monsanbia 03.11.2011 22:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2011 pasie, nie wymyślaj:mad: Pójdziesz se podbić papierek po 14-tej;) o to to to to! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 03.11.2011 22:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2011 Narożnik Zaczęliśmy dziś*ustawiać (kartonami) kształt swojego narożnika. I co? Oczywiście do d... Nie zrobiliśmy tego wcześniej, na wizualizacjach wyglądało to inaczej. Okazuje się, że taki wariant jaki wybraliśmy byłby nie do przejścia. Dośłownie i w przenośni. Pojechaliśmy do De Velde zmieniać układ. Jutro ma się wyjaśnić czy jeszcze można wprowadzić jakieś zmiany. Szczególnie, że zmiana jest z korzyścią dla nas (i to ponad 3 tys) i możliwe, że firma nie będzie chętna na takie perturbacje. Tak to jest kiedy się*człowiek spieszy, chce TEN model narożnika, musi dopasować*układ do ekranu projekcyjnego i jeszcze telewizor jest na innej ścianie. Nie ma bata żeby to się udało to się nazwa jazda. miejmy nadzieję ,że firma jest porządna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 03.11.2011 22:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2011 no właśnie... nie odniosłam się... akcja z narożnikiem "niezła":yes: Ciekawa jestem jaką polityką wykaże się firma... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 03.11.2011 22:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2011 to się nazwa jazda. miejmy nadzieję ,że firma jest porządna Też mam nadzieję. Na szczęście układ jest taki, że wystarczy go tylko obrócić o 90st. Tyle, że wtedy nie jest nam potrzebny element (dodatkowe oparcie) za który zapłacić mieliśmy te dodatkowe 3 tys. Jeśli się nie uda zmienić, to po prostu go tylko obrócimy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 03.11.2011 22:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2011 Też mam nadzieję. Na szczęście układ jest taki, że wystarczy go tylko obrócić o 90st. Tyle, że wtedy nie jest nam potrzebny element (dodatkowe oparcie) za który zapłacić mieliśmy te dodatkowe 3 tys. Jeśli się nie uda zmienić, to po prostu go tylko obrócimy uff pa wszystkim . spać :bye:idę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 03.11.2011 23:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2011 Monia niezla historia z tym naroznikiem...na pocieszenie powiem ci ze u nas bylo jeszcze lepiej ...my kupilismy nasze sofy przez przypadek ...okazalo sie ze z okazji 20 lecia jest 40% rabat na natuzzi wiec zamowilismy 2 szt trojek a adnotacja, ze po weekendzie damy znac czy zostaja 3 czy tez zmieniamy na 2...a na weekend do Pl i tez ustawialismy kartony, na szczescie sie zmiescilo i zamowienie nie bylo zmieniane ale troche jazdy przy tym..Dziewczynki udanego spotkania!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 03.11.2011 23:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2011 Monia, na pewno da się to odkręcić, w końcu dopiero co złożyliście zamówienie, jeszcze nawet nie zaczęli tej kanapy robić Ile czasu ma potrwać realizacja zamówienia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 03.11.2011 23:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2011 Muszę przemyśleć te farby. Elena, na sufitach też*masz PARĘ? tak, na sufitach też para - na te sufity co na biało malowaliśmy to kupowaliśmy taką specjalną sufitową, co przy malowaniu jest różowa, a po wyschnięciu biała - żeby było widać, gdzie już pomalowane A może Anulę podpytaj jeszcze o te farby, bo chyba niedawno robiła research na ten temat, to jest bardziej zorientowana w bieżących cennikach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 03.11.2011 23:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2011 kupowaliśmy taką specjalną sufitową, co przy malowaniu jest różowa, a po wyschnięciu biała - żeby było widać, gdzie już pomalowane taaakie bajery ... Ula, przyjeżdżasz jutro? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 03.11.2011 23:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2011 (edytowane) taaakie bajery ... Ula, przyjeżdżasz jutro? Mam nadzieję, że mi się uda. Rano muszę podjechać do serwisu, bo w końcu trzeba szkodę zlikwidować przed południem jeszcze tylko odebrać styropek dla kotów od Salika i w zasadzie mogłabym podjechać Edit: tel mam, ale jakbyś mi napisała jeszcze adresik na priva, to sprawdziłabym sobie wcześniej gdzie się kierować, bo ja bez gps śmigam. Edytowane 3 Listopada 2011 przez Elena76 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 03.11.2011 23:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2011 Początki Palisander przed cyklinowaniem i lakierem I listewka ... Jesion w pokojach dzieci i gabinecie No i nasze zmagania z papierami (kanapami) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tofee 04.11.2011 00:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2011 Ja mam gada na głowie i do tego ok 12 muszę być u siebie na budowie bo mi braki kanapy dostarczają. Chciałabym wpaść drewienko pomacać i dziewczyny zobaczyć, ale wydaje mi się że mi Tymo nie wytrzyma tyle w samochodzie (najpierw do nas później powrót do Warszawy i do Ciebie) . Echhhhhhhhhhhhh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 04.11.2011 00:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2011 Jesionek ładniusi, ale palisander prześliczny cymesik po prostu i jeszcze przez to "coś" na focie z listwą jakoś mi się tak z laską cynamonu skojarzył stuknięta jestem, ale idę do kuchni powąchać cynamon i świeżo mieloną kawę ale najważniejsze, że kanapa stoi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tofee 04.11.2011 00:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2011 Czy to jest ta moja listewka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 04.11.2011 01:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2011 Czy to jest ta moja listewka? Też mi się ten palisader podoba. Jak go wykończą będę siedzieć w sypialni jak Tofee ze swoim blatem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 04.11.2011 07:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2011 Fiu, fiu....palisander robi wrazenie-listwy tez. Choc glosowalam za tamtymi, przyznaje ze te,na gotowo-cymesik;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszonik 04.11.2011 07:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2011 Palisander miodzio:) I chciałam przypomnieć, że też glosowałam na listewkę nr 2 Moniu masz jakieś wieści z MD kiedy zrobią Tobie stół? Bo ja aż się boję dzwonić i pytać o swój.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 04.11.2011 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2011 Monia zamazane to zdjęcie jakieś tej listwy. wizualnie nie ma różnicy. ciekawa jestem relacji przyjaciółek:p zrobiłam tiramisu wczoraj na urodziny mojego Skorpiona:wiggle: miałam piec szarlotkę. ale jade do HM:spam:a po południu ruszamy do Bukowiny na urodzinki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 04.11.2011 08:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2011 Monia zamazane to zdjęcie jakieś Ja!? Zamazane zdjęcie??? No wiesz! Miałam do wyboru - albo słabe telefonem albo w ogóle Tiramisu - szalejesz moja droga. Codziennie coś. Twoi nie uznali że matka zwariowała? Myszonik Ty też za 2-jką? Chyba będzie 2-jka. Panowie od parkietów zobaczyli obydwie i powiedzieli, że do dębu w salonie musi być taka jak 2-jka. Przy pierwszej dylatacja by się nie skryła Zaraz napiszę jakiegoś maila do MD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 04.11.2011 08:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2011 Fiu, fiu....palisander robi wrazenie-listwy tez. Choc glosowalam za tamtymi, przyznaje ze te,na gotowo-cymesik;) A tam będą .... czarne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts