monika996 07.11.2011 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2011 i dlatego piszesz takie krótkie posty, żeby ze wszystkim zdążyć Kiedy zrobisz porządne zdjęcia swojego domu? (ale nie komórką) trochę jest już niekomórkowych. apisze krótko, bo zawsze mam coś do zrobienia, albo musze gdzies lecieć i tak w kółko obłęd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 07.11.2011 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2011 to może jednak ja ten szpital na czwartek przełożę pewnie, że tak, bo szkoda takie spotkanie przegapić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 07.11.2011 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2011 pewnie, że tak, bo szkoda takie spotkanie przegapić jeszcze się spotkacie z Teściową Moni/:) Monia więc juz parapety są. następny punkt? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tofee 07.11.2011 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2011 Pan powiedział że jak zacznie jutro rano to i na wieczór by były, ale lepiej niech podeschną Dziewczyny!!! 10:30. Może być Przy teściowej to wstyd do południa spać, co nie? To kto ci je w końcu robi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 07.11.2011 21:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2011 super wieści z parapetami parapety jak parapety. W ostateczności bym je zrobiła z czegokolwiek, mdf, gotowy blat Największą zagwozdkę miałam z tymi stopniami do salonu. Tylko niestety będzie to robione zdalnie, pod kolumny muszę*facetowi zrobić szablony, podać mu wszystkie wymiary na gotowo. Mam nadzieję że coś z tego wyjdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 07.11.2011 21:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2011 parapety jak parapety. W ostateczności bym je zrobiła z czegokolwiek, mdf, gotowy blat Największą zagwozdkę miałam z tymi stopniami do salonu. Tylko niestety będzie to robione zdalnie, pod kolumny muszę*facetowi zrobić szablony, podać mu wszystkie wymiary na gotowo. Mam nadzieję że coś z tego wyjdzie dacie radę i na pewno wszystko wyjdzie dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 07.11.2011 21:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2011 myślę ,że tak. na pewno : facet" nie robi pierwszy raz stopni:) monia idziesz z Anula na Lenny,ego Kravitza? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 07.11.2011 21:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2011 Monia, widzę, że Teściowa ma zbawienny wpływ na listę punktów do odhaczenia - ledwie przyjechała, a już parapety załatwione może niech na dłużej u Was zostanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 07.11.2011 22:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2011 jeszcze się spotkacie z Teściową Moni/:) A ja wszystko na bieżąco przekazuję Podejrzewam że ona by była pierwsza na takie spotkanie Właśnie właśnie Moni ... co potem! Aha - krzesła do jadalni (OLA, dawaj ten namiar! Na pewno oryginalne???), lampy (sypialnia, łazienki, jadalnia), mebelki do Lili (cały czas nie odrobiłam pracy domowej od Madeleine, nie ma czasu ) Za ok 2 tyg przyjeżdża Duch, dokończy podłogi, po nim Zbyszek porobi montaże w łazienkach, przyjedzie pan z Ronala, zamontuje kabiny W międzyczasie malowanie i kuchnia 15-go. Mam nadzieję, że się wyrobimy Pasiulku nie będzie Cię? Tofee, ten sam pan który czekał od tygodni na materiał ... wyobraź sobie, że właśnie wybierałam numer do Twojego wykonawcy, mówiłam K, że dzwonię do innego, i wtedy mój stolarz zadzwonił? Od razu mu to dziś*opowiedziałam A w ogóle fajny facet. Lubię ciekawych ludzi Słuchajcie, jak czytacie i nie rozumiecie, to nic - teściowa nadaje jak katarynka, nie mogę się skupić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 07.11.2011 22:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2011 Monia jeszcze na sto procent nie wiem - jutro lekarz mi powie na kiedy mnie zapisał... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 07.11.2011 22:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2011 monia idziesz z Anula na Lenny,ego Kravitza? a wiesz,*że na Lenny'ego to bym z wielką chęcią poszła? i want to get away ... I want to fly away ... Pasiu, fajnie by było! gdyby na czwartek chociaż Ula, ja Ci mówię, chyba ją*przygarnę na stałe, do grudnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 07.11.2011 22:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2011 monia to co? Do kiedy Mamusia w Wami siedzi? Rozumiem, że jutro jeszcze na pewno - czyli z naszego wypadu z małolatami do Mamma Mia nici? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszonik 08.11.2011 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2011 Jestem pod wrażeniem szybkości decyzji i realizacji w sprawie parapetów. Widzisz jak się wszystko dobrze układa - ty się długo decydujesz, ale za to wykonawcy nadrabiają stracony na zastanawianiu przez inwestorkę czas jakie będą? jesion bielony? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 08.11.2011 09:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2011 Szaleństwo Jest niespełna 10:00, ja po prysznicu z umytą głową, przed wypiłam kawę, w tym czasie zrobiłam pastę z makreli ... Gdybym od 10 lat mieszkała z teściową pi razy oko licząc miałabym za sobą*kilka miesięcy życia więcej Magda, wypad się przełoży Myszonik parapety jesion bielony w pokojach z jesionem (3 szt), w łazienkach teakowe. Więcej parapetów nie mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 08.11.2011 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2011 Monsanbia, a o której normalnie chodzisz spać? bo może te poranki odrabiasz nocami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 08.11.2011 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2011 oj Moni. może ta twoja teściowa by się przydała na dłużej;)swoją droga ja mam swoja super:)na kawki chodzimy, na ciuchowe zakupy , na ploty itp:jawdrop: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
salik 08.11.2011 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2011 Tatarak - monsanbia chyba siedzi równie często po nocach co Spirea albo my (w sensie żona i ja). Chociaż Spirea nas chyba wszystkich przebija W tym tygodniu niestety dyżur w pracy, więc u mnie pobudka o 5-ej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 08.11.2011 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2011 to co ona tu wygaduje, o straconych latach przeżyła je, tylko wieczorami. jak Wy wszyscy funkcjonujecie? ja bez min. 6,5 godz snu na dobę nie jestem w stanie myśleć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 08.11.2011 10:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2011 Jest niespełna 10:00, ja po prysznicu z umytą głową, przed wypiłam kawę, w tym czasie zrobiłam pastę z makreli ... Gdybym od 10 lat mieszkała z teściową pi razy oko licząc miałabym za sobą*kilka miesięcy życia więcej Monia, poczekaj aż młoda pójdzie do przedszkola, to też będziesz musiała wstawać wcześniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Madeleine 08.11.2011 13:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2011 oj tak, to właśnie uwielbiam w siedzeniu na wychowawczym, że mogę wstawać późno Ale tylko z córką, syn robił regularne pobudki przed 6. Mówiłam, że mam złote dziecko, a starszy to diabeł wcielony? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts