tofee 10.11.2011 22:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2011 Powiem tak, to ja swoich już nie pokarzę . Perełki REWELACJA!!! Slicznie wyszła ta wysoka opaska, echhhhhhhh patrzę i zazdroszczę . A napisz jak montaż, jak ściany przy opaskach? Zastanawiam się czy dużo jest później poprawek, jak pisała Anula??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 10.11.2011 22:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2011 Nie mam czasu ponadrabiać swoich ulubionych wątków Za to ulubione watki przyszly do Ciebie,Kochana;) Nie martw sie-nadrobisz a fotki poka, poka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 10.11.2011 22:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2011 Ps. Monia, plizzzz, nie musi być dzisiaj, ale wrzuć przed świętami przepis na te Twoje zawijańce z makiem Wrzucę w ten weekend, na pewno Do palisandrów nie dotarły jeszcze klamki, z nimi mam nadzieję cacuszka będą jeszcze piękniejsze. Nie zasnę przez te drzwi Ale słuchajcie - jaka ekipa! Czekali na mnie dziś te 2 godziny (miałam być na 15, dotarłam na 17), tak mi ich było szkoda ... Weszłam do domu i doznałam szoku Jeszcze nie miałam na budowie ekipy, która posprzątała po sobie i ... poprzednikach!, zostawiła wszystko w nieskazitelnym stanie i zabrała ze sobą (inni zostawiają)*wszystkie śmieci, opakowania po piankach, folie, kartony (a było tego strasznie dużo), poodkurzali, pomyli kubki, łyżeczki ... Nie poznałam domu Pełna profeska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anula05 10.11.2011 22:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2011 Palisandre bosssssssski. A czemu czarne, co tam masz z drugiej strony???Te białe to chyba dokładnie takie jak moje, co? Nie będę się zachwycać, bo u siebie też nie jestem do nich przekonana... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 10.11.2011 22:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2011 Monia śliczny palisander i do tego ta opaska. śliczne:) Uśniesz??? a czarne czemu ?co masz po drugiej stronie? a te drugie jakie są z drugiej strony , też czarne???czemu??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 10.11.2011 22:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2011 Palisander bjutiiii :D teraz jestem na siebie zła, że nie uparłam się u siebie na podwyższone opaski przy drzwiach. Monia, może zapraszaj panów po każdej ekipie na sprzątanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 10.11.2011 22:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2011 wow:jawdrop: A ten palisander to w sypialni tak? Od zewnątrz drzwi białe jak widzę... a te czarne? To od strony łazienki? Bo tego jeszcze nie kumam:oops: Tak, sypialni będzie ... inna Drzwi od sypialni są palisandrowe, od garderoby i łazienki czare Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 10.11.2011 22:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2011 Monia śliczny palisander i do tego ta opaska. śliczne:) Uśniesz??? a czarne czemu ?co masz po drugiej stronie? a te drugie jakie są z drugiej strony , też czarne???czemu??? też czarne - bo z jedne prowadzą do grafitowej łazienki, a drugie do garderoby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 10.11.2011 22:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2011 musze poczekać na efekt końcowy. coś kamon ale ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tofee 10.11.2011 22:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2011 Właśnie miałam napisać jak to jest że po takiej robocie masz tak idealnie czysto w salonie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 10.11.2011 22:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2011 jest jeszcze trzeci palisander?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 10.11.2011 22:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2011 Powiem tak, to ja swoich już nie pokarzę . parapetów??? A jeśli chodzi o montaż, to spokojnie mógłby być*po malowaniu. Panowie zrobili wszystko tak czysto i dokładnie, zegarmistrzowska robota Cieszę się, bo oni też*będą mi kłaść listwy. A te będą już*na pewno po malowaniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Madeleine 10.11.2011 22:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2011 palisander obłędny!!! Białe drzwi są białe, szczerze mówiąc opatrzyły mi się już. Ale fajnie, że zmontowane, i że parapety przyjechały. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 10.11.2011 22:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2011 Palisandre bosssssssski. A czemu czarne, co tam masz z drugiej strony??? Te białe to chyba dokładnie takie jak moje, co? Nie będę się zachwycać, bo u siebie też nie jestem do nich przekonana... senks Czarne, bo chciałam czarne od strony czarnej łazienki (no i palisander nie bardzo do teaku pasuje) Ania, nie widziałam Twoich, ale w zasadzie czym się*mogą różnić? Drewniane, obite mdf-em, lakierowane na półmat, no i ranty na ostro (w innych firmach widziałam, że były sporo bardziej obłe, już*nie takie żylety ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 10.11.2011 22:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2011 jest jeszcze trzeci palisander?? nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 10.11.2011 22:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2011 Monia śliczny palisander i do tego ta opaska. śliczne:) Uśniesz??? będę sobie puszczać slideshow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 10.11.2011 22:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2011 Monia, może zapraszaj panów po każdej ekipie na sprzątanie A wiesz, że powinnam? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tofee 10.11.2011 22:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2011 parapetów??? Wolałabym żeby o parapety chodziło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 10.11.2011 22:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2011 No to kolejny milowy krok zrobiony... drzwi wprawione... super są... I parapety też wreszcie są Mam problem z psem... czy któraś z Was zna się na psach... chyba ma coś z łapkami... opisałam u siebie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tofee 10.11.2011 22:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2011 A teraz mam pytanie serii opóźniona reakcja ... drzwi do sypialni (z salonu?) są jakie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts