monsanbia 04.11.2011 18:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2011 Salik, a niech będzie że Tobie zadedykuję Zdjęcia lepszej jakości Nasze dechy dębowe w salonie http://images47.fotosik.pl/1190/5e1e39dbb748846emed.jpg http://images46.fotosik.pl/1146/59960ef06556d040med.jpg http://images35.fotosik.pl/1003/aa7cc6eaab016692med.jpg I lepsze zdjęcie jesionu http://images39.fotosik.pl/1156/1d2b83ccc78535eamed.jpg Reszty nie zdążyłam już pstryknąć, a panowie ładnie podłogi wyczyścili Na tych zdjęciach są jeszcze brudne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
salik 04.11.2011 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2011 Salik, skusisz się? Zobaczysz ... listwy Ja zawsze bardzo chętnie, tylko czasu brak W przyszłym tygodniu może by się dało, zobaczymy. A zostawisz męża w domu? No bo wiesz jak to z tym zabieraniem drzewa do lasu U nas jest mocno, głośno, ale szybko Wow, cóż za wyznanie A nawet jeszcze 20 nie minęła... Fiu, fiu - podłogi! I nawet nie komórką No no, wyglądają naprawdę super! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 04.11.2011 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2011 Monia po zdjęciach tego dębu to koniecznie muszę przyjechać - cudny jest:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 04.11.2011 18:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2011 W przyszłym tygodniu może by się dało, zobaczymy. A zostawisz męża w domu? No bo wiesz jak to z tym zabieraniem drzewa do lasu koguty Zdjęcia wstawiłam, sobie pooglądaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 04.11.2011 19:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2011 Monia po zdjęciach tego dębu to koniecznie muszę przyjechać - cudny jest:) Też tak sądzę (tzn, że musisz przyjechać) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
salik 04.11.2011 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2011 Monia - to kiedy mogę wpaść na coś dobrego? Bo przecież nie będę jechał na drugi koniec św^H^HWarszawy żeby obejrzeć same podłogi i listwy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anula05 04.11.2011 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2011 Już zażegnany Mąż podzielił się swoim mlekiem skondensowanym w tubce, powiedział żebym sobie nastrój osłodziła Jakie to słodziachne... Szkoda, że mój taki pomysłowy nie jest Monia - to kiedy mogę wpaść na coś dobrego? Bo przecież nie będę jechał na drugi koniec św^H^HWarszawy żeby obejrzeć same podłogi i listwy ciekawe, gdzie jest sheenaz... Fajnie było was poznać A może wkrótce spotkamy się w większym gronie:lol: Jakoś tak szybko to spotkanie i po łebkach. Niedługo się wprowadzam, więc zapraszam Was już teraz na kawkę, może pogadamy nie tylko o budowie W ogóle mam taką refleksję - niezłe z Was laski Panie Budownicze Żebyś Ty je salik dzisiaj widział .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
salik 04.11.2011 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2011 (edytowane) ciekawe, gdzie jest sheenaz... Tam gdzie zwykle w piątek wieczorem, czyli ogląda seriale Żebyś Ty je salik dzisiaj widział .... To może i lepiej że nie pojechałem... Biedny mąż monsanbii, tyle kobiet do niego zawsze przyjeżdża w odwiedziny Edytowane 4 Listopada 2011 przez salik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anula05 04.11.2011 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2011 Biedny mąż monsanbii chyba raczej przeciwnie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 04.11.2011 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2011 Jakoś tak szybko to spotkanie i po łebkach. Niedługo się wprowadzam, więc zapraszam Was już teraz na kawkę, może pogadamy nie tylko o budowie Mi dwa razy nie trzeba powtarzać Już wpisuję w kalendarz - połowa grudnia - kawka u anuli W ogóle mam taką refleksję - niezłe z Was laski Panie Budownicze Żebyś Ty je salik dzisiaj widział .... I kto to mówi? pewna finalistka potencjalnych wyborów miss muratora:lol2: ja już poznałam parę dziewczyn z fm... wnioski nasuwają się same - budowaniem zajmują się same Laski przez duże L:lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 04.11.2011 20:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2011 Jakie to słodziachne... Szkoda, że mój taki pomysłowy nie jest A bo mu może nie kupujesz komunistyczego mleka słodzonego Mój zamienia się w takiego małego Adasia jak je dostanie, czasami nawet "mmmm, mlećko, mleciuńko" słyszę Ania, na kawkę to ja liczę bardzo Żebyś Ty je salik dzisiaj widział .... Haha, odezwała się ta nielaska dobre dobre (ale dzięki, komplementy od kobiet to w tym wieku albo prawda albo kurtuazja, liczę na to pierwsze ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Madeleine 04.11.2011 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2011 ciężko Wam uwierzyć na słowo, dałybyście jakieś zdjęcie Sipera śnieżka do sufitów bielusieńka jest, sufitowa się chyba nazywa i śnieżka ( chyba jak nie pokręciłam ) w zaje.ście różowym opakowaniu z teflonem. Myłam już przedpokój chyba kilkanaście razy i nic się nie dzieje. Nie widzę, żeby się błyszczała, raczej to mat jest... Mnie pasuje.... A dobre to jeszcze były z chyba dekorala.. ale głowy nie dam sobie uciąć.... Zapytaj w Casto czy LM.... Madelejne... i nie mówię o najtańszej śnieżce jaka jest w dużych wiadrach na rynku ... o tej ciut albo nawet kilkakrotnie droższej... Ale i tak znaaacznie tańszej niż wymieniane przez Was.... wiem wiem, śnieżką gruntują mi panowie. Dekoral jest słaby. Ale moja farba sufitowa biała też nie kosztuje dwóch stów za wiadro, tylko stówę - ale za 15 litrów, nie 10. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anula05 04.11.2011 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2011 Haha, odezwała się ta nielaska dobre dobre (ale dzięki, komplementy od kobiet to w tym wieku albo prawda albo kurtuazja, liczę na to pierwsze ) Prawda, prawda. Będę nieskromna i powiem, że w sumie byłybyśmy niezłą reklamą Muratora Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 04.11.2011 21:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2011 Plakat z tytułem "KOBIETY NA BUDOWY!!!" jak w serialu "Dom" o traktorach Nawiązując, opowiadam czasem znajomym jak dziewczyny same domy budują (od początku do końca). Nie wierzą i twierdzą, że czcze gadanie, że pewnie mąż zasuwa, ona zajrzy czasem a na forum opowiada niewadomoco Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anula05 04.11.2011 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2011 Plakat z tytułem "KOBIETY NA BUDOWY!!!" jak w serialu "Dom" o traktorach Nawiązując, opowiadam czasem znajomym jak dziewczyny same domy budują (od początku do końca). Nie wierzą i twierdzą, że czcze gadanie, że pewnie mąż zasuwa, ona zajrzy czasem a na forum opowiada niewadomoco yhy, jaaaaasne http://macg.net/emoticons/banana.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 04.11.2011 21:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2011 Aaaa, przypomniało mi sięPanowie od parkietów wyjeżdżając dziś z budowy powiedzieli, że jest za zimno dla parkietów (trzymamy 17st, ale w pokojach na końcu może być chłodniej bo grzejniki zdjęte) i musi być 19-20stTeż wam tak mówiono? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tofee 04.11.2011 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2011 Aaaa, przypomniało mi się Panowie od parkietów wyjeżdżając dziś z budowy powiedzieli, że jest za zimno dla parkietów (trzymamy 17st, ale w pokojach na końcu może być chłodniej bo grzejniki zdjęte) i musi być 19-20st Też wam tak mówiono? Nic mi nie mów, u nas przez kilka dni było nawet 12 . Mam nadzieję że mi zaraz coś nie wstanie/nie odpadnie ... Zawsze słyszałam że dla drewna min. to ok 17. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anula05 04.11.2011 21:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2011 Aaaa, przypomniało mi się Panowie od parkietów wyjeżdżając dziś z budowy powiedzieli, że jest za zimno dla parkietów (trzymamy 17st, ale w pokojach na końcu może być chłodniej bo grzejniki zdjęte) i musi być 19-20st Też wam tak mówiono? Nie, miało być chyba ok. 17 st. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 04.11.2011 22:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2011 Zawsze słyszałam że dla drewna min. to ok 17. No właśnie ... A tam w pokojach na końcu u nas może być 14-15. Muszę przenieść jutro stację Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anula05 04.11.2011 23:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2011 Przepraszam, że na Ciebie "nakrzyczałam" na privie:hug:Ale nie marudź! Ja tam gdybym miała kasę, to zamówiłabym kuchnię w profesjonalnym studiu i wzięła sprzęt z Miele. Zazdroszczę CI tego. Na pewno będzie pięknie, zobaczysz. A moda na wysoką zabudowę może zaraz minąć. O! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts