tofee 02.11.2011 22:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2011 Monia a wygodnie się obsługuje te krzesła? Wiesz przesuwa/odsuwa. I jaka jest struktura tego materiału? Nigdy ich nie macałam a jestem ciekawa czy to taka skórka pomarańczy czy coś bardziej gładkiego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 02.11.2011 22:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2011 Swoja droga, ja przespalam te Twoje wizualki...ale bedzie pieknie! Trochę będzie inaczej ... Lampa nad stołem jedna i czarna (mój typ - skygarden) komody na razie nie robiłam, za to będzie pewna niespodzianka (ale o tym ciiii, nie wiem czy dopniemy sprawę), no i nie będzie tych wstropowych oczek w salonie (w kuchni 4szt mi wystarczą) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tofee 02.11.2011 22:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2011 A wracają jeszcze do klamek to zamówiłaś tą stal 16 czy 58 (polerowana)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tofee 02.11.2011 22:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2011 Trochę będzie inaczej ... Lampa nad stołem jedna i czarna (mój typ - skygarden) komody na razie nie robiłam, za to będzie pewna niespodzianka (ale o tym ciiii, nie wiem czy dopniemy sprawę), no i nie będzie tych wstropowych oczek w salonie (w kuchni 4szt mi wystarczą) To trzeba było siedzieć cicho, teraz będzie mnie ściskało z ciekawości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 02.11.2011 22:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2011 Monia a wygodnie się obsługuje te krzesła? Wiesz przesuwa/odsuwa. I jaka jest struktura tego materiału? Nigdy ich nie macałam a jestem ciekawa czy to taka skórka pomarańczy czy coś bardziej gładkiego. Są w domotece Nam się wydawały wygodne. Ale ciężko to stwierdzić po godzinie. Pewnie wychodzi w praniu Faktura taka hmmm, pośrednia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 02.11.2011 22:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2011 To trzeba było siedzieć cicho, teraz będzie mnie ściskało z ciekawości Nic nie powiem, bo nie wyjdzie i będzie klapa Klamki matowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 02.11.2011 23:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2011 Nic nie powiem, bo nie wyjdzie i będzie klapa Klamki matowe ależ tym bardziej powinnaś powiedzieć, żebyśmy wiedziały, za co trzymać kciuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 02.11.2011 23:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2011 ależ tym bardziej powinnaś powiedzieć, żebyśmy wiedziały, za co trzymać kciuki e e ale kciuki trzymaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tofee 02.11.2011 23:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2011 Jakiś mały kroczek:mebel, kolory, gadżet jakiś tam, oświetlenie, tropik plizzz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 02.11.2011 23:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2011 e e ale kciuki trzymaj twarda sztuka kciuki trzymam - zdradź chociaż jak dużo czasu przyjdzie czekać na efekty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 02.11.2011 23:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2011 po podłogach i malowaniu : drugim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 02.11.2011 23:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2011 to co? piątek w końcu? tak na bank? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 02.11.2011 23:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2011 Oj umawiacie się jak sójki za morze:p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 02.11.2011 23:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2011 ja już nie mogę normalnie:roll: do mojej dentystki łatwiej się dostać niż do moni na audiencję (a zapisuje teraz już na nowy rok) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 03.11.2011 00:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2011 ja już nie mogę normalnie:roll: do mojej dentystki łatwiej się dostać niż do moni na audiencję (a zapisuje teraz już na nowy rok) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tofee 03.11.2011 00:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2011 ja już nie mogę normalnie:roll: do mojej dentystki łatwiej się dostać niż do moni na audiencję (a zapisuje teraz już na nowy rok) poprzednie spotkanie poszło sprawnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
salik 03.11.2011 00:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2011 Monia - Ty jesteś obyta w klamkach (liczę też że Efilo może tu zajrzy).Nie masz jakiegoś pomysłu gdzie można znaleźć wybór ciekawych klamek do drzwi zewnętrznych?Niestety musi być okrągła rozeta pasująca do takiego szyldu (oczywiście kolor szyldu będzie coś w stylu stali szczotkowanej): http://www.jiw.com.pl/images/stories/obrazki/zamki/280DM.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 03.11.2011 07:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2011 Piątek - spotkanie - postanowione. Zaproszeni są wszyscy którzy mogą być pasie, anula, magda, lidszu, elena (masz wolne!), tofee (mam nadzieję, że chwilę znajdziesz, musisz! przecież listwy kto będzie bronił ), która przyjeżdża z zamiastowej? Elena, czekać? Tyle ile na Tofee blat króciutko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 03.11.2011 07:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2011 M Nie masz jakiegoś pomysłu gdzie można znaleźć wybór ciekawych klamek do drzwi zewnętrznych? Zajrzyj na handles.pl Nigdy się klamkami/szyldami zewnętrznymi nie interesowałam, ale tam jest bardzo duży wybór Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszonik 03.11.2011 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2011 Monia a pytałaś w MD kiedy stół będzie? No i Twoich podłóg się jakby doczekać nie mogę.... będą na pewno śliczne. Moje mają się kłaść od poniedziałku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts