Elena76 21.11.2011 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2011 Właśnie zadzwoniła pani z Manufaktury Drewna, stół przyjeżdża dziś późnym wieczorem! Ale gdzie ja go wstawię? Może do jadalni? Moni, on przyjedzie w kartonach, opakowany, nic mu nie będzie jak trochę poczeka na debiut Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 21.11.2011 11:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2011 Moni, on przyjedzie w kartonach, opakowany, nic mu nie będzie jak trochę poczeka na debiut Mam nadzieję że ktoś nieuważny nic z nim nie zrobi. Zaczynamy malowanie, wiadomo co oni będą wyczyniać ...? Czy ktoś przesuwał na własny koszt słup energetyczny? Albo zna kogoś kto to robił? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 21.11.2011 11:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2011 Właśnie zadzwoniła pani z Manufaktury Drewna, stół przyjeżdża dziś późnym wieczorem! Ale gdzie ja go wstawię? Blat zapakowany oddzielnie, a nogi są oddzielnie,super zapakowane nic mu nie będzie:D Ja dzisiaj dzwoniłam do de velde moje kanapy mają być w piętek u nich, u mnie ok. poniedziałku, wtorku:eek:, boję się że coś będzie nieteges z tym kolorem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 21.11.2011 12:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2011 Ja dzisiaj dzwoniłam do de velde moje kanapy mają być w piętek u nich, u mnie ok. poniedziałku, wtorku:eek:, boję się że coś będzie nieteges z tym kolorem. Tiririri Nie mogę się doczekać! Ile czasu trwała realizacja (od popisania zamówienia)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 21.11.2011 12:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2011 Tiririri Nie mogę się doczekać! Ile czasu trwała realizacja (od popisania zamówienia)? Ponad 6 tygodni jakoś wyjdzie:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adriado 21.11.2011 12:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2011 A, i jest jeszcze jedna rzecz, która w przęsłach majkiego jest moim zdaniem fajniejsza. Ja jestem szczególara i lubię harmonię. Rama całego przęsła jest dookoła taka sama (wstawię zdjęcie na chwilę, mam nadzieję*że majki nie miałby mi za złe) [ATTACH=CONFIG]86270[/ATTACH] A tych Radziszewskiego po bokach jest węziej, i ta podziałka ... Mam nadzieję że da się zrobić równo? Wiem, czepiam się, ale mnie to się*od razu rzuca w oczy Da się zrobić na równo. Jak bedziesz zamawiała, to pokaż swój projekt lub fotkę i na bank zrobią. Toż to tylko blacha spawana i malowana. Nawet nie jest ocynkowana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 21.11.2011 12:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2011 Ponad 6 tygodni jakoś wyjdzie:rolleyes: A ile w koncu jest w umowie? Widziałaś, że po przekroczeniu jakiegoś*tam czasu oddają*2%wartości zamówienia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 21.11.2011 12:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2011 (edytowane) A ile w koncu jest w umowie? Widziałaś, że po przekroczeniu jakiegoś*tam czasu oddają*2%wartości zamówienia? Poważnie? To jak tak liczę to minie nawet 7 tygodni:eek: hmm zapytam co oni na to edit. kanapy miały być w ciągu 4-6 tyg. edit. a tym bardziej że ja się nie załapałam na tą promocję 15%, bo była zaraz kilka dni po tym jak zamówiłam swoje kanapy. Edytowane 21 Listopada 2011 przez MarJel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 21.11.2011 12:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2011 Poważnie? To jak tak liczę to minie nawet 7 tygodni:eek: hmm zapytam co oni na to zaraz sprawdzę w ich zobowiązaniach, mam pod ręką teczkę de velde Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 21.11.2011 12:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2011 zaraz sprawdzę w ich zobowiązaniach, mam pod ręką teczkę de velde Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 21.11.2011 12:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2011 zaraz sprawdzę w ich zobowiązaniach, mam pod ręką teczkę de velde "Przyjmujący zamówienie ma prawo do 2-tyg opóźnienia w dostawie. W razie przekroczenia powyższego 2-tyg terminu dopuszczalnego opóźnienia Zleceniodawcy przysługiwać będzie prawo żądania rekompensaty w wysokości 2% wysokości zamówienia" Też mam termin realizacji 4-6tyg Wyrobili się*pewnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 21.11.2011 13:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2011 Aż to cwaniaki jakie:-x, pewnie zrobią tak że wyrobią się co do dnia który im przysługuje. No to czekamy kiedy dojdą na razie jeszcze ich nie mają na salonie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 21.11.2011 15:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2011 Madeleine nie widziałam się dziś z malarzem. będzie u mnie jutro. popytam.Monia kurcze ale pędzisz!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 21.11.2011 15:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2011 Monia mam nadzieję, że do Was stół dojedzie nie o 1-ej w nocy jak do mnie:rolleyes: ja pod koniec tygodnia wpadam na macanie wszystkiego:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mazo 21.11.2011 15:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2011 Moniu - jak długo czekałaś na stół? Też bym chciała już go odbierać, niestety nie zebraliśmy się, żeby go zamówić... Jesli chodzi o kolory - S1500N to nie jest złamana biel, to czysty szary. Mam taki kilku sypialniach. Jeśli ktoś chce, mogę pokazac porównanie z bielą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Madeleine 21.11.2011 16:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2011 Monia mam nadzieję, że do Was stół dojedzie nie o 1-ej w nocy jak do mnie:rolleyes: ja pod koniec tygodnia wpadam na macanie wszystkiego:D żartujesz??? Do mnie też dzwonili, że do końca listopada będę miała stół, mają dać 2-3 dni przed dostawą. Oni to wiozą swoim transportem? Monika, nie ma sprawy. Dziś weszli parkieciarze. Zaświeciło słońce, popatrzyłam. Przemaluję chyba jednak. Mam szarą sypialnię, garderobę, spiżarnię, wiatrołap i pokój małej. Jednak w salonie i kuchni chcę biel. Ale nie teraz, najpierw parkiet, potem muszą poprawić te spieprzone sufity i dopiero wtedy. Obawiam się, że muszę przesunąć przeprowadzkę - nie widzę tego, aby mieszkać i robić gładzie :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 21.11.2011 16:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2011 maqdeleine jutro napiszę u ciebie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 21.11.2011 16:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2011 maqdeleine jutro napiszę u ciebie:) chyba jednak nie!!! ty nie masz komentarzy:eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 21.11.2011 17:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2011 żartujesz??? Do mnie też dzwonili, że do końca listopada będę miała stół, mają dać 2-3 dni przed dostawą. Oni to wiozą swoim transportem? to chyba jakaś zewnętrzna firma bo płaciłam mu za transport - był o 1.20 w nocy a po mnie miał jeszcze 2 adresy i to na drugim końcu Warszawy:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszonik 21.11.2011 17:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2011 Madeleinekiedy zamawiałaś stół z MD?Jest obsuwa z terminem? Bo ja cały czas dumam czy go do świąt dostanę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts