pasie 21.11.2011 17:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2011 i tak mnie nie przebijecie ja zadatek płaciłam 1 kwietnia a stół dostałam 1 września:) aleee wtedy mieli jakiś gorący okres w firmie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Madeleine 21.11.2011 18:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2011 Madeleine kiedy zamawiałaś stół z MD? Jest obsuwa z terminem? Bo ja cały czas dumam czy go do świąt dostanę...hmmm, to zależy, jak liczyć. Zamówienie mailem wysłałam w końcu sierpnia z ustalonym terminem realizacji na koniec listopada, zaliczkę płaciłam pod koniec września. Dostałam wtedy info, że realizacja koniec grudnia. Prosiłam jednak o przyspieszenie i zostałam wciśnięta do grafiku na listopad. Ponoć wszystkie stołu Manu na listopad właśnie się produkują/ wyprodukowały. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 21.11.2011 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2011 maqdeleine jutro napiszę u ciebie:) chyba jednak nie!!! ty nie masz komentarzy:eek: Monia, ja Cie uwielbiam po prostu!:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Balbina200 21.11.2011 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2011 onia, czy w piątek będziesz miała już może kuchnię??? A mebelki Lili kiedy będą? To może i ja z Pasi bym się wybrała na macanko:wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 21.11.2011 19:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2011 dziewczyny, wpadajcie w przyszłym tygodniu co? tzn spotkać się możemy, oczywiście i bardzo chętnie tylko że u mnie nie będzie czego oglądać Kuchnia na pewno będzie w przyszłym, a i malowanie nie wiadomo czy skończą do piątku Byłam dziś w Kabe. I poddałam się. Nie potrafiłam wybrać*kolorów Poprosiłam o białe, pan rozłożył ręce i powiedział że on mi w kolorach na pewno nie pomoże A tam w próbniku białego najzwyczajniej w świecie nie było! Wiecie co zrobiłam? Zapytałam - a jaki wzięła Ania (anula)? Pan mi pokazał i taki wybrałam Sama bym pomyślała że "żółty jest" ... tyle że inne (z wzornika) były żółte jeszcze bardziej Mam 3 wielkie (2,5l) wiaderka - mniejszych nie dają. Jeden 0500, i dwie szarości z wzornika Kabe. Będę się męczyć Malarz nie pozwala mi próbować na ścianie, muszę*mazać po gk Stół Manu - pytałyście kiedy zamawiałam. Ja zadzwoniłam i pani wpisała mnie na listę oczekujących i dopiero potem decydowałam jaki stół będę brać. Było to dokładnie 18 sierpnia Piszę lakonicznie bo muszę lecieć kończyć beszamel do musaki ... na dzisiejszy obiad Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 21.11.2011 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2011 Noooo doooobra może być przyszły tydzień poczekam na tą kuchnię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 21.11.2011 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2011 dziewczyny, wpadajcie w przyszłym tygodniu co? tzn spotkać się możemy, oczywiście i bardzo chętnie tylko że u mnie nie będzie czego oglądać Kuchnia na pewno będzie w przyszłym, a i malowanie nie wiadomo czy skończą do piątku Byłam dziś w Kabe. I poddałam się. Nie potrafiłam wybrać*kolorów Poprosiłam o białe, pan rozłożył ręce i powiedział że on mi w kolorach na pewno nie pomoże A tam w próbniku białego najzwyczajniej w świecie nie było! Wiecie co zrobiłam? Zapytałam - a jaki wzięła Ania (anula)? Pan mi pokazał i taki wybrałam Sama bym pomyślała że "żółty jest" ... tyle że inne (z wzornika) były żółte jeszcze bardziej Mam 3 wielkie (2,5l) wiaderka - mniejszych nie dają. Jeden 0500, i dwie szarości z wzornika Kabe. Będę się męczyć Malarz nie pozwala mi próbować na ścianie, muszę*mazać po gk Stół Manu - pytałyście kiedy zamawiałam. Ja zadzwoniłam i pani wpisała mnie na listę oczekujących i dopiero potem decydowałam jaki stół będę brać. Było to dokładnie 18 sierpnia Piszę lakonicznie bo muszę lecieć kończyć beszamel do musaki ... na dzisiejszy obiad to może już jutro zjedzcie ten obiad:) a do musaki dajesz ziemniaczki?surowe??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 21.11.2011 19:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2011 Noooo doooobra może być przyszły tydzień poczekam na tą kuchnię Właśnie dzwonił kierowca, czeka pod domem ze stołem! A my właśnie siadaliśmy do obiadu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 21.11.2011 19:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2011 to może już jutro zjedzcie ten obiad:) a do musaki dajesz ziemniaczki?surowe??? ziemniaczki ale nie surowe tylko obsmażone Będziemy jeść dziś i jutro, bo ja jak zwykle narobiłam jak dla wojska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 21.11.2011 19:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2011 maqdeleine jutro napiszę u ciebie:) ... magdaleine ... Moni, MMMMUA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 21.11.2011 19:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2011 Pytanie o farby:Chcę w sypialni jedną czarną ścianę i do niej ładny szarobeż. W Kabe panowie od razu powiedzieli że czarnego nie ma. Zresztą*i tak do sypialni planowałam Benjamina bądź Parę. Znacie jakieś ładne czarne farby (bo okazuje się*że to nie takie hop siup z tym kolorem. Nie chcę "zbliżonego") Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 21.11.2011 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2011 monia czarna fasadowa emulsyjna polinit z Dekorala mam rynny nią pomalowane i sufit w czarnej łazience:) Monia przy okazji wrzuć przepis na twoją musakę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 21.11.2011 20:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2011 monia czarna fasadowa emulsyjna polinit z Dekorala mam rynny nią pomalowane i sufit w czarnej łazience:) Monia przy okazji wrzuć przepis na twoją musakę yyyy, ale ona jest ładna? matowa? szorowalna? Jakoś rynny mnie nie przekonują Przepis na musakę? No ale to jest taka zwykła, bez żadnych udziwnień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 21.11.2011 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2011 dziewczyny, wpadajcie w przyszłym tygodniu co? tzn spotkać się możemy, oczywiście i bardzo chętnie tylko że u mnie nie będzie czego oglądać Kuchnia na pewno będzie w przyszłym, a i malowanie nie wiadomo czy skończą do piątku Dziś krążyłam koło ciebie - i miałam ochotę zadzwonić i cię nawidzić Ale wiem ile masz teraz bieganiny... więc się powstrzymałam:) le na przyszły tydzień to i ja się chętnie piszę Mogę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 21.11.2011 20:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2011 Mgda, koło mnie tu czy tam? W sensie budowa czy mieszkanie? Bo na budowie dziś*mnie nie było, a w domu byczyliśmy się do 14 i w końcu wyruszyliśmy zgłębiać tamat farb (jak zwykle za późno) Wpadaj pewnie, zobaczysz jak nic się*nie zmieniło (właśnie przeanalizowałam co było kiedy byłyście) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mazo 21.11.2011 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2011 Twój malarz ma rację, że nie pozwala malować na ścianie, ja tak zrobiłam, na dodatek pędzlem i teraz mam ślady na ścianie w łazience... i nie chce mi się zdzierać tego papierem ściernym... ale wkurza za każdym razem, kiedy siedzę w wannie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 21.11.2011 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2011 Mgda, koło mnie tu czy tam? W sensie budowa czy mieszkanie? Bo na budowie dziś*mnie nie było, a w domu byczyliśmy się do 14 i w końcu wyruszyliśmy zgłębiać tamat farb (jak zwykle za późno) Wpadaj pewnie, zobaczysz jak nic się*nie zmieniło (właśnie przeanalizowałam co było kiedy byłyście) TAM;) Czyli koło budowy... Najpierw Inne Meble... potem Fashion House Outlet potem LM... No to dziś i tak bym was nie zastała;) Ale następnym razem dzynię A ty dzyń jak będziesz na Bartyckiej... w końcu zobaczysz moją "melinę":lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Madeleine 21.11.2011 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2011 Myślicie, że mogę sobie wstawić w stopkę: "Kocham Monikę996"? Monia, gadaj prędko, co ze stołem! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 21.11.2011 21:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2011 Monia, gadaj prędko, co ze stołem! No mąż już wrócił. Zjadł z lubością "obiad" Wnieśli stół z panem kierowcą (podobno ciężki nie do opisania), pan zakopał się w naszym nowym piaskowym podjeździe ... Jutro pewnie nie wytrzymam i zajrzę*pod karton Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Spirea 21.11.2011 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2011 Monia, jak czarna farba - to Para. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts