hazeleyes1982 07.11.2011 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2011 Hej!!! Dawno mnie u Ciebie nie było,a tu proszę trafiłam prawie na przeprowadzkę Ale Wam dziewczyny zazdraszczam tych spotkań "budowlanych",moje rejony jakieś strasznie ubogie w "forumki":( Moni dalej jesteś zainteresowana Panton'ami ,bo mam namiar na oryginały za 645zł.Jakby co ,to daj znać ,wyślę Ci namiar na priv ,bo po tej historii z MarJel-ki lampą ,wolę takich informacji nie podawać na forum;)Sama ,mam zamiar wiosną ,zakupić 6 sztuk białych,więc jakby było sporo chętnych ,to może jeszcze by się udało coś urwać z ceny... Olu, ja sie pisze na fioletowego;) szkoda, ze taki kolor jest tylko w inspirowanych:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ka_em 07.11.2011 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2011 Ale z tego co wie, listwy dobiera się albo pod drzwi albo pod kolor ściany albo podłogi. No to mi poradziłaś Jeśli chodzi o białe listwy to w sumie najlepiej dobrać je pod białe drzwi. To jakie mam zrobić listwy gdy mam drzwi w orzechu, jasne płytki i jasne( w większości) ściany? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Madeleine 07.11.2011 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2011 ja robię pod kolor ścian, malowane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tofee 07.11.2011 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2011 A o której wpadacie do Moni? Jeszcze nie ustalone, ale ja muszę być ok 13 po młodego w żłobku, więc albo wcześniej albo odpadam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 07.11.2011 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2011 Jeszcze nie ustalone, ale ja muszę być ok 13 po młodego w żłobku, więc albo wcześniej albo odpadam ja mogę być koło 10:30, bo też nie chcę wracać późno do domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Madeleine 07.11.2011 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2011 no to Madeleine my też mieliśmy zacząć kwiecien i grudzień zamieszkać. sprawy się poprzestawiały. zaczęliśmy 26 wrzesnia , wprowadziliśmy się 18 maja:),. mamy 300 metrów użytkowej. kubatura 800i dlatego piszesz takie krótkie posty, żeby ze wszystkim zdążyć Kiedy zrobisz porządne zdjęcia swojego domu? (ale nie komórką) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adk 07.11.2011 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2011 ja mogę być koło 10:30, bo też nie chcę wracać późno do domu Ja bym bardzo chciała dołączyć - zobaczymy czy opiekunka do Cioci da radę przyjść wcześniej. A zamierzacie odwiedzić tylko Monię czy do Anuli też się wybieracie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adk 07.11.2011 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2011 O 10.30 u Moni już? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 07.11.2011 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2011 O 10.30 u Moni już? tak. Myślę, że i tak dziewczyny przyjadą pomiędzy 10:30, a 11:00. ja bym się bardzo chętnie do Anuli wybrała, ale nie wiem jak dziewczyny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tofee 07.11.2011 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2011 O 10.30 u Moni już? Monia padnie trupem . U mnie wszystko zależy od tempa zwiedzania , jak damy radę to na chwilę baaardzo chętnie, jak zaprasza ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 07.11.2011 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2011 Monia padnie trupem raz w tygodniu chyba może wcześniej wstać, prawda ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adk 07.11.2011 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2011 Nie wiem czy Anula zaprasza . Kiedyś dawno temu zapraszała dziewczyny, ale ja wtedy nie mogłam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 07.11.2011 21:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2011 hej siedzę z teściową u boku, więc ciężko pisać Zamowiłam parapety!!!! Będą w czwartek Facet zrobi mi też stopnice do salonu Z tego wszystkiego pojechałam do moich chłopaków od dźwiuf Zobaczyłam swoje świeżutkie pachnące, pogadałam, pożartowałam, humor dziś ... barowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adk 07.11.2011 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2011 Aaaaaa, z teściową Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tofee 07.11.2011 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2011 Zamowiłam parapety!!!! Będą w czwartek Facet zrobi mi też stopnice do salonu Z tego wszystkiego pojechałam do moich chłopaków od dźwiuf Zobaczyłam swoje świeżutkie pachnące, pogadałam, pożartowałam, humor dziś ... barowy Ale ekspresowa realizacja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adk 07.11.2011 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2011 Dziewczyny muszę iść spać nie piszcie dużo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 07.11.2011 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2011 hej siedzę z teściową u boku, więc ciężko pisać Zamowiłam parapety!!!! Będą w czwartek Facet zrobi mi też stopnice do salonu Z tego wszystkiego pojechałam do moich chłopaków od dźwiuf Zobaczyłam swoje świeżutkie pachnące, pogadałam, pożartowałam, humor dziś ... barowy a widzisz jednak do przodu:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 07.11.2011 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2011 hej siedzę z teściową u boku, więc ciężko pisać Zamowiłam parapety!!!! Będą w czwartek Facet zrobi mi też stopnice do salonu Z tego wszystkiego pojechałam do moich chłopaków od dźwiuf Zobaczyłam swoje świeżutkie pachnące, pogadałam, pożartowałam, humor dziś ... barowy super wieści z parapetami kolejny problem do odhaczenia, jako załatwiony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 07.11.2011 21:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2011 Ale ekspresowa realizacja Pan powiedział że jak zacznie jutro rano to i na wieczór by były, ale lepiej niech podeschną Dziewczyny!!! 10:30. Może być Przy teściowej to wstyd do południa spać, co nie? Monia padnie trupem . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 07.11.2011 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2011 to może jednak ja ten szpital na czwartek przełożę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts