monsanbia 13.11.2011 20:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2011 pozostaje tylko przetestować... kiedyś próbowałam zrobić więcej pierogów i zamrozić, żeby kilka razy nie stać przy stolnicy.... ulepiłam ich ze 100, ale zanim je ugotowałam, to te "oczekujące" na gotowanie nie nadawały się do niczego... musiałam wyrzucić te kilka godzin pracy do kosza W ogóle nie mam doświadczenia z bezglutenową mąką, więc nie wiem nawet o czym do mnie mówisz Kiedyś piekłam chleb z gotowej mieszanki bezglutenowej. Pamiętam tylko, że ... kosztował 14pln Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anula05 13.11.2011 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2011 Anula - a mężowi nie możesz czasami sprzedać dzieci? Mogę, i sprzedaję. Zazwyczaj jak muszę coś zrobić.... Np. sprzątać na budowie No i nadal są w domu, prawda? Mi chodzi o zwyczajne pozbycie się dzieci na dzień, dwa. Pomijając juz kwestię, że fajnie by było czasem pobyć z mężem BEZ dzieci. No i pomijając obecną sytuację - czy Ty z uszkodzonym kręgoslupem i gipsem od miednicy po szyję chciałbyś siedzieć sam z 1,5 roczniakiem i niespełna 4-latką? Chyba nie? No ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 13.11.2011 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2011 W ogóle nie mam doświadczenia z bezglutenową mąką, więc nie wiem nawet o czym do mnie mówisz Kiedyś piekłam chleb z gotowej mieszanki bezglutenowej. Pamiętam tylko, że ... kosztował 14pln niestety jestem skazana na taką i chyba muszę jakiegoś kauczuku dodać, żeby ciasto nabrało większej elastyczności Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 13.11.2011 20:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2011 No ! No! (dobrze że dzieci chociaż*spać chodzą ... czasem) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 13.11.2011 20:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2011 niestety jestem skazana na taką i chyba muszę jakiegoś kauczuku dodać, żeby ciasto nabrało większej elastyczności A jaki makaron jesz? Gryczany? W sumie to taka dieta bezglutenowa to i mnie by się przydała ... w ciąży musiałam w zasadzie wyeliminować wszystko co było pochodną pszenicy i poza sporą utratą wagi czułam się lepiej. Tyle że ja nie potrafię Dzwonił właśnie mężowaty. Siedzi od 8, grzebie w tych pstryczkach, zrobił bardzo dużo (moim zdaniem), pochwalił się, że przynajmniej nie partoli i wszystko dokładnie przykręca (nie będą nam ramki latać!) ... Zapowiedział, że mogę go polecać Ktoś chętny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 13.11.2011 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2011 Żartujesz? Tzn mogłaś widzieć Ale moją mamę (helouuu, podobno jesteśmy identyczne! ) W GM? w GM myślałam, że to twoja teściowa (bo napisałaś, że teściowa zabrała Lil do galerii), chociaż jak na nią popatrzyłam, to stwierdziłam, że raczej na twoją mamę wygląda, niż na K Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 13.11.2011 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2011 A jaki makaron jesz? Gryczany? W sumie to taka dieta bezglutenowa to i mnie by się przydała ... w ciąży musiałam w zasadzie wyeliminować wszystko co było pochodną pszenicy i poza sporą utratą wagi czułam się lepiej. Tyle że ja nie potrafię m.in. gryczany ja generalnie z tą dietą wyboru nie mam, a chuda to byłam zanim na bezglutenową przesżłam, teraz jak mi się wszystko w miarę ustabilizowało, to waga już taka raczej solidna Dzwonił właśnie mężowaty. Siedzi od 8, grzebie w tych pstryczkach, zrobił bardzo dużo (moim zdaniem), pochwalił się, że przynajmniej nie partoli i wszystko dokładnie przykręca (nie będą nam ramki latać!) ... Zapowiedział, że mogę go polecać Ktoś chętny? Monia, Ty się zastanbów, bo wkrótce się okaże, że każde 2 tygodnie wolnego będą zajęte Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 13.11.2011 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2011 Na te buleczki to ja niestety za cienka jestem.Moze kiedys...jak opanuje do perfekcji np.murzynka z torebki:D Jesli Twoj M. dojezdza-jak Ci z pewnego banku na "S" , to ja chetnie skorzystam z uslug takiego fachmana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 13.11.2011 21:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2011 w GM myślałam, że to twoja teściowa (bo napisałaś, że teściowa zabrała Lil do galerii), chociaż jak na nią popatrzyłam, to stwierdziłam, że raczej na twoją mamę wygląda, niż na K No to one były! Napisałam - mama zabrała Lil grzeczna była? Gdzie je widziałaś? Nieźle Elena wybierałabym mu ... klientki Nie, że wszystkie na raz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 13.11.2011 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2011 No to one były! Napisałam - mama zabrała Lil grzeczna była? Gdzie je widziałaś? Nieźle Elena wybierałabym mu ... klientki Nie, że wszystkie na raz Byle go szarlotką nie chciały częstować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 13.11.2011 21:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2011 Na te buleczki to ja niestety za cienka jestem.Moze kiedys...jak opanuje do perfekcji np.murzynka z torebki:D Jesli Twoj M. dojezdza-jak Ci z pewnego banku na "S" , to ja chetnie skorzystam z uslug takiego fachmana Nie gadaj Hazel głupot, bo te bułki naprawdę są*proste! Ja jestem noga do wypieków a zrobiłam je bez zbędnego wysiłku Zapytam męża Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 13.11.2011 21:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2011 Byle go szarlotką nie chciały częstować tąąąą szarlotką! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 13.11.2011 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2011 No to one były! Napisałam - mama zabrała Lil grzeczna była? Gdzie je widziałaś? Nieźle Elena wybierałabym mu ... klientki Nie, że wszystkie na raz widziałam je niedaleko Zary jak szły. Lil była grzeczna i aż musiałam się obejrzeć, bo ją poznałam, ale do końca nie byłam pewna. Jednak jak usłyszałam, że mam wołała do niej Lil, to wiedziałam, że to ona szkoda, że mam wszystkie pstryczki zamontowane w domu, bo bym zaprosiła K na robotę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 13.11.2011 21:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2011 bo bym zaprosiła K na robotę no po tym co powiedział Łukasz, to ja bym się*poważnie zastanawiała Trzeba było zaczepić dziewczyny Jakbyś wytłumaczyła mamie że jesteś Lidką od parapetów i soczków od razu by wiedziała z kim rozmawia A co Ty zinwalidziała w galeryjiii wczoraj robiłaś, HĘ!? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 13.11.2011 22:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2011 no po tym co powiedział Łukasz, to ja bym się*poważnie zastanawiała Trzeba było zaczepić dziewczyny Jakbyś wytłumaczyła mamie że jesteś Lidką od parapetów i soczków od razu by wiedziała z kim rozmawia A co Ty zinwalidziała w galeryjiii wczoraj robiłaś, HĘ!? a skąd ja mogłam wiedzieć, że twoja mama tak dobrze poinformowana i wiedziałaby kim jestem ? zawiozłam dziewczyny do fikolandu, bo mi roznosiły dom i chciałam mieć 2 godziny oddechu pochodziłam trochę po sklepach, ale niewiele, bo kręgosłup zaczął mnie boleć i usiadłam sobie w kawiarni i czytałam książkę. A, że zakupiłam nową powieść Camilli Lackberg, to chętnie skorzystałam z chwili spokoju i mogłam się skupić na czytaniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 13.11.2011 22:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2011 właśnie Lidka miałaś odpoczywac?? Monia twoj m to zdolniacha z tymi kontaktami. a szarlotka to musze obejrzeć ten american pie elena już zapisałam tytuły, kupie jak będe koło empik:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 13.11.2011 22:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2011 A, że zakupiłam nową powieść Camilli Lackberg, to chętnie skorzystałam z chwili spokoju i mogłam się skupić na czytaniu oj weźcie mnie już tym czytaniem nie dobijajcie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 13.11.2011 22:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2011 ja tylko na fm siedzę i tak czasu mi nie starcza. Monia jak mąz po biegu po wawie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 13.11.2011 22:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2011 Monia twoj m to zdolniacha z tymi kontaktami. Nie mówcie mu, ale przez chwilę miałam wątpliwości czy na pewno da radę. Już nawet nie technicznie, ale czasowo! Zbierał się jak sójka, ale dzisiejszy dzień od rana do 22 mnie uspokoił Zrobił kuchnię, jadalnię, hol, wiatrołap i garderobę. Powiedział że jutro wstaje jeszcze wcześniej i działa od rana na pełnych obrotach Tylko teraz pytanie - zaoszczędził na część lampy czy część rzutnika? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 13.11.2011 22:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2011 właśnie Lidka miałaś odpoczywac?? Monia twoj m to zdolniacha z tymi kontaktami. a szarlotka to musze obejrzeć ten american pie elena już zapisałam tytuły, kupie jak będe koło empik:) jakbyś chciała poczytać coś fajnego szwedzkiej pisarki, która pisze sagę kryminalną, to polecam Camillę Lackberg. Do tej pory przeczytałam następujące jej książki: Księżniczka z lodu, Kaznodzieja, Kamieniarz, Ofiara losu, Niemiecki bękart, Syrenka, a czytam obecnie Latarnika. Trzeba je czytać porządku takim jak napisałam, aby być na bieżąco z tym co się dzieje u głównej bohaterki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts