Arnika 18.11.2011 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2011 No ale lampa jest i to jaka fajna do dziwczyńskiego pokoiku ... oj zaniedbujesz, ale wykańczasz i pędzisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 18.11.2011 09:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2011 Ja tak miałam z kinkietami Caboche. Cena 299 złotych (albo 290, już nie pamiętam) więc napisałam do pani, że chcę dwa, a ona mi odesłała linka do aukcji z ceną podniesioną dość znacznie Ale też zwróciłam jej uwagę i kinkiety sprzedała po niższej cenie... Kiepskie praktyki moim zdaniem Pamiętam! Tyle że w moim przypadku babka próbowała zmieniać cenę już po zakupie. Może faktycznie to była pomyłka ... Ale prawda jest taka że lampy bym nie kupiła, bo gdzie indziej była za 370, a takim sposobem złapali klienta Mam wrażenie że może to być jedna z nieuczciwych praktyk stosowana w internetowej sprzedaży. Dać niższą cenę, niech się*klient napali i podnieść cenę przed faktem, może się da złapać. Trzeba być czujnym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 18.11.2011 09:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2011 Normalnie nigdy nie płacę całości i ta sprawa właśnie była dużym problemem przy początku prac. Wg niego inna opcja nie wchodziła w rachubę. Albo płacimy całość albo nie robi. Cos tam mu zostawiliśmy ale suma jest niewielka. Jak dotąd nie było problemu i zawsze przyjeżdżał jak trzeba było coś dokończyć. Ale od jakiegoś miesiąca nawet nie odbiera telefonów. Czasami wpada - czasami nie. A punktów mam sporo. W razie czego teść jest obcykany w elektryce i pomoże. A malować mamy w przyszłym tyg. Mąż ma urlop i chce sam pomalować górę (tylko na biało) a dół facet maluje pod koniec tyg. No to niech się*biorą z teściem za zakładanie. U nas wyszedł wczoraj babol, mamy gdzieś przewiercony kabel i nawet o tym nie wiedzieliśmy (dopiero po założeniu gniazdek wyszło). Nawet nie chcę sobie wyobrażać co by było gdyby to się okazało już po malowaniu. Mąż siedzi od 6 i ma zamiar sam to zlokalizować i naprawić, bo elektryk nie ręczył czy uda mu się*do końca tyg wpaść Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 18.11.2011 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2011 Super ta lampa.Gdzies ja kiedys widzialam i strasznie mi sie podobala...ale malo chlopieca wiec odpuscilam:D Mysle, ze Synus by nie byl zadowolony,wiec odpuscilam i ma lampe-motor:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ka_em 18.11.2011 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2011 Jak patrzę na tę lampę to znów żałuję,że nie mam dziewczynki:(. A tak bym chciała kupić coś ciukielkowego. Ja też bym nie odpuściła. Pomylili się -trudno, nie mój problem. Kilka razy w sklepie zdarzyło mi się, że rzy kasie cena produktu była wyzsza niż na półce ale upierałam się, że musza mi sprzedać po cenie jak widnieje na metce. I nigdy nie był z tym problemu. To jest jawne wprowadzanie w błąd klienta. Odnośnie sprawdzania elektryki to elektryk już to zrobił. Spisywaliśmy wszystkie kontakty i wtedy srawdzał czy nie ma nigdzie uszkodzonych. Przynajmniej to mam z głowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Madeleine 18.11.2011 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2011 Pamiętam! Tyle że w moim przypadku babka próbowała zmieniać cenę już po zakupie. Może faktycznie to była pomyłka ... Ale prawda jest taka że lampy bym nie kupiła, bo gdzie indziej była za 370, a takim sposobem złapali klienta Mam wrażenie że może to być jedna z nieuczciwych praktyk stosowana w internetowej sprzedaży. Dać niższą cenę, niech się*klient napali i podnieść cenę przed faktem, może się da złapać. Trzeba być czujnym na pewno kupili ją jeszcze po starym kursie. A cenę chcieli podnieść ot, dla zasady, skoro konkurencja ma drożej, to oni też. Tak więc luz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 18.11.2011 12:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2011 Hazel, ka_em, stwierdzam że jestem egoistką - nie myślę sobie "ale bym chciała kupować samochodowy dywanik" ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 18.11.2011 15:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2011 Hazel, ka_em, stwierdzam że jestem egoistką - nie myślę sobie "ale bym chciała kupować samochodowy dywanik" ... Monia za wcześnie:) pomyślisz za 5 lat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 18.11.2011 17:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2011 Oj tam,oj tam...ja o tych lampach w kwiatuszki nie mysle zbyt czesto:D tak tylko czasem wpada do glowy-ale szybko wylatuje:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 18.11.2011 18:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2011 w kwiatuszki w motyle!!! Za 5 lat Moni mówisz? No może powinnam za 5 Wypadałoby się trochę pracą skalać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Madeleine 18.11.2011 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2011 daj spokój, praca? po co? Jak ludzie pracują, nie mają czasu na zarabianie pieniędzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 18.11.2011 18:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2011 daj spokój, praca? po co? Jak ludzie pracują, nie mają czasu na zarabianie pieniędzy Dobrze mówisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 18.11.2011 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2011 w motyle...oczywiscie, ze w motyle:yes: Ups Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 18.11.2011 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2011 monia dzień dobry:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ka_em 18.11.2011 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2011 Ja się pocieszam tym,że moze to trzecie... W sumie jak mają podnieść ugi to może się kiedyś zdecydujmy;). Też by wypadało iść do pracy:(. Już zapomniałam jak to jest:D. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 18.11.2011 21:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2011 Właśnie się dowiedziałam że muszę jutro kupić wszystkie farby!:jawdrop: Łukasz jutro kończy dopieszczać ściany. Nie wiem jak one będą równe, bo mnie się wydawało że już są jak lustro, a oni ostatnie 3 dni chodzili z lampą i jeszcze szpachlowali i zacierali to co uznali za nieideale No i jutro kończy, w poniedziałek zaczyna malować, więc w związku z tym powiedział że na jutro mają być*wszystkie farby! No to świetnie. Ciekawe jakim cudem edit: Nie dało się bez 4 razy "jutro" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 18.11.2011 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2011 to trzymam kciuki żeby jutro wszystko poszło gładko:D:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 18.11.2011 21:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2011 to trzymam kciuki żeby jutro wszystko poszło gładko:D:yes: Ale jak??? Nawet nie wiem gdzie mam jechać! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Madeleine 18.11.2011 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2011 do caparola, byłaś już tam. Albo do pary. Albo kabe. Szczerze - to nie ma znaczenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 18.11.2011 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2011 do caparola, byłaś już tam. Albo do pary. Albo kabe. Szczerze - to nie ma znaczenia może być jeszcze flugger albo ralston;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts