myszonik 04.11.2011 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2011 Gratuluję, jakież się tu piękne jubileusze (200 stron i 4000 postów) zbiegły Bardzo się cieszę, że Twój stół jest... to ile było poślizgu? Miesiąc? Ja chyba na swój przed przeprowadzką nie mam co liczyć. Oni tam w de velde robią te stoliki w różnych wybarwieniach? Bo mnie coś w oko wpadło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 04.11.2011 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2011 No, 12, tak? fakt, jeszcze od cholery czasu ale Ty mi nie podałaś adresu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 04.11.2011 10:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2011 ale Ty mi nie podałaś adresu No tak, jełopa! Już Ci ślę smsa Myszonik Nie poganiałam ich więc może się nie spieszyli? Stół miał być ok połowy października. Jeśli przyjdzie w przyszłym tygodniu, to będzie 3 tyg obsuwy Tak, w develde wybierasz sobie kolor forniru. Ten który pokazałam był w salonie w orzechu Arnika, już kawka pita Magda przełożona na pół godzinki do przodu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-mól 04.11.2011 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2011 Ale impreza!!!!! to ja muzę przynoszę Na kanapy jaki masz termin? Który model? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 04.11.2011 10:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2011 No tak, emotki Magdy Zet Jak tam Twój stan śpiochu? Bo ja jeszcze w łóżku pod kołdrą Czekam aż mąż mi kawkę przyniesie i jakiegoś ciastka doń Ty tu leniuchujesz... a ja w tym czase - kąpiele, makijaże, wszystko żeby zrobić się na bóstwo przed pierwszą randką Wstałaś? Czy jednak 13? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
salik 04.11.2011 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2011 Magda Zzz - a ja myślałem że to zlot czarownic, a nie modelek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 04.11.2011 10:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2011 Ale impreza!!!!! to ja muzę przynoszę Na kanapy jaki masz termin? Który model? O super, muza to podstawa! Kanapa 4-6 tygodni. Najpóźniej 15 grudnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 04.11.2011 10:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2011 Ty tu leniuchujesz... a ja w tym czase - kąpiele, makijaże, wszystko żeby zrobić się na bóstwo przed pierwszą randką Wstałaś? Czy jednak 13? Jeszcze 2-gą*kawę piję, bo głowa mnie po wczorajszym dniu boli jak pieron Na budowę makijaże ... Panowie mi krzywo deski ułożą! Męża może porzucę w jakimś leroju Nie wybierz najdroższych szpilek bo u nas brudno, pył i błoto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Spirea 04.11.2011 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2011 No to jedź do zwykłej Casto czy LM i popytaj sprzedawców o dobre farby... te tanie wcale nie są złe.... A jakie są składniki tych tańszych farb, a tych drogich markowych/firmowych?? Nooo etykieta i reklama firmyi marka.... Kiedyś jakąś drogą farbą sąsiadka wymalowała mieszkanie... ja taką tańszą... ona po kilku miesiącach miału łuszczące się fragmenty farby na ścianie, a ja dalej białe, albo kremowe ( na taki kolor malowałam).... W Casto czy LM są mieszalnie i wymieszają Ci taki kolor jaki sobie wymyślisz z próbki.... Nie kupuj tych kolorowych, bo raz że droższe, a dwa , że wcale dobre... I czy to musi być Kabe, Flugger, czy para?????? A śnieżka z teflonem nie może być..... Ja jestem zadowolona... I tak jak pisałam z podkładami i farbami nie wyszło mi więcej niż 1000zł i chyba z p. Bogdanem... A wcale nie kupowałam najtańszych farb.... Arnika, a jakie konkretnie farby kupiłaś? Monika, ale u Ciebie prace pełną parą Pstryczki, łózko, naroznik, listwy, podłogi .... Już blisko Podgłogi wyglądają świetnie, szczególnie ten palisander. Co do listew, ja jednak jestem zwolennikiem prostego, więc u mnie wygrałaby 1, chociaż obawiam się tych uwag o kurzeniu się i ścieraniu brzegów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-mól 04.11.2011 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2011 A ja jestem za dwójką, przez półtorej roku mieszkania w niewykończonym domu, więcej luzu nabrałam, do wyborów, już maniakalnie nie zastanawiam się czy na pewno będzie coś tam do czegoś pasować, tylko czasem stawiam na oryginalność, na chwilowy impuls, na "szkoda czasu i nerwów". Jeszcze nowe wzory wrzucę: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 04.11.2011 12:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2011 e-mól, to ja z marszu na dwójkę zaglosuje...chociaz jeszcze nie doczytalam, czy na cos glosujemy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Madeleine 04.11.2011 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2011 Odpadająca farba to wina nie farby, ale złego podłoża i braku odpowiedniego zagruntowania ściany.Polskie farby typu Śnieżka przerobiłam - dziękuję, never again. Moi panowie zaczęli malować caparolem - i są zachwyceni jakością farby. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-mól 04.11.2011 12:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2011 (edytowane) e-mól, to ja z marszu na dwójkę zaglosuje, ...chociaz jeszcze nie doczytalam, czy na cos glosujemy? to jak ze staniem w kolejeczkach w sławetnym ustroju Edytowane 4 Listopada 2011 przez e-mól Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszonik 04.11.2011 13:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2011 Z e-mólowych listew bezdyskusyjnie dwójka. A to jest jakieś głosowanie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Spirea 04.11.2011 13:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2011 Madeleine, gdzie kupowałaś Caparol i jak wyszło cenowo w porównaniu do Kabe i Tikkurila (bo chyba te brałaś pod uwagę)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anula05 04.11.2011 13:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2011 Właśnie wróciłam od Moni - decyzja o listwach już raczej podjęta:) Dzięki dziewczyny za spotkanie. Szkoda, że nas tak mało dotarło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
salik 04.11.2011 13:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2011 Mówiłem - następne spotkanie powinno się odbyć w centrum lub na północno-zachodnich obrzeżach Warszawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Madeleine 04.11.2011 13:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2011 Madeleine, gdzie kupowałaś Caparol i jak wyszło cenowo w porównaniu do Kabe i Tikkurila (bo chyba te brałaś pod uwagę)? W WKT. Tikkurillę dostałam po 241/9l (jasne kolory, wydajność rzeczywista ok. 10m2/l). Caparola Samtex 3 po 185/10l (wydajność 0,135l/m2). Ceny brutto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tofee 04.11.2011 13:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2011 Ja strasznie żałuję że nie dałam rady ale młody nie dałby nam nawet słowa zamienić więc ... nie było sensu . Która listwa wygrała? Monia dzięki za fote kinkietu , muszę podjechać pomacać ... ale wiszące jakoś fajniejsze mi się wydają. A ja jestem za dwójką, przez półtorej roku mieszkania w niewykończonym domu, więcej luzu nabrałam, do wyborów, już maniakalnie nie zastanawiam się czy na pewno będzie coś tam do czegoś pasować, tylko czasem stawiam na oryginalność, na chwilowy impuls, na "szkoda czasu i nerwów". Ja mam dokładnie tak samo tylko nie przez mieszkanie a budowanie od 3 lat . Dlatego od razu byłam za "niepopularną" listwą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-mól 04.11.2011 14:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2011 Właśnie wróciłam od Moni - decyzja o listwach już raczej podjęta:) A zdradzisz jaka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts