monsanbia 17.11.2011 17:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2011 Monia a ja też ją kupiłam za 290 to co? baba mnie chciała wkręcić? ! a na stronie już zmienili cenę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 17.11.2011 17:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2011 to co? baba mnie chciała wkręcić? ! a na stronie już zmienili cenę nieeee przecież waluty poszły w górę od czasu jak ja kupowałam;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rocia 17.11.2011 17:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2011 Wspominałam dziś u Lidki o moim farcie. Znalazłam w jakimś sklepie lampę Delight w niezłej cenie - 290 pln, zamiast ok 400 jak wszędzie. Niewiele myśląc kupiłam, a po pół godzinie zadzwoniła pani z informacją że kolega przez pomyłkę wpisał na stronę złą cenę i ona kosztuje 420. Powiedziałam, że ja ją kupiłam za 290 i niech sami ponoszą konsekwencje swojego niedbalstwa. I załatwione Mam lampę za 290 Gdyby ktoś tu jej jeszcze nie znał [ATTACH=CONFIG]85580[/ATTACH] Podziwiam Twoją stanowczość i szybką decyzję Podejrzewam, że ją zatkało A kolega pomylony pewnie dopłaci brakującą kwotę Miałam raz podobną sytuację, był fajny reflektorek do pokoiku dziewczyn za przyzwoitą cenę, ale mówię zastanowię się... Zaglądam na drugi dzień, a tam cena prawie 3 razy wyższa, nie wiem czy też ktoś się pomylił, czy promocja się skończyła (zaglądam dalej i czekam na okazję, bo już nic innego mi się nie podoba). Stopnice, podstopnice... czarna magia dla mnie, mierzyłaś w końcu sama? Jakby coś wyszło źle to fachowiec zwali na Ciebie, że takie wymiary mu podałaś, dla nich tak najlepiej. Ale po dzisiejszej akcji widzę, że nie pozwolisz sobie na to. Tak trzymaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tofee 17.11.2011 17:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2011 Gdyby ktoś tu jej jeszcze nie znał [ATTACH=CONFIG]85580[/ATTACH] Echhhhhhhhhhhhhh co ja bym dała żeby mieć gdzie taką lampę powiesić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 17.11.2011 17:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2011 Echhhhhhhhhhhhhh co ja bym dała żeby mieć gdzie taką lampę powiesić zawsze można się postarać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tofee 17.11.2011 18:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2011 zawsze można się postarać Ależ my się staraliśmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 17.11.2011 18:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2011 Ależ my się staraliśmy Raz się staraliście, teraz drugi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 17.11.2011 18:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2011 Rocia, już kiedyś coś takiego mi się zdarzyło.Nie pamiętam co to było (tyle rzeczy w necie się kupuje podczas tej budowy) i też panu powiedziałam że mogli zmienić cenę zawczasu, a jeśli nie zdążyli, to ja nie mam zamiaru być wprowadzana w błąd (a może celowy? Żeby złapać klienta)Już*wiem, chodziło o mój gres do czarnej łazienki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ka_em 17.11.2011 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2011 A wy macie w cenie punktu montaż, tak? dobrze kojarzę? Dobrze kojarzysz. Czyli już wiesz czemu się nie pokazuje:(. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 17.11.2011 19:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2011 Dobrze kojarzysz. Czyli już wiesz czemu się nie pokazuje:(. Wychodzi na to, że i elektrykowi wypadałoby nie zapłacić całości po wykonanej pracy Ja już teraz na budowie nie ufam nikomu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tofee 17.11.2011 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2011 Dobrze kojarzysz. Czyli już wiesz czemu się nie pokazuje:(. Jakie to strasznie przykre Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 17.11.2011 19:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2011 ka_em, a kiedy startujecie z malowaniem?Bo może trzeba faceta przycisnąć. Mój mąż nie ma takiej wprawy jak etatowy elektryk (co prawda w kabelkach od wczesnych lat młodzieńczych siedzi), ale żeby z właściwą starannością to zrobić trzeba trochę się przyłożyć, a to trwaZależy też*ile masz punktów. Ale ok 100 jedna osoba może krócej niż 3 dni nie dać rady zrobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 17.11.2011 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2011 monia ale dziś farta miałaś. nie wiem ,czy ja bym tak odpowiedziała jak ty. czasami gapa jestem:bash: ale moj M na pewno , by im kazał isć do d... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszonik 18.11.2011 06:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2011 Super fart z tą lampą A sama lampa cudna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 18.11.2011 07:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2011 matko Monsabia Twoj watek tak pedzi, ze ciezko nadazyc...lampa super! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna-maria3 18.11.2011 07:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2011 Nie pamiętam co to było (tyle rzeczy w necie się kupuje podczas tej budowy) i też panu powiedziałam że mogli zmienić cenę zawczasu, a jeśli nie zdążyli, to ja nie mam zamiaru być wprowadzana w błąd (a może celowy? Żeby złapać klienta) Ja tak miałam z kinkietami Caboche. Cena 299 złotych (albo 290, już nie pamiętam) więc napisałam do pani, że chcę dwa, a ona mi odesłała linka do aukcji z ceną podniesioną dość znacznie Ale też zwróciłam jej uwagę i kinkiety sprzedała po niższej cenie... Kiepskie praktyki moim zdaniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ka_em 18.11.2011 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2011 Wychodzi na to, że i elektrykowi wypadałoby nie zapłacić całości po wykonanej pracy Ja już teraz na budowie nie ufam nikomu Normalnie nigdy nie płacę całości i ta sprawa właśnie była dużym problemem przy początku prac. Wg niego inna opcja nie wchodziła w rachubę. Albo płacimy całość albo nie robi. Cos tam mu zostawiliśmy ale suma jest niewielka. Jak dotąd nie było problemu i zawsze przyjeżdżał jak trzeba było coś dokończyć. Ale od jakiegoś miesiąca nawet nie odbiera telefonów. Czasami wpada - czasami nie. A punktów mam sporo. W razie czego teść jest obcykany w elektryce i pomoże. A malować mamy w przyszłym tyg. Mąż ma urlop i chce sam pomalować górę (tylko na biało) a dół facet maluje pod koniec tyg. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 18.11.2011 09:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2011 monia ale dziś farta miałaś. nie wiem ,czy ja bym tak odpowiedziała jak ty. czasami gapa jestem:bash: ale moj M na pewno , by im kazał isć do d... Moni, ja kiedyś byłam taka jełopa, że bym jeszcze tę panią przeprosiła Budowa to szkoła przetrwania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 18.11.2011 09:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2011 Super fart z tą lampą A sama lampa cudna. No! to jedną rzecz do pokoju Lili mam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 18.11.2011 09:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2011 matko Monsabia Twoj watek tak pedzi, ze ciezko nadazyc... lampa super! Dzięki, mam nadzieję że coś mi się do niej dokupić przed przeprowadzką uda Ja też*mam obsuwę w nadrabianiu innych swoich ulubionych wątków. Zaniedbałam niektóre. Ale normalnie, niewyróbka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts