monsanbia 16.11.2011 20:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2011 A makaronik wyszedł super. dzisiaj jeszcze miałam na obiadek:). Nawet synek zajadał. Super! Cieszę się! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 16.11.2011 20:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2011 Monia gadałam z M i powiedział że na 100% jest tak jak napisałam czyli podstopnica leży u nas na trepie. Czyli trep, podstopnica i na to kolejny trep. Podstopnica jest przymocowana do betonowej części schodka jaką specjalną pianką do schodów plus wchodzi w frez na górze w kolejnym trepie. Nie wiem czy pomogłam ale tak to u nas wygląda. No czyli wszystko OK. Już wiem, dzięki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adk 16.11.2011 21:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2011 Witam się po przerwie. Z tego co widzę, to chyba teściowa wyjechała, bo strony u Ciebie znowu "szaleją" . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 16.11.2011 22:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2011 Jesooo jak ja się cieszę , ze nie mam w domku ani jednego stopnia... wiec i nie mam dylematu co z tą podstopnicą.... Nooo i adk chyba wyczuła, że teściowa pojechała.... I tak narobiłyście mi ochoty na ten jabłecznik... mmmmm Jak mi się chce... Na nic trzeba na rynek jechać.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 17.11.2011 01:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2011 Ależ się naszukałam! Ale było warto!!! Drzwi miodzio!!! Po drodze i pstryczki elektryczki też spotkałam;). Tez super! Monia, Ty już wzorem Anulki zacznij myć okna na Święta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszonik 17.11.2011 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2011 Jak rany julek. Ja zupełnie zapomniałam, że jak się chcę na święta wprowadzić to wypadałoby okna umyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 17.11.2011 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2011 Myszonik, nie rozpaczaj, tylko się rozejrzyj za jakąś Swietłaną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 17.11.2011 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2011 Monia kiedy zaczynasz okna myć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 17.11.2011 09:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2011 Monia, Ty już wzorem Anulki zacznij myć okna na Święta. Już mam umyte (ile Ty byłas w tych indyjach że już na mycie się nie załapałaś???) Oczywiście jeszcze jedno mycie przed przeprowadzką mnie czeka Będzie lżej, mam nadzieję Dzięki za pochwały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 17.11.2011 09:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2011 Monia kiedy zaczynasz okna myć? up Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszonik 17.11.2011 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2011 Myszonik, nie rozpaczaj, tylko się rozejrzyj za jakąś Swietłaną Gdyby to było takie proste, że na każdym rogu jakaś Swietałana czeka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 17.11.2011 10:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2011 Gdyby to było takie proste, że na każdym rogu jakaś Swietałana czeka Zapytaj Anię jak to się robi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tofee 17.11.2011 13:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2011 Witam się, Co słychać, mężowaty nadal siedzi w pstryczkach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszonik 17.11.2011 13:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2011 Zapytaj Anię jak to się robi Koniecznie, może od razu będą też rady jak znaleźć pakiet - Swietłanę z Wasylem, bo działka też wymaga dość znacznych interwencji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 17.11.2011 13:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2011 Witam się, Co słychać, mężowaty nadal siedzi w pstryczkach? Siedzi siedzi, ale miał wczoraj i dziś do południa odbiór piachu, kierował koparką, zakładał czujniki szamba, zdejmował ogrodzenie, porządkował działkę ... Dziś się wziął znów za pstryczki i okazało się że mamy jakiś obwód przewiercony (shit!) elektryk nie ma czasu, chłopaki nie mogą*sufitu szpachlować ... chodzi wściekły, ma sam tego szukać. Zawsze coś ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ka_em 17.11.2011 14:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2011 U mnie miał elektryk w tym tygodniu zakładać i co? Nie pokazał się Coś czuję, że mąż sam się tym zajmie zamiast na niego czekać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 17.11.2011 16:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2011 U mnie miał elektryk w tym tygodniu zakładać i co? Nie pokazał się Coś czuję, że mąż sam się tym zajmie zamiast na niego czekać. A wy macie w cenie punktu montaż, tak? dobrze kojarzę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tofee 17.11.2011 16:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2011 U nas też mąż się tym "bawi" ale coś mi się widzi że kolejne nie szybko. Jeżeli kostka się potwierdzi to cały weekend będziemy układać kable na zew . A tyle do zrobienia jest w środku ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 17.11.2011 17:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2011 Wspominałam dziś u Lidki o moim farcie. Znalazłam w jakimś sklepie lampę Delight w niezłej cenie - 290 pln, zamiast ok 400 jak wszędzie. Niewiele myśląc kupiłam, a po pół godzinie zadzwoniła pani z informacją że kolega przez pomyłkę wpisał na stronę złą cenę i ona kosztuje 420. Powiedziałam, że ja ją kupiłam za 290 i niech sami ponoszą konsekwencje swojego niedbalstwa. I załatwione Mam lampę za 290 Gdyby ktoś tu jej jeszcze nie znał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 17.11.2011 17:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2011 Monia a ja też ją kupiłam za 290 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts