salik 02.11.2011 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2011 Listwy? Czy ja coś pisałem o oglądaniu listew? Pisałem o oglądaniu. Tak po prostu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 02.11.2011 20:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2011 Drugie... są jakieś takie przekombinowane. Salik, ale one są .... proste przecież. Oglądałeś już jakieś liswty? Widziałeś te z potrójnymi rzeźbionymi rantami? Te to są przekombinowane Kakusek Te wyoblone mi się nie podobają, bo są taką gorszą wersją prostej kanciatej, a kurzą się tak samo. W ogóle ich nie brałam po uwagę. Dlatego tylko te dwa warianty Lidzia Wpadasz w piątek jak się umówimy? Podłogi już będą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 02.11.2011 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2011 podłogi???już.przepis chyba sobota albo niedziela. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tofee 02.11.2011 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2011 Podłogi już będą Wszystkie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anula05 02.11.2011 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2011 Lidzia Wpadasz w piątek jak się umówimy? Podłogi już będą Umówione już jesteśmy, czy jeszcze nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 02.11.2011 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2011 Monia, jak dla mnie listwy numer 1 te drugie kojarzą mi się z takimi kątowniczkami do wykańczania mebli z marketu a swoją drogą jakiegoś turbo doładowania dostałaś ostatnio przyznaj się, na co zamieniłaś wieczorne winko? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 02.11.2011 21:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2011 podłogi???już. Wszystkie ? :yes: Umówione już jesteśmy, czy jeszcze nie? :yes: przyjeżdżajcie w piątek Do Ciebie się da? Chyba nie bardzo, skoro zwalą się ekipy ... chociaż u mnie też*lekko nie będzie (tynkarze, parkieciarze ...) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 02.11.2011 21:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2011 Monia, jak dla mnie listwy numer 1 te drugie kojarzą mi się z takimi kątowniczkami do wykańczania mebli z marketu a swoją drogą jakiegoś turbo doładowania dostałaś ostatnio przyznaj się, na co zamieniłaś wieczorne winko? Kobieto!!! A Ty gdzie byłaś!? Wrócisz już? Kurcze no, co ja mam z tymi listwami zrobić Serio z tym doładowaniem? Zupełnie mam inne wrażenie. Tak się wszystko ślimaczy ... masakra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tofee 02.11.2011 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2011 Kobieto!!! A Ty gdzie byłaś!? Wrócisz już? Kurcze no, co ja mam z tymi listwami zrobić Serio z tym doładowaniem? Zupełnie mam inne wrażenie. Tak się wszystko ślimaczy ... masakra Z zew wygląda jakbyś dobre ziele miała Nie boisz się tych podług skoro gładzie w trakcie - ja to bym chyba na zawał padła. Dzisiaj jak zamiatałam moje tektury to myślałam że zanim je zerwiemy to chyba ER wezwę tak na wszelki wypadek, mam czarne wizje co zastanę po zdjęciu zabezpieczeń Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 02.11.2011 21:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2011 Nie boisz się tych podług skoro gładzie w trakcie - ja to bym chyba na zawał padła. Dzisiaj jak zamiatałam moje tektury to myślałam że zanim je zerwiemy to chyba ER wezwę tak na wszelki wypadek, mam czarne wizje co zastanę po zdjęciu zabezpieczeń Gładzie skończone ponad tydzień temu Ale to nie ma znaczenia, bo przecież deski już u nas były wtedy. Boję się, że coś im się stało, bo wilgotność*sięgała 80% Przed gładziami nie było lepiej, bo przecież mieliśmy tynki zewnętrzne. Jakieś*to wszystko popierniczone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 02.11.2011 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2011 Kobieto!!! A Ty gdzie byłaś!? Wrócisz już? Kurcze no, co ja mam z tymi listwami zrobić Serio z tym doładowaniem? Zupełnie mam inne wrażenie. Tak się wszystko ślimaczy ... masakra najgorsze jest właśnie to, że nigdzie z doładowaniem jak najbardziej serio zawieszasz sie wprawdzie na pierdółkach, ale jeśli chodzi o większego kalibru decyzje to podziwiam, że tak szybko je podejmujesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tofee 02.11.2011 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2011 Ale ja nie o wilgoć, tylko o łażenie i pylenie i malowanie i wszystko to co twoim deskom może zrobić kuku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tofee 02.11.2011 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2011 Monia podeślij namiary na swoją metę z klamkami. Muszę zamówić i a ja nadal z tematem w lesie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 02.11.2011 21:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2011 Elena, ale to było zaledwie łóżko (bo się zakochałam bez pamięci ... za miesiąc możliwe że bym się nie nie wykosztowała) i kanapa (bo była 3-dniowa promocja) I tyle. Dalej ten sam wózek Tofee No boję się łażenia, ale podłogi mieliśmy położyć przed malowaniem (wytyczne takie) i nie da się inaczej. Pylenia już nie będzie, przynajmniej nie takiego jak było, bo już*jest farba podkładowa Zaraz Ci podeślę namiar na klamki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tofee 02.11.2011 21:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2011 Dzięki, a powiedz wzięłaś w końcu rozety okrągłe czy kwadraty? Bo u mnie tylko kwadratowe wchodzą w grę i rzesz muszą być akurat droższe . A stół to Ty w końcu zamówiłaś bo już mi się kićka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 02.11.2011 21:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2011 Stół zamówiłam 15 września Klamki na rozecie kwadratowej (ale już bym chyba brała na okrągłej ale ciiiii) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 02.11.2011 22:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2011 Moni, czyli stol juz jest...a krzesla? wiesz ze oprocz wanny, krzesla do jadalni to u mnie zawsze temat numer 1, wiec chwal sie szybko.Masz juz jakiegos faworyta? Moze zgapie;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tofee 02.11.2011 22:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2011 Stół zamówiłam 15 września Klamki na rozecie kwadratowej (ale już bym chyba brała na okrągłej ale ciiiii) Wiesz zawsze mogę zamówić okrągłe i się zamienimy ... ale ciiiiiiiiiiiiiii nic nie mówiłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 02.11.2011 22:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2011 Moni, czyli stol juz jest...a krzesla? wiesz ze oprocz wanny, krzesla do jadalni to u mnie zawsze temat numer 1, wiec chwal sie szybko.Masz juz jakiegos faworyta? Moze zgapie;) Te wizki już były, ale żebyś nie musiała szukać Od początku miały to być pantony. Do tej pory nie zmieniłam decyzji, ale może wpadnie coś fajniejszego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 02.11.2011 22:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2011 Swoja droga, ja przespalam te Twoje wizualki...ale bedzie pieknie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts