hazeleyes1982 15.11.2011 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2011 Monia, lampy wbudowane montuje się przed malowaniem, trzeba je obrobić, zaszpachlować / akrylować co trzeba. A moj pan od podwieszanych sufitow chce te oprawy (do wbudowania) oprawiac na etapie robienia sufitów...myslicie, ze to głupi pomysl? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 15.11.2011 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2011 A moj pan od podwieszanych sufitow chce te oprawy (do wbudowania) oprawiac na etapie robienia sufitów...myslicie, ze to głupi pomysl? chyba dobry ok. zabezpieczysz lampy i z głowy. monia pójdzie wszystko lawinowo. już trzymam kciuki za szybki koniec:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tofee 15.11.2011 22:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2011 A moj pan od podwieszanych sufitow chce te oprawy (do wbudowania) oprawiac na etapie robienia sufitów...myslicie, ze to głupi pomysl? My teraz (po malowaniu) wycinaliśmy otwory i generalnie sufit do gładzenia, malowania itp więc pod warunkiem, że zabezpieczysz to uważam że dobry pomysł. Dodam tylko że mam oprawy bezramkowe. Monia ja chcę twoje noże, znajdź mi w necie pliiiiizzzzzzzzzzzz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 15.11.2011 22:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2011 Monia, lampy wbudowane montuje się przed malowaniem, trzeba je obrobić, zaszpachlować / akrylować co trzeba. Ha! Wiedziałam! Takie z ramkami też? (bo mówiono co innego) ja mam podstopnice z mdf, a o co chodzi? a takie mam banalne pytanie Podstopnice są na drewnie i drewno wsunięte pod mdf, czy drewno(stopnica) dochodzi do mdf-u który dochodzi do betonu? Muszę zmierzyć stolarzowi szerokość stopnia i nie bardzo wiem jak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 15.11.2011 22:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2011 czy tu można włączyć jakiś filtr, żeby mi nie wyświetlało postów o jedzeniu? wykończycie mnie za każdym razem jak odpalam Monsanbi stronę, to na pierwszy plan mi wyskakuje jakiś przepis, opis, o ochocie na słodkie.... ja tu koleżanki chciałam przywołać do porządku... a do rzeczy - Monia, jak będziesz mieć kuchnię i łazienkę, to w sumie resztę możesz kończyć bez końca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 15.11.2011 22:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2011 Monia i co tam? aleeeee ... o co chodzi??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 15.11.2011 22:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2011 a do rzeczy - Monia, jak będziesz mieć kuchnię i łazienkę, to w sumie resztę możesz kończyć bez końca złota myśl - ja akurat do niej się stosuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 15.11.2011 22:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2011 aleeeee ... o co chodzi??? noo gdzieś mi coś wyskoczyło o jakiejś chwilowej depresji???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 15.11.2011 22:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2011 A moj pan od podwieszanych sufitow chce te oprawy (do wbudowania) oprawiac na etapie robienia sufitów...myslicie, ze to głupi pomysl? no raczej. Niech najpierw zaszpachlują i zatrą! Chyba przed malowaniem tak jak Ania pisze Monia ja chcę twoje noże, znajdź mi w necie pliiiiizzzzzzzzzzzz fajne, co nie? To gourmet line Poszukaj gdzie taniej Na zachętę napiszę, że ja za nie 7-8 lat temu zapłaciłam ponad 2 razy tyle (co prawda w stacjonarnym sklepie), także bierz, nie zastanawiaj się!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 15.11.2011 22:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2011 resztę możesz kończyć bez końca OMG Wypluj te słowa! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 15.11.2011 22:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2011 noo gdzieś mi coś wyskoczyło o jakiejś chwilowej depresji???? oj Paśku No, jest, i pewnie nie chwilowa ... Pocieszam się Wami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 15.11.2011 22:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2011 oj Paśku No, jest, i pewnie nie chwilowa ... Pocieszam się Wami tulimy:hug: jak coś to pisz może zaradzimy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 15.11.2011 22:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2011 Mąż jeszcze nie wrócił z budowy.Ma zacięcieDzwonił i narzekał na podwójne gniazdka hager-polo. Są przeznaczone do pojedynczej ramki, ale nie może ich włożyć w puszkę bez delikatnego podkucia. Mamy takich cudaków 30szt, każde podkuwać ... współczuję mu Mam jakieś 2 marne fotki, spróbuję przegrać jak mi blutuf odżyje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 15.11.2011 22:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2011 My teraz (po malowaniu) wycinaliśmy otwory i generalnie sufit do gładzenia, malowania itp więc pod warunkiem, że zabezpieczysz to uważam że dobry pomysł. Dodam tylko że mam oprawy bezramkowe tofiku, ja tez mam bezramkowe:) białe? Monia,trzymam tez kciukasy i strasznie jestem ciekawa Twojej kuchni i calej reszty zreszta tez. My-krejzole musimy sie trzymac razem i sie wspierac-wiec niniejszym to czynie:D Glowka do gory!Dasz rade! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tofee 15.11.2011 22:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2011 Ha! Wiedziałam! Takie z ramkami też? (bo mówiono co innego) a takie mam banalne pytanie Podstopnice są na drewnie i drewno wsunięte pod mdf, czy drewno(stopnica) dochodzi do mdf-u który dochodzi do betonu? Muszę zmierzyć stolarzowi szerokość stopnia i nie bardzo wiem jak Powiem tak gdybym miała ramki to nie miałabym tej całej zabawy o której napisałam powyżej i spokojnie dałoby się zamontować już na gotwy sufit. A schodami mnie zabiłaś ... chyba mam tak, że jest stopnica (która leży na betonowym stopniu) i do niej pionowo dochodzi, która jednocześnie wchodzi od góry w frez kolejnej stopnicy. Czyli wysokość podstopnicy jest krótsza od betonowego stopnia o grubość stopnicy. Ale na twoim miejscu zadzwoniłabym do wykonawcy i spytała jak to pomierzyć ... bo może on jakoś inaczej to chce montować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tofee 15.11.2011 22:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2011 tofiku, ja tez mam bezramkowe:) białe? Monia,trzymam tez kciukasy i strasznie jestem ciekawa Twojej kuchni i calej reszty zreszta tez. My-krejzole musimy sie trzymac razem i sie wspierac-wiec niniejszym to czynie:D Glowka do gory!Dasz rade! moje czarne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 15.11.2011 22:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2011 Ale na twoim miejscu zadzwoniłabym do wykonawcy i spytała jak to pomierzyć ... bo może on jakoś inaczej to chce montować. No właśnie problem jest taki, że mój wykonawca, tylko to wykonuje ... A mąż by wiedział gdybyś*go zapytała? Czy podstopnica jest na stopnicy, czy stopnica dochodzi do podstopnicy? Tak na 100%? Bo tu nawet nie o pomiar chodzi, ale właśnie bym chciała wiedzieć jak to zamontować Męki mojego M Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 15.11.2011 22:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2011 Dzielny jak Bob Budowniczy normalnie:D Sorki za porównanie-takie tam moje domowe klimaciki:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tofee 15.11.2011 22:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2011 No właśnie problem jest taki, że mój wykonawca, tylko to wykonuje ... A mąż by wiedział gdybyś*go zapytała? Czy podstopnica jest na stopnicy, czy stopnica dochodzi do podstopnicy? Tak na 100%? Bo tu nawet nie o pomiar chodzi, ale właśnie bym chciała wiedzieć jak to zamontować Męki mojego M [ATTACH=CONFIG]85349[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]85350[/ATTACH] Mieliśmy dobrego gościa i TAK mu na ręce nie patrzyliśmy, ale jak M. wróci z budowy to pokarzę mu twojego posta i może coś uradzimy , dam znać ... A za gniazdka BRAWA dla K się należą . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 15.11.2011 22:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2011 u mnie jest/bedzie tak, że stopień ma mieć rowek, żeby można było go oprzeć i podstopnicę tam wsadzic:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts