Arnika 03.11.2011 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2011 No i jak tu za Wami nadązyć..... Mnie ze względów praktycznych podoba się nr 2... To już są nas 3 Makaron powiadacie, że dobry... Tu są takie smakołyki, że nie mogę się naczytać, ale, że ja w kuchni to najbardziej kawę lubię robić, to za bardzo nieraz nie wiem o co kaman u Was... .... Ale kiedyś jadłam taki dobry makaron ze szpinakiem, że postanowiłam dzisiaj chłopakom zrobić na obiad... Ciekawę tylko czy zjedzą... w razie" W" mam bigos... Monia... a nie możesz zrobić jakiegoś osobnego linka z przepisami... Wy tyle naklikacie, że już nie sposób znaleźć w tym gąszczu przepisów.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 03.11.2011 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2011 Piątek - spotkanie - postanowione. Zaproszeni są wszyscy którzy mogą być pasie, anula, magda, lidszu, elena (masz wolne!), tofee (mam nadzieję, że chwilę znajdziesz, musisz! przecież listwy kto będzie bronił ), która przyjeżdża z zamiastowej? Elena, czekać? Tyle ile na Tofee blat króciutko uff, dobrze że długo nie będziesz trzymać nas w niepewności - u Tofee blat dziś się montuje Ps. Ja makaron z tuńczykiem tez już popełniłam dwa razy, i zajadaliśmy się tak, jakby ktoś nam miał te porcje sprzed nosa sprzątnąć i pomyśleć, że jak zaczynałam, to z poczuciem takiego wewnętrznego bleee Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 03.11.2011 10:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2011 jak zaczynałam, to z poczuciem takiego wewnętrznego bleee Mimo wszystko Was podziwiam. Że się poodważaliście robić (Ci, którzy myśleli "bleeee") Sprzedaż tuńczyka w sklepach wzrosła ostatnimi czasy o 100% Arnika Wszystkie przepisy zebrała w swoim dzienniku Alicja (adk). Ja jak się już*nastawię to może coś sklecę. Na razie muszę wybierać listewki i kolory farb Myszonik to będziemy mieć drewno w jednym czasie Tyle że u mnie malowanie dopiero po Muszę wybrać kolory Ile mogą kosztować farby do domu (tak za całość)? Kabe z Parą np, w stosunku 70/30 ścian i sufitów jest razem jakieś 700m2? Może zaskoczy mnie to tak samo miło, jak cena pstryczków? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 03.11.2011 10:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2011 Mimo wszystko Was podziwiam. Że się poodważaliście robić (Ci, którzy myśleli "bleeee") Sprzedaż tuńczyka w sklepach wzrosła ostatnimi czasy o 100% Arnika Wszystkie przepisy zebrała w swoim dzienniku Alicja (adk). Ja jak się już*nastawię to może coś sklecę. Na razie muszę wybierać listewki i kolory farb Myszonik to będziemy mieć drewno w jednym czasie Tyle że u mnie malowanie dopiero po Muszę wybrać kolory Ile mogą kosztować farby do domu (tak za całość)? Kabe z Parą np, w stosunku 70/30 ścian i sufitów jest razem jakieś 700m2? Może zaskoczy mnie to tak samo miło, jak cena pstryczków? Sama siebie podziwiam, bo raz się sparzyłam i do dziś mam łzy w oczach na wspomnienie tamtego smaku Zwłaszcza, że na degustację dałam się namówić w restauracji a nie w zaciszu domowym. No ale jak można było odmówić, jak każdy nalegał - jak możesz mówić, że Ci to nie posmakuje, jak nigdy nie próbowałaś Ale dla tuńczyka było warto zaryzykować Moni, Para miło Cię raczej nie zaskoczy - my na mniejszą powierzchnię wydaliśmy około 6 tys za farbę (i jeszcze nie wszystko pomalowane:p) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszonik 03.11.2011 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2011 Ja farby kupowałam na raty i jakoś teraz nie umiem zsumować ile na nie poszło... myślę, że już ok. 2.000 - 2.500, a część (większość) pomieszczeń mam dopiero raz malowane. Ściany kolorowe kabe prolatex, sufity i ściany białe tikkurilla. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Madeleine 03.11.2011 16:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2011 Ja liczyłam ostatnio farby. Ale maluję Caparolem. Dystrybutor ma i Kabe, Ceresita i Caparola, i poleca tego drugiego. Ponoć Kabe wcale nie jest takie super. Cenowo porównywalnie, u mnie wyszło sporo taniej niż Tikkurilla, na którą mam bdb ceny.Jak liczyłam, farba na m2 to jakieś 5-7 złotych przy dwukrotnym malowaniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
salik 03.11.2011 18:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2011 A ile kosztuje robocizna malowania? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anula05 03.11.2011 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2011 8-10 zl/m2 dwukrotnego, w zaleznosci czy rozne kolory czy nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 03.11.2011 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2011 Piątek - spotkanie - postanowione. Zaproszeni są wszyscy którzy mogą być pasie, anula, magda, lidszu, elena (masz wolne!), tofee (mam nadzieję, że chwilę znajdziesz, musisz! przecież listwy kto będzie bronił ), która przyjeżdża z zamiastowej? Elena, czekać? Tyle ile na Tofee blat króciutko Chyba już pora na jakieś konkrety;) Gdzie i o której? No muszę coś wiedzieć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 03.11.2011 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2011 Monia, ja chyba jutro nie będę mogła, bo mają mi przywieźć kontener między 12-14 - no chyba, że do nich zadzwonię rano i uda mi się przełożyć dostawę po 17 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 03.11.2011 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2011 Co do spotkania jutro - ja odpadam, muszę jechać do pracy książeczkę ubezpieczeniową podbić... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 03.11.2011 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2011 no i się zaczęło:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anula05 03.11.2011 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2011 Ja się postaram wpaść choć na chwilę, ale właściwie o której?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 03.11.2011 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2011 a mówiłam:no: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 03.11.2011 21:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2011 Umieram.... Czy to się kiedyś skończy??????? Wycieczki platforma-castorama jerozolimskie-castorama popularna-loroy ... a w międzyczasie 5 wycieczek na budowę i tak od 11 do 22 (już nie wspomnę o zjedzonej przez cały dzień jednej bułce z serem paczkowanym i wypitych 2 kawach, nawet na fast food nie było czasu) Wy też tak macie, czy tylko ja taka "zorganizowana"? Jedyne co mnie pociesza to widok ślicznego mojego palisandra i ułożonego w większości jesionu. Jutro mają*skończyć Podbitka rodzi się w wielkich bólach i codziennie pochłania kilka stów na same materiały. Nawet nie chcę myśleć jaki będzie jej końcowy koszt Salik, ja płacę 11,50 za pistolet (2 warstwy i 2 podkłady) Muszę przemyśleć te farby. Elena, na sufitach też*masz PARĘ? SPOTKANIE Ja jestem pewnie jutro cały dzień, po południu może podskoczę po farby, bo w sobotę już mi szkodnika małego przywożą i znów nie będzie jak. Te które mogą, przyjeżdżajcie. Pasie, ile będziesz tę książeczkę podbijać? Lidka, przesuwaj kontener Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 03.11.2011 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2011 Monia, jak się w końcu doprosze o adres na priva, to przyjadę Tylko o której? 12 okej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 03.11.2011 21:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2011 NarożnikZaczęliśmy dziś*ustawiać (kartonami) kształt swojego narożnika. I co? Oczywiście do d...Nie zrobiliśmy tego wcześniej, na wizualizacjach wyglądało to inaczej. Okazuje się, że taki wariant jaki wybraliśmy byłby nie do przejścia. Dośłownie i w przenośni.Pojechaliśmy do De Velde zmieniać układ. Jutro ma się wyjaśnić czy jeszcze można wprowadzić jakieś zmiany. Szczególnie, że zmiana jest z korzyścią dla nas (i to ponad 3 tys) i możliwe, że firma nie będzie chętna na takie perturbacje. Tak to jest kiedy się*człowiek spieszy, chce TEN model narożnika, musi dopasować*układ do ekranu projekcyjnego i jeszcze telewizor jest na innej ścianie. Nie ma bata żeby to się udało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 03.11.2011 21:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2011 Monia, jak się w końcu doprosze o adres na priva, to przyjadę Tylko o której? 12 okej? Pasuje Już wysyłam Ci dane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 03.11.2011 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2011 Monia ponieważ Zu mam chorą to jadę dopiero ok.12tej jak ktoś przyjedzie z nią posiedzieć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 03.11.2011 22:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2011 Pasuje Już wysyłam Ci dane to umówionehttp://emoty.blox.pl/resource/handshake.gif pasie, nie wymyślaj:mad: Pójdziesz se podbić papierek po 14-tej;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts