monsanbia 01.07.2011 20:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2011 (edytowane) "Co ekipa to nowy syf" - właśnie tego sie obawiam Monia, oni mają przyjść mierzyć przed przywiezieniem parkietów. Tak mamy w umowie. Nie wiem czy mogę wcześniej. Pewnie z ciekawości i za dodatkową opłatą takJeszcze zajrzałam do umowy i mamy w umowie - transport parkietu ok wrześień, montaż ok pażdziernik. Mam nadzieję że będzie ok Edytowane 1 Lipca 2011 przez monsanbia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszonik 01.07.2011 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2011 Małżonek zagadnięty w kwestii jego wiedzy co do malowania popiera pasiową wersję - pierwsze malowanie przed, drugie po parkietach i drzwiach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 01.07.2011 22:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2011 Małżonek zagadnięty w kwestii jego wiedzy co do malowania popiera pasiową wersję - pierwsze malowanie przed, drugie po parkietach i drzwiach. No widzisz, czyli pewnie taki myk i trzeba wykonać Czy to jest normalne że w moich postach pojawia się mniej lub więcej gwiazdek? Tolerowałam to, wkurzałam się, edytowałam prawie każdy post i je likwidowałam. Powoli zaczyna mnie to irytować*do tego stopnia, że nie chce mi się już*tego poprawiać. Ktoś*wie skąd to? i dlaczego? a może tylko ja to widzę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
salik 01.07.2011 22:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2011 Inni też je widzą Z jakiej przeglądarki i pod jakim systemem operacyjnym korzystasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 01.07.2011 22:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2011 Safari 5.0.5 i MacOSX 10.6.8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
salik 01.07.2011 23:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2011 A chciałem rzucić że pewnie MacOSX Te gwiazdki Ci się pojawiają w trakcie pisania, czy dopiero po wysłaniu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszonik 02.07.2011 06:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2011 Ja też widzę gwiazdki, nawet się głupia zastanawiałam, czy one w forumowym języku coś oznaczają - jak emotki:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ka_em 02.07.2011 07:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2011 ALe te gwiazdki to tak uroku dodają. Od razu widać kto pisał. Rozmawiałam z kilkoma parkieciarzami ibwszyscy jak jeden mąż - malowanie po parkiecie. Często zdarza się, że brudzą ściany. BYło coś tam jeszcze o akrylu i listwach ale dokładnie nie słuchałam o co chodzi. Jak mąż wróci to dopytam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 02.07.2011 08:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2011 Gwiazdki pojawiają się po wysłaniu, jak edytuję i je skasuję i postawię spację za tym samym polskim znakiem już się nie pojawiają. "Od razu widać kto pisał" - Nie no świetnie Chyba dodam sobie jakiś opis w sygnaturze, a propos Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 02.07.2011 08:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2011 nawet się głupia zastanawiałam, czy one w forumowym języku coś oznaczają - jak emotki:) To już*się dowiedziałaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 02.07.2011 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2011 Ja też widzę gwiazdki, nawet się głupia zastanawiałam, czy one w forumowym języku coś oznaczają - jak emotki:) ja też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ka_em 02.07.2011 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2011 "Od razu widać kto pisał" - Nie no świetnie Nie denerwuj się. To miało pozytywnie zabrzmieć. Mi się tam takie coś podoba. Twoje wpisy są charakterystyczne i już. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 02.07.2011 10:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2011 ka_em nie no, aż tak jak ten emot się nie denerwuję, ale mimo wszystko, wolałabym mieć*możliwość*pisać normalnie.Trudno, może nie jest to bardzo uciążliwe dla czytającego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
salik 02.07.2011 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2011 Monsanbia - zauważyłem pewną prawidłowość w Twoich gwiazdkach.Wszędzie gdzie się pojawiają, poprzedza je jakaś polska litera (ć, ś, ń itp)Niestety wygląda że nie zawsze kiedy wyraz kończy jedna z tych liter, pojawia się gwiazdka, za to wszędzie tam gdzie jest gwiazdka - poprzedza ją polski znak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 02.07.2011 10:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2011 Monsanbia - zauważyłem pewną prawidłowość w Twoich gwiazdkach. Wszędzie gdzie się pojawiają, poprzedza je jakaś polska litera (ć, ś, ń itp) Niestety wygląda że nie zawsze kiedy wyraz kończy jedna z tych liter, pojawia się gwiazdka, za to wszędzie tam gdzie jest gwiazdka - poprzedza ją polski znak. Ale jakiś*wniosek, bo to ja też*zauważyłam Pewnie gdybym korzystała z firefoxa problem by znikł, ale ja uważam tylko Safari, i skakanie między przeglądarkami (a fm mam zawsze jako jedną z zakładek Safari) mi się nie uśmiecha Z budowlanych spraw: Zamówiłam płytki do łazienek. Mozaiki w sklepie mozaiki24.pl Ceny bezkonkurencyjne (dekor capitone 19 pln/szt, wszędzie 25!) Baldocer w maxflizie Metalica mają mi wycenić w TND Nadal czekam na Casalgrande Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ka_em 02.07.2011 15:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2011 No to zazdroszczę już załatwionych spraw. Ja jakoś nie mogę się przełamać. Jedyne na co się zdecydowałam na 100% to płytki na podłogę do holu i kuchni (zdjecia w moim wątku). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anula05 02.07.2011 16:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2011 Nadal czekam na Casalgrande Ale na co czekasz? Ja mam w dobrych cenach, choć nie wiem czy nie za późno, zależy które chcesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 02.07.2011 16:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2011 Ale na co czekasz? Ja mam w dobrych cenach, choć nie wiem czy nie za późno, zależy które chcesz Już zamówione (Casalgrande metalwood w cenie 113/m2. Na bartyckiej 230 ) A czekam na dostawę, bo Pan zadzwonił że musimy poczekać jeśli chcę z jednej linii produkcyjnej. Metalica (Opoczno) też zamówiłam (minutę temu). Sklep w Warszawie (20 pln taniej na m2 niż w TND) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 02.07.2011 16:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2011 I właśnie uświadomiłam sobie, i mężowi że wszystkie płytki do domu załatwione A zbierałam się z tym jak sójka za morze. Nie wiem dlaczego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 02.07.2011 16:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2011 To teraz czekamy na zdjęcia ułożonej glazury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts