobne do 2, drewnopodobne - kurz się i tak zbiera. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 02.11.2011 13:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2011 ja też nie odbierałam wpisów. i doszło do tego, ze wykasowali mi cały profil. dzwoń tam , albo pisz:o Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 02.11.2011 13:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2011 Monia zrobilam sos z tunczyka z suszonymi pomidorami ze smietana i cytryna - no pycha poprostu! i Masz racje w 100% ze ten sos bez cytryny nie bylby taki super! wielkie dzieki:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 02.11.2011 13:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2011 Monia zrobilam sos z tunczyka z suszonymi pomidorami ze smietana i cytryna - no pycha poprostu! i Masz racje w 100% ze ten sos bez cytryny nie bylby taki super! wielkie dzieki:hug: ha Aneta ja też właśnie będę go robić . już drugi raz:bye: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adk 02.11.2011 13:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2011 ja też nie odbierałam wpisów. i doszło do tego, ze wykasowali mi cały profil. dzwoń tam , albo pisz:o Już interweniowałam. Mam nadzieję, że pomogą Pamiętam cały czas o tym, ze Ci skasowali profil i jak nie mam info o wpisach to od razu się boję że "mnie zaraz nie będzie". Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 02.11.2011 15:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2011 ze zdjęć wybrałabym listwę nr 1, te drugie dziwne choć intrygujące Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 02.11.2011 17:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2011 Monia, gdzie się szlajasz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 02.11.2011 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2011 Makaron pyszny jak zwykle!!! miałam pyszne pomidorki o,le z żurawiną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 02.11.2011 20:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2011 Monia, gdzie się szlajasz ? Właśnie wróciłam z Radomia (pociągiem ) mąż mnie odebrał (bo to pół rzuta beretem od działki) i próbuję się odnaleźć na FM Aleście nastukały (Salik, i Ty ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 02.11.2011 20:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2011 Makaron pyszny jak zwykle!!! miałam pyszne pomidorki o,le z żurawiną bo o'le są jedne z lepszych (nie licząc tych z włoskich delikatesów za 25pln ), mówiłam Cieszę się, że Wam przysmakowało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 02.11.2011 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2011 Moniiiii, wreszcie:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 02.11.2011 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2011 tylko za dużo zjadłam. na kolację jogurcik będzie. Monia szybko pociągiem z Radomia do ciebie?nie miałaś mobilnego internetu buuuu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 02.11.2011 20:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2011 Monia ja stawiam na proste, sama takie mam i jestem zadowolona, takie listwy pasuja do kazdego wnetrza a co do kurzu...nie czarujmy sie, na kazdej listwie sie zbiera... No jak nic muszą je dziewczyny zobaczyć. Bo one, mimo, że "łukowate" są*proste, w sensie takim, że nie udziwnione Fajnie, że makaron smakował (cytryna koniecznie ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 02.11.2011 20:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2011 Moniiiii, wreszcie:hug: Hazel, miło mi bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 02.11.2011 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2011 była ,ale może znow za mało:no: a listwy niech dziewczyny zobaczą. i wybiorą 111 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 02.11.2011 20:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2011 tylko za dużo zjadłam. na kolację jogurcik będzie. Monia szybko pociągiem z Radomia do ciebie?nie miałaś mobilnego internetu buuuu No właśnie nie. Jeszcze mi tylko mobilnego brakuje Już wystarczy, że codziennie z laptopem na kolanach od rana do nocy w domu siedzę. Jak kiedyś sobie mobilny wykupię, to zginę na bank Pociąg jedzie 1:50, nie miałam książki, gazety, nawet ulotek budowlanych. Myślałam że zniosę jajeko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
salik 02.11.2011 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2011 Monia - to pakuj te listwy i przyjeżdżaj do centrum na oględziny. Coby każdemu było blisko I może nawet ja bym miał szansę je obejrzeć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 02.11.2011 20:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2011 (edytowane) a Ty Monia już listwy wybierasz? Jejku kiedy to zleciało? Aaaaa, przecieram oczy ze zdumienia! Mysz przyszła zza światów i u mnie zawitała:o:jawdrop: A kiedy Ty liswty zamawiałaś? Bo jeśli po podłogach, drzwiach i malowaniu .... to ... ja jestem jeszcze przed tym etapem edit: oczywiście, że: z zaświatów Edytowane 2 Listopada 2011 przez monsanbia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 02.11.2011 20:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2011 Monia - to pakuj te listwy i przyjeżdżaj do centrum na oględziny. Coby każdemu było blisko I może nawet ja bym miał szansę je obejrzeć Salik, Ty chcesz listwy oglądać? Moni oglądam Przepisa, oczywiście! Ale wczoraj teście mnie zajęli, winko lali, muzy słuchaliśmy ... Kiedy powtórka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts