salik 07.11.2011 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2011 Ty niedobra matko! Mam nadzieję że my nie będziemy musieli sprzedać naszych dzieci na czas wykończeniówki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 07.11.2011 09:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2011 Ty niedobra matko! Mam nadzieję że my nie będziemy musieli sprzedać naszych dzieci na czas wykończeniówki Wasze dzieci są większe. Potrafią się zająć same sobą kiedy trzeba, na chwilę chociaż No i chodzą do przedszkola tak? A wtedy można coś zorganizować ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
salik 07.11.2011 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2011 No z tym przedszkolem to nie bardzo jest u nas plus, pamiętaj że my obydwoje pracujemy A co z Twoimi planami posłania Lili? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Spirea 07.11.2011 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2011 u nas przez pierwsze dwa lata córka była łącznie może przez 3 miesiące w przedszkolu. Parę dni, choroba, parę dni, choroba itd. Teraz już lepiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 07.11.2011 09:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2011 A co z Twoimi planami posłania Lili? :rolleyes: chyba mamunia nie jest gotowa ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Madeleine 07.11.2011 12:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2011 Moja mała ma niecałe półtora roku. Jest w miarę grzeczna, ale i tak masakra czasami. Dziś 2h kupowałam farby (tzn. przyjechałam, jak już prawie wszystko było wymieszane, tylko na fakturę czekałam). Myślałam, że jajo zniosę, ta głodna, śpiąca, zmęczona... I niestety nie mam jej komu podrzucić, bo to córeczka mamusi, babcie pracują, mojego męża wiecznie nie ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anula05 07.11.2011 12:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2011 Już nie raz i nie dwa sobie narzekałyśmy. Ja też nie mam komu zostawiać dzieci. Jedno na szczęście w przedszkolu. Gdybym tylko miała możliwość (babcie, nianie ktokolwiek) to zostawiałabym codziennie choćby na 3-4 godziny. Monia, odetnij pępowinę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna-maria3 07.11.2011 12:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2011 To ja Was "pocieszę", że z dwójką jest jeszcze ciekawiej Ci, co mają, z pewnością potwierdzą Ja z utęsknieniem czekam na wrzesień 2012, kiedy moje młodsze do przedszkola pójdzie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anula05 07.11.2011 12:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2011 To ja Was "pocieszę", że z dwójką jest jeszcze ciekawiej Ci, co mają, z pewnością potwierdzą Ja z utęsknieniem czekam na wrzesień 2012, kiedy moje młodsze do przedszkola pójdzie... Ja dokładnie tak samo. Młodsze ma 1,5 roku, ale wypchnę go z domu wczesniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ka_em 07.11.2011 13:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2011 Co nadrobię zalegości to zaraz kilka noych stron pordukujecie:bash: Troszkę wolniej plissss;) Jak ja się cieszę, że mój drugi urodzi się już po przeprowdzce:rolleyes:Z dwójką Maluchów w życiu nie dałabym rady. Już odczuwam skutki zabójczego tempa wykończeniówki i wiecznych pielgrzymek na budowę. Teraz modlę się by do porodu wytrzymać. Albo żeby Mały wytrzymał. Mam małe pytanko (sorki Monia, ze tak u Ciebie ale tu więcej osób zagląda niż do mnie:cool:): ci co mają białe listwy to zakładacie wszędzie właśnie białe czy malujecie je pod kolor ścian -oczywiście jeśli są one jasne? Moje projektantka stwierdziła, że tak się robi a dla mnie to trochę dziwne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Madeleine 07.11.2011 13:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2011 To ja Was "pocieszę", że z dwójką jest jeszcze ciekawiej Ci, co mają, z pewnością potwierdzą Ja z utęsknieniem czekam na wrzesień 2012, kiedy moje młodsze do przedszkola pójdzie...Ale ja też mam dwójkę, tylko drugie starsze i do zerówki wybywa na kilka godzin dziennie. Dziś jest dzień narzekania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 07.11.2011 13:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2011 (edytowane) Moni, albo Ciebie u nas! Wsiadaj kiedyś w tego swojego smoka i przybywaj. Zrobisz objazd po dziewczynach, przenocujemy Cię, wieczorkiem party i na drugi dzień jak już Cię promile opuszczą, wrócisz do domu. Dobry plan? oj kusisz:) nadrobiłam chyba z 5 stron i już chyba jestem na bieżaco Edytowane 7 Listopada 2011 przez monika996 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tofee 07.11.2011 14:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2011 Mam małe pytanko (sorki Monia, ze tak u Ciebie ale tu więcej osób zagląda niż do mnie:cool:): ci co mają białe listwy to zakładacie wszędzie właśnie białe czy malujecie je pod kolor ścian -oczywiście jeśli są one jasne? Moje projektantka stwierdziła, że tak się robi a dla mnie to trochę dziwne. Ja będę miała białe i różne kolory ścian i nigdzie nie zmieniam koloru listew. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anula05 07.11.2011 16:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2011 (edytowane) Mam małe pytanko (sorki Monia, ze tak u Ciebie ale tu więcej osób zagląda niż do mnie:cool:): ci co mają białe listwy to zakładacie wszędzie właśnie białe czy malujecie je pod kolor ścian -oczywiście jeśli są one jasne? Moje projektantka stwierdziła, że tak się robi a dla mnie to trochę dziwne. Ja mam listwy zamówione dokłądnie w kolorze ścian i drzwi. Ale z tego co wie, listwy dobiera się albo pod drzwi albo pod kolor ściany albo podłogi. Edytowane 7 Listopada 2011 przez anula05 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adk 07.11.2011 17:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2011 Hej!!! Dawno mnie u Ciebie nie było,a tu proszę trafiłam prawie na przeprowadzkę Ale Wam dziewczyny zazdraszczam tych spotkań "budowlanych",moje rejony jakieś strasznie ubogie w "forumki":( Moni dalej jesteś zainteresowana Panton'ami ,bo mam namiar na oryginały za 645zł.Jakby co ,to daj znać ,wyślę Ci namiar na priv ,bo po tej historii z MarJel-ki lampą ,wolę takich informacji nie podawać na forum;)Sama ,mam zamiar wiosną ,zakupić 6 sztuk białych,więc jakby było sporo chętnych ,to może jeszcze by się udało coś urwać z ceny... Ola.U A o co chodzi z lampą MarJel? Bo może i ja powinnam na przyszłość wiedzieć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 07.11.2011 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2011 Ola.U A o co chodzi z lampą MarJel? Bo może i ja powinnam na przyszłość wiedzieć. Alicja, chodzi o to, że Marjelka podała na forum jakie kinkiety chce kupić i zostały one wykupione przez osoby czytające jej dziennik, przez co musiała zmienić koncepcję i kupić coś innego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adk 07.11.2011 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2011 Alicja, chodzi o to, że Marjelka podała na forum jakie kinkiety chce kupić i zostały one wykupione przez osoby czytające jej dziennik, przez co musiała zmienić koncepcję i kupić coś innego Zatkało mnie. Ludzie nie mają swoich własnych pomysłów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anula05 07.11.2011 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2011 Monia, chodź na koncert Lennego w środę, mam jeden bilet na zbyciu, tanio! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 07.11.2011 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2011 Monia, nie wiem czy wiesz, ale wpadamy do ciebie w środę. No to już wiesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adk 07.11.2011 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2011 A o której wpadacie do Moni? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts