monsanbia 04.11.2011 23:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2011 Przepraszam, że na Ciebie "nakrzyczałam" na privie:hug: Ale nie marudź! Ja tam gdybym miała kasę, to zamówiłabym kuchnię w profesjonalnym studiu i wzięła sprzęt z Miele. Zazdroszczę CI tego. Na pewno będzie pięknie, zobaczysz. A moda na wysoką zabudowę może zaraz minąć. O! Mam tylko zmywarkę Reszta Smeg przecież Dzięki za pocieszenie, już się z tym pogodziłam ... next house (bez przesady z tym krzyczeniem ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 05.11.2011 00:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2011 PILNIE Poszukuję DZRZWICZEK/SZAFKI do skrycia kranu w elewacji. Mają licować z tynkiem Gdzieś kiedyś*je widziałam (w którymś markecie budowlanym) a od kilku dni nie możemy ich znaleźćKtokolwiek widział ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 05.11.2011 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2011 ja chyba tez będę mogła we wtorek lub środę - zgadamy się Lidzia w niedzielę dziś na mieście były jakieś masakryczne korki.... ja też moge i też się zgadam z wami obiema Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 05.11.2011 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2011 Monia ja kran ,siłe oraz "piorunochron" maskowałam takimi drzwiczkami PVC http://www.budmajster.abc24.pl/default.asp?kat=22470 Część kupowałam przez neta a część w lokalnym składzie budowalnym-może tam zapytaj? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszonik 05.11.2011 12:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2011 Co do drewna to przy moim w warunkach gwarancji jest napisane o 20 stopniach temperatury... tylko nie doczytałam jak długo ma tak być... czy ciągle? A jakby ktoś (akurat nie ja) wolał w niższych temperaturach żyć?A takie drzwiczki to ja widziałam w LM, tak mi się wydaje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna-maria3 05.11.2011 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2011 Moni, chciałam tylko zameldować, że skończyłam dywagacje na temat okien i w najbliższym czasie wynajdę pewnie coś nowego, co mi głowę zaprzątnie W każdym razie możesz już wpaść w odwiedziny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszonik 05.11.2011 12:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2011 No w tym natłoku postów zapomniałam napisać, że dąb jest cudny Już nie mogę się swojego doczekać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 05.11.2011 20:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2011 Moni, chciałam tylko zameldować, że skończyłam dywagacje na temat okien i w najbliższym czasie wynajdę pewnie coś nowego, co mi głowę zaprzątnie W każdym razie możesz już wpaść w odwiedziny Nie uwierzę dopóki nie zobaczę umowy Myszonik, mnie jest w 19st dobrze, w sypialni sporo mniej. Jakoś się musi moje drewno z tym pogodzić kakusek takie plastikowe widziałam, ale to jeszcze nie to zuzanka zapraszam!!! a od środy mam mieć montaż drzwi! Właśnie odebrałam maila, że dziś dojechały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anula05 05.11.2011 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2011 No widzisz, jeszcze wprowadzimy się tego samego dnia:))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 05.11.2011 21:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2011 No widzisz, jeszcze wprowadzimy się tego samego dnia:))) pozostając z moją smęcącą naturą za pan brat ... odpowiem tylko - nawet jeśli, to bez ogrodzenia, kostki, schodów wejściowych i być*może elewacji (ciężko mnie zadowolić ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna-maria3 05.11.2011 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2011 Nie uwierzę dopóki nie zobaczę umowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tofee 06.11.2011 06:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2011 pozostając z moją smęcącą naturą za pan brat ... odpowiem tylko - nawet jeśli, to bez ogrodzenia, kostki, schodów wejściowych i być*może elewacji (ciężko mnie zadowolić ) Monia odejmij malowanie i złożoną kuchnię i będziesz dokładnie (!) na moim etapie (pomijając elewację i schody wejściowe bez których oczywiście można mieszkać). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 06.11.2011 07:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2011 Monia odejmij malowanie i złożoną kuchnię i będziesz dokładnie (!) na moim etapie (pomijając elewację i schody wejściowe bez których oczywiście można mieszkać). A masz parapety wew? Lustra do łazienek? Krzesła do jadalni? Materac na łóżko? Pokój dla Tymka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Madeleine 06.11.2011 07:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2011 Monia, bez jaj! Zamawiaj te parapety, lustra to max tydzień, materac też tydzień, krzesła - jak się przeprowadzicie - zmobilizujesz się raz dwa.Co do pokoju małej potrzebujesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 06.11.2011 07:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2011 Co do pokoju małej potrzebujesz? wszystko czyli łóżko, jakaś komoda, szafa, to minimum, może skrzynia na zabawki, oczywiście lampa, kinkiet, dywanik ... Szukam ładnych i białych mebli. Kiedyś siedziałam nad tym kupę czasu, ale nie znalazłam niczego co by mi pasowało i teraz nie chce mi się do tematu wracać. Parapety - mam z nimi pod górkę, bo ciężko mi znaleźć kogoś ktos zrobi mi jesionowe lite bielone. Miałam jednego wykonawcę, ale do dziś mu towar na nie nie dojechał. Tofee, Ty miałaś*jakiegoś parapeciarza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Madeleine 06.11.2011 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2011 i czekasz na zmiłowanie? sprawdzałaś: niebieskie migdały drewnostyl.eu studio petito flexa (fajne białe drewno z widocznym rysunkiem słoi) smartoys.pl naturalkids.pl myroom.pl mebledladziecka.pl ? i wszystkie strony z Habą itd.? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 06.11.2011 08:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2011 i czekasz na zmiłowanie? Madeleine, rozgryzłaś mnie!!! Ssssuper! Dzięki za pracę domową, odrobię na pewno! ... jak tylko znajomi sobie pojadą (przyjeżdżają na jogging i potem będą*się*prysznicować) i rodzice (przyjeżdżają odstawić dziecko) Muszę*się wziąć za sprzątanie ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Spirea 06.11.2011 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2011 Monia, jeszcze Locomoco (te bardziej kolorowe, ale na pewno są białe obudowy) i najprostsze - Ikea Stuva.Ja zamówiłam i stolarza lite parapety z jesionu. Robi też nam schody. Podzwoń więc po schodziarzach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-mól 06.11.2011 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2011 A masz parapety wew? Lustra do łazienek? Krzesła do jadalni? Materac na łóżko? Pokój dla Tymka? Monia toż to gadżety, nie smęć, my się wprowadzaliśmy, na wpół gotową łazienkę i kuchnię bez blatu, i tak pomału, pomału, co prawda, przyrzekam sobie że nigdy więcej, ale życie jest życie, a Wy do CHOLERY wprowadzacie się do własnego DOMU!!!!, pomyśl jak daleko zaszliście i ilu ludziom nawet o tym marzyć nie przyjdzie do głowy. Karny kubeł zimnej wody dostajesz ode mnie na ten smęcący łeb, idź lepiej na spacer jeśli u Was tak pięknie jak u mnie to Ci smuty przejdą. Albo jeszcze lepiej atakuj męża jak masz pod ręką, a potem na spacer. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 06.11.2011 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2011 U nas nie było salonu... Nie było kuchni... Garnków nie miałam gdzie myć, to myłam na dworze przed garażem i gotowałam obiady dla kilku chłopa na maszynce elektrycznej jednopalnikowej... Łazienki jednej nie mieliśmy( do dziś jej nie mamy.....) , łóżka nie było, materaca nie było, luster przez kilka miesięcy też nie było, garderoby nie było żadnej... nawet skarpet nie mogli chłopcy znaleźć.... I tak można by było wymieniać.... Ale mieliśmy swój dom..... Dla siebie... własny.... Po kilku miesiącach największe braki były usunięte... Sukcesywnie po trochu a do przodu.... Do dziś nie jest skończonych kilka rzeczy... Nie mamy listew przypodłogowych, opasek przy drzwiach, obudowanego kominka... i tak można wyliczać... Ale to są pierdoły.... Nie marudź..... Jak możesz mieć wszystko skończone to kończ i się wprowadzaj do wykończonego... Bo z doświadczenia wiem, że po przeprowadzce ręce opadają i już się ie chce..... Ale jak nie możesz czekać to pakuj wszystko i przeprowadzaj się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts