monika996 14.11.2011 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2011 (edytowane) http://www.hermanowicz.pl/shared/upload/m.03d16e3cc7.jpg zobacz tu jest biała kuchnia z inspiracji Anuli i jeszcze tuhttp://forum.muratordom.pl/showthread.php?163255-Dziennik-Anuli&p=4527953&viewfull=1#post4527953 strona 66.mam nadzieję ,że Anula wybaczy Edytowane 14 Listopada 2011 przez monika996 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 14.11.2011 23:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2011 Tylko mężowaty musi z budowy wrócić. A jakby co to ja zapominalska jestem więc się przypominaj ... Moni namiary na parapety z 2 m-ce pisałam ooo, to teraz cię przycisnę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ka_em 15.11.2011 13:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2011 Monia tak na szybko. Mam dzisiaj gości i postanowiłam zrobć Twój sos z tuńczyka z makaronem. Mam w związku z tym dwa pytanka:- czy sos mogę zrobić wcześniej i później go odgrzać- czy miesza się go z makaronem przed podaniem czy tylko się nim go polewa? Mam nadzieję, że dasz radę mi odpowiedzieć przed wieczorkiem:). Jak nie to będę tworzyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 15.11.2011 14:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2011 Ka_em - możesz zrobić wcześniej, jak najbardziej. Tylko sos sporo zgęstnieje i potem po podgrzaniu trzeba będzie go rozrzedzić (najlepiej pozostałą śmietanką, można wodą, jeśli nie trzeba będzie jej użyć za dużo). Ja robię go też na dwa dni - wedle uznania. Czasami mieszam, czasami polewam Sos nie może być za suchy (za rzadki też nie) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
salik 15.11.2011 14:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2011 Jak tam dzisiejsze postępy pstryczkowe? Szarlotka wczoraj... smakowała? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ka_em 15.11.2011 14:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2011 Dzięki za szybką odpowiedź. Zrobię go sobie wcześniej bo później przy gościach mi się nie będzie chciało.Pomidorki mam własnej roboty więc mam nadzieję, że będą pasować. Zdam później relację jak wyszło:). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 15.11.2011 14:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2011 Szarlotka wczoraj... smakowała? yhyyy A elektryka się robi, wszystkie pstryczki Berkera założone (wg męża z pstryczkami jest gorzej, bo trzeba biegać*z tą*kontrolką i sprawdzać po kolei), brakuje gniazdek (na których dostawę czekamy), z Hager-Polo zamontowane gniazdka, zostały pstryczki Nie wiem ile dziś mąż zrobił bo od rana przywozili nam piasek, trzeba było coś tam ustalać, ogarnąć działkę ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 15.11.2011 14:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2011 Dzięki za szybką odpowiedź. Zrobię go sobie wcześniej bo później przy gościach mi się nie będzie chciało. Pomidorki mam własnej roboty więc mam nadzieję, że będą pasować. Zdam później relację jak wyszło:). Własnej roboty the best!!! powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 15.11.2011 15:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2011 monia gdzieś zginął mi w tym gąszczu przepis na tatrzańską przypomnij gdzie on był przy okazji:wave: i może byś coś pomogła mężowi z pstryczkami:cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 15.11.2011 15:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2011 i może byś coś pomogła mężowi z pstryczkami:cool: bardzo chętnie! a zajmiesz się małą? przpis na tatrzańską*jest tu http://bakeandtaste.blogspot.com/2011/10/szarlotka-tatrzanska.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 15.11.2011 15:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2011 no zajmę się!!!podrzucisz małą do mnie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 15.11.2011 15:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2011 no zajmę się!!!podrzucisz małą do mnie:) gdybyś tylko mieszkała 300km bliżej ... pamiętaj o renetach do tatrzańskiej. Inne jabłka się rozlecą (i nie będzie kwaskowa) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ka_em 15.11.2011 15:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2011 Cholipcia a w sklepie nie piszą jaki gatunek jabłek sprzedają. Sos zrobiony ale na razie bez makaronu. Wyszedł - pyyychaaa. Dobrze, ze niedługo goście dołączą to coś dla nich też zostanie;). Cał czas czuję zapach czosnku i tuńczyka - mój ulubiony. A najlepsze jest to, ze jest mega szybki i łatwy. Zdradź tylko czy jak wymieszam sos z makaronem to danie nie zrobi się trochę zbyt mdłe? Może dodac teraz więcej cytryny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 15.11.2011 16:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2011 monia obejrzałaś te inspiracje Anuli??? ułatwi ci podjecie decyzji:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 15.11.2011 16:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2011 Cholipcia a w sklepie nie piszą jaki gatunek jabłek sprzedają. Sos zrobiony ale na razie bez makaronu. Wyszedł - pyyychaaa. Dobrze, ze niedługo goście dołączą to coś dla nich też zostanie;). Cał czas czuję zapach czosnku i tuńczyka - mój ulubiony. A najlepsze jest to, ze jest mega szybki i łatwy. Zdradź tylko czy jak wymieszam sos z makaronem to danie nie zrobi się trochę zbyt mdłe? Może dodac teraz więcej cytryny? kup jabłka w zieleniku vel warzywniaku:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 15.11.2011 16:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2011 Cholipcia a w sklepie nie piszą jaki gatunek jabłek sprzedają. Sos zrobiony ale na razie bez makaronu. Wyszedł - pyyychaaa. Dobrze, ze niedługo goście dołączą to coś dla nich też zostanie;). Cał czas czuję zapach czosnku i tuńczyka - mój ulubiony. A najlepsze jest to, ze jest mega szybki i łatwy. Zdradź tylko czy jak wymieszam sos z makaronem to danie nie zrobi się trochę zbyt mdłe? Może dodac teraz więcej cytryny? szarych renet to raczej w normalnym supermarkecie nie dostaniesz Ja kupuję na bazarku/w warzywniaku Sos musisz mieć już teraz taki esencjonalny. Jeśli nie jest mdły i ma smaczek to z makaronem na pewno będzie OK Ja też jak zrobię wcześniej to boję się, że do kolacji zabraknie (wyjadam świeżą chrupiącą*bagietką ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 15.11.2011 16:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2011 żarłok:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 15.11.2011 16:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2011 monia obejrzałaś te inspiracje Anuli??? ułatwi ci podjecie decyzji:) o, zapomniałam Ci odpisać Obejrzałam tę pierwszą, nie anulową Potem szukałam, nie znalazłam i zajęłam się dziecięciem - mlećko, przebieranie, czesanie ... (napisałaś str 66, a stron jest 16) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 15.11.2011 16:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2011 kurcze wpis 66 . zaraz zobaczę na której stronie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 15.11.2011 16:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2011 żarłok:) ciiicho! (właśnie sobie podgrzałam szarlotkę ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.