tofee 14.11.2011 17:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2011 Ale to taki ciepły złamany szary, czy raczej popielaty klasyczny szary? I mam pytanko o twoich boskich panów oddrzwi ... czy oni pracują tylko dla VIP parkietów czy gdzie tam te podłogi zamawiałaś? Bo szukam kogoś sensownego do listew przypodłogowych???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 14.11.2011 17:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2011 Taki popielaty jaśniutki, w holu będzie ciemno szara ściana (prawie grafit, jak u mazo) Tofiku, moi panowie od drzwi nie mają nic wspólnego z VipParkietem. Oni mają drzwi i właśnie listwy przypodłogoweI ja u nich jedno i drugie zamawiamA czego potrzebujesz? Montażu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tofee 14.11.2011 17:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2011 Tak montażu bo listwy mam już od sierpnia (a szkoda bo teraz zamówiłabym twoje ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tofee 14.11.2011 17:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2011 Taki popielaty jaśniutki, w holu będzie ciemno szara ściana (prawie grafit, jak u mazo) No to mój kolor chyba odpada bo jest beżowawy, na ścianie wygląda super szarawo ale to zdecydowanie ciepły odcień więc by się gryzło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 14.11.2011 17:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2011 Tak montażu bo listwy mam już od sierpnia (a szkoda bo teraz zamówiłabym twoje ) Dużo masz tych listew? Bo niestety koszt montażu jest niemały. Napiszę Ci szczegóły na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tofee 14.11.2011 17:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2011 Niestety caaaaaaaaaaaaały dom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anula05 14.11.2011 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2011 Dużo masz tych listew? Bo niestety koszt montażu jest niemały. Napiszę Ci szczegóły na priv Ja płaciłam parkieciarzowi 4 zł/mb montażu. A CI od drzwi i listew chcieli 14 / mb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 14.11.2011 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2011 No to mój kolor chyba odpada bo jest beżowawy, na ścianie wygląda super szarawo ale to zdecydowanie ciepły odcień więc by się gryzło. tofee, za to ja jestem bardzo zainteresowana Twoim kolorem - brzmi magicznie:rolleyes: Czegoś takiego poszukuję... podałabyś namiar? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 14.11.2011 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2011 Zrobiłam tę szarlotkę tatrzańską i czeka w piekarniku na powrót K Podłoga w kuchni jest jaśniutko szara Mam tylko takie zdjęcie pod ręką [ATTACH=CONFIG]84895[/ATTACH] Aaaaaa!!! Moni ,jaka Ty masz slodziuchną coreczke!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 14.11.2011 19:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2011 Ja płaciłam parkieciarzowi 4 zł/mb montażu Ale z parkieciarza materiałami, klejami, akrylem, z akrylowaniem itd? Listwy 10cm? Ja mam trochę mniej niż*14, ale do 4 .... daaaaleeeeeko! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 14.11.2011 19:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2011 Aaaaaa!!! Moni ,jaka Ty masz slodziuchną coreczke!!! taaaa na zdjęciu tak Tak mi dziś*w kość dała, że hej! ale, dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tofee 14.11.2011 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2011 tofee, za to ja jestem bardzo zainteresowana Twom kolorem - brzmi magicznie:rolleyes: Czegoś takiego poszukuję... podałabyś namiar? Zdjęcia nie oddadzą koloru ale poszukam numerka i dam ci znać, kolor wybierałam z palety Tikkurila więc łatwo można sprawdzić w każdym markecie. Dodam tylko, że ja mam dwa odcienie (jasny i ciemniejszy) tego koloru i dopiero na ścianie (chyba przez połączenie obydwu) ten jaśniejszy wyszedł taki fajnie szarawy ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tofee 14.11.2011 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2011 Ja płaciłam parkieciarzowi 4 zł/mb montażu. A CI od drzwi i listew chcieli 14 / mb Ale jakie listwy? Podobno białe kosztują dużo drożej bo więcej z nimi zabawy. Moi chcą 15 netto . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anula05 14.11.2011 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2011 Ale z parkieciarza materiałami, klejami, akrylem, z akrylowaniem itd? Listwy 10cm? Ja mam trochę mniej niż*14, ale do 4 .... daaaaleeeeeko! Z klejem, ale bez akrylowania. Listwy 8 cm. Białe czy drewniane, obojętnie, choć się krzywił, bo z białymi o wiele więcej roboty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tofee 14.11.2011 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2011 Z klejem, ale bez akrylowania. Listwy 8 cm. Białe czy drewniane, obojętnie, choć się krzywił, bo z białymi o wiele więcej roboty I wszystko ok? TO dawaj namiary na niego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 14.11.2011 20:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2011 Z klejem, ale bez akrylowania. I tak taniej, ale samo akrylowanie to koszt 3zl/mb, koszt akrylu to ok 20pln za tubkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 14.11.2011 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2011 Zdjęcia nie oddadzą koloru ale poszukam numerka i dam ci znać, kolor wybierałam z palety Tikkurila więc łatwo można sprawdzić w każdym markecie. Dodam tylko, że ja mam dwa odcienie (jasny i ciemniejszy) tego koloru i dopiero na ścianie (chyba przez połączenie obydwu) ten jaśniejszy wyszedł taki fajnie szarawy ... to ja ten numerek poproszę I zdjęciem podlądowym też nie pogardzę plizzz:lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tofee 14.11.2011 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2011 to ja ten numerek poproszę I zdjęciem podlądowym też nie pogardzę plizzz:lol: Tylko mężowaty musi z budowy wrócić. A jakby co to ja zapominalska jestem więc się przypominaj ... Moni namiary na parapety z 2 m-ce pisałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 14.11.2011 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2011 Zrobiłam tę szarlotkę tatrzańską i czeka w piekarniku na powrót K Podłoga w kuchni jest jaśniutko szara Mam tylko takie zdjęcie pod ręką [ATTACH=CONFIG]84895[/ATTACH] co za slodziak sekunduje koło Pana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 14.11.2011 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2011 Monia anula też ma białą kuchnię. ściągnij od niej ściany. ja bym jednak nie szla w kolor dała biały złamany:) chyba sprawdzę u Ani jak u niej jest wkuchni. oczywiście na wizualkach:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts