monika996 13.11.2011 22:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2011 Monia na pewno na część rzutnika:) na lampie nie da się oglądac filmów;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 13.11.2011 22:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2011 Monia jak mąz po biegu po wawie? A dobrze, dziękuję. Ja kolekcjonuję koszulki. Zaczynają mi się nie mieścić w półce z t-shirtami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 13.11.2011 22:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2011 Lidka więc Księzniczka na początek:) ja mam juz trochę wolnego czasu. koniec budowy, więc do czytania:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 13.11.2011 22:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2011 oj weźcie mnie już tym czytaniem nie dobijajcie! ja bez czytania bym nie mogła żyć - czytam wszędzie - w kibelku, w wannie, w łóżku przed snem, w kuchni jak coś gotuję, w samochodzie, dzisiaj w kolejce do ortopedy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 13.11.2011 22:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2011 monia może po tym biegu takiego twoj M napędu dostał koszulki twojego M biegowo-startowe> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 13.11.2011 22:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2011 A dobrze, dziękuję. Ja kolekcjonuję koszulki. Zaczynają mi się nie mieścić w półce z t-shirtami jak będzie garderoba, to się wszystkie zmieszczą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 13.11.2011 22:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2011 lidka ja za to czytam wszystko- etykiety, broszurki, gazety, ksiązki szczególnie przy sniadaniu, obiedzie i kolacji(teraz to fm głównie) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 13.11.2011 22:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2011 Lidka więc Księzniczka na początek:) ja mam juz trochę wolnego czasu. koniec budowy, więc do czytania:) polecam naprawdę. szkoda, że ja muszę co najmniej pół roku czekać na kolejny tom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 13.11.2011 22:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2011 własnie w nowej garderobie sie pomieszczą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tofee 13.11.2011 22:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2011 Aż mi głupio, bo M też dzisiaj pstryczki montował i łazienkę dokończył malować a ja słowem o jego wyczynach nie wspomniałam, tylko marudzę i mędzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 13.11.2011 22:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2011 polecam naprawdę. szkoda, że ja muszę co najmniej pół roku czekać na kolejny tom :)ok dzięki . może jutro zahaczę o ten empik/ do spania pora Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 13.11.2011 22:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2011 ja bez czytania bym nie mogła żyć - czytam wszędzie - w kibelku, w wannie, w łóżku przed snem, w kuchni jak coś gotuję, w samochodzie, dzisiaj w kolejce do ortopedy Też tak miałam jeszcze rok temu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 13.11.2011 22:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2011 Też tak miałam jeszcze rok temu Aż Ci się budowania zachciało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 13.11.2011 22:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2011 Też tak miałam jeszcze rok temu to najwyższy czas powrócić do dobrych nawyków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 13.11.2011 22:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2011 :)ok dzięki . może jutro zahaczę o ten empik/ do spania pora Monika, listę masz taką, że chyba sama nie przytargasz wszystkiego do domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tofee 13.11.2011 22:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2011 jakbyś chciała poczytać coś fajnego szwedzkiej pisarki, która pisze sagę kryminalną, to polecam Camillę Lackberg. Do tej pory przeczytałam następujące jej książki: Księżniczka z lodu, Kaznodzieja, Kamieniarz, Ofiara losu, Niemiecki bękart, Syrenka, a czytam obecnie Latarnika. Trzeba je czytać porządku takim jak napisałam, aby być na bieżąco z tym co się dzieje u głównej bohaterki Czytałam dwie pierwsze (w odwrotnej kolejności bo czytaliśmy na zmianę z M) i faktycznie fajne, pozostałe czekają na po przeprowadzce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 13.11.2011 22:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2011 Aż Ci się budowania zachciało a mi budowa nie przeszkodziła w czytaniu - fakt może mniej czytałam, ale nie przestałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 13.11.2011 22:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2011 Aż mi głupio, bo M też dzisiaj pstryczki montował i łazienkę dokończył malować a ja słowem o jego wyczynach nie wspomniałam, tylko marudzę i mędzę duże pochwały się dla M należą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 13.11.2011 22:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2011 Aż mi głupio, bo M też dzisiaj pstryczki montował i łazienkę dokończył malować a ja słowem o jego wyczynach nie wspomniałam, tylko marudzę i mędzę A bo może on tak robi od początku i jesteś przyzwyczajona (usprawiedliwiona?) Mój ostatnio robił alarm wieki temu i coś*jeszcze ( ale już nie pamiętam ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tofee 13.11.2011 22:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2011 a mi budowa nie przeszkodziła w czytaniu - fakt może mniej czytałam, ale nie przestałam Mnie budowa nie bardzo, dużo bardziej młody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts