monsanbia 21.11.2011 21:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2011 Monia, jak czarna farba - to Para. o, i już*widzę sens jazdy do Pary ... a ja myślałam że jak chcę czarną*to każdy mi ją*da o ja nieświadmadoma .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 21.11.2011 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2011 Jutro pewnie nie wytrzymam i zajrzę*pod karton Phi, mi to juz tego samego dnia kazały jechać składać stół i robić foty:lol2:, a monia łaskawie zajrzy jutro pod karton monika 996, Madeleine :rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 21.11.2011 21:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2011 monika 996, Madeleine :rotfl: MaGdaleine ! MarJel, ale Ty już mogłaś ten stół składać. U mnie nawet jeszcze sufit nie pomalowany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 21.11.2011 21:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2011 MarJel, ale Ty już mogłaś ten stół składać. U mnie nawet jeszcze sufit nie pomalowany Wiem, wiem tak się tylko droczę to ile zapłaciłaś za stół? masz dąb bielony, pogubiłam się już. U mnie dwie czarne ściany, ale w tapecie, efilo malowała chyba w sypialni ścianę na czarno:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tofee 21.11.2011 22:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2011 Hejka po małej przerwie, Super mebelki dla Lil wybrałaś. Sama planowałam dla Tyma z IKEA ale łóżko chyba zgapię przyszłościowo Widzę że idziesz moim śladem ... dom się mebluje a wnętrza nie do końca gotowe na przyjmowanie kolejnych mebli. Z drugiej strony jakbym miała teraz zacząć dopiero wybierać, chyba już nie mam na to aż tyle sił, entuzjazmu i energii, więc dobrze że się zdecydowałam jak jeszcze cokolwiek mi się chciało i do czegokolwiek miałam zapał ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 21.11.2011 22:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2011 Monia nawet nie wie ilu osobom dzisiaj humor poprawiła:lol2:Martulka, a podobno takie akcje, to nasza domena:lol2:Moni, nie gniewaj sie-ja sie nie udzielam w temacie farb, bo bladego pojecia nie mam o co cho w tym temacie;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 21.11.2011 22:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2011 to ile zapłaciłaś za stół? masz dąb bielony, pogubiłam się już Dąb bielony, 230x105, rozkładany Cenę wyślę na priv Tofee, o stłół po akcji u Pasi się bałam, dlatego zamawiałam jak najszybcuej. Bedziesz miała kostkę! EEEEEkstra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 21.11.2011 22:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2011 Monia nawet nie wie ilu osobom dzisiaj humor poprawiła:lol2: Martulka, a podobno takie akcje, to nasza domena:lol2: No widzisz mamy konkurencję:lol2:Są lepsze od nas:lol2: monia dzięki, strasznie jestem ciekawa jak się będzie prezentował twój stół Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 21.11.2011 22:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2011 No to ja czekam na fotki... Moniaaa.... a Ty już powiesiłaś te szafki i mebelki w kuchni czy coś przegapiłam...?????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tofee 21.11.2011 22:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2011 Tofee, o stłół po akcji u Pasi się bałam, dlatego zamawiałam jak najszybcuej. Bedziesz miała kostkę! EEEEEkstra Się okaże ... M pisał że jest w czarnej dooopie z kablami a jest już 23.30. Ale mi go szkoda ... A i nie napisałam odnośnie klamek, wybrałam twoje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 21.11.2011 22:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2011 Się okaże ... M pisał że jest w czarnej dooopie z kablami a jest już 23.30. Ale mi go szkoda ... a i nie napisałam odnośnie klamek, wybrałam twoje współczuję M wiem co to znaczy siedzenie w nocy nad robotą na budowie (sama tego doświadczyłam) Trzymam kciuki niech zaskoczy i szybko się*z tym upora Klamki fajne, nie? Ja jestem naprawdę zadowolona. Jeden z niewielu wyborów gdzie do samego końca coś*mi się*naprawdę podoba Arnika, jeeeeeszcze Jeszcze trochę poprawek sufitów się po drodze trafiło, malowanie w tym tygodniu. Myślę że przyszły tydzień jest bardziej realny Za to jutro nawiedza mnie ... Duch! Będę miała skońćzone drewienko w łazienkach! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 21.11.2011 22:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2011 Monia ale wy macie duze jadalnie ze takie kobylaste stoly zmiescicie -zazdraszczam .ja to chyba ledwo wcisne 180 cm:bash: Nie wycenialam metalwoodow bo to jednak nie do konca to o co mi chodzi.Szukam bardziej jednolitej plytki z lekkimi przetarciami.Bernina bylaby chyba fakna ale lappato sporo kosztuje.Musze przyjrzec sie tej matowej o ktorej napisala Madeleine (moje "oczy" beda w PL za tydzien Mowisz ze powiedzialas ze chcesz farby takie jak anula Ciekawe jak rzuce takim tekstemw Krakowie czy beda wiedzieli ps na pewno to Ty na tym avatarze? Jedzac tak pozno obiady i tyle gotujac niemozliwe ze tak wygladasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 21.11.2011 23:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2011 Jedzac tak pozno obiady i tyle gotujac niemozliwe ze tak wygladasz no fakt, nie wyglądam tak jakbym chciała Ale podkreślając słowo "obiad" kilka razy chciałam zaznaczyć że jest to jednak abstrakcyjna sytuacja (ale fakt, już*po skończonej konsumpcji parokrotnie podchodziłam i wyjadałam z naczynia zapiekankę .... lubię takie rzeczy ... niestety) Moja jadalnia ma 17m2, ale jest w tak niefortunnym miejscu, że poza stołem nic tam raczej nie ma miejsca bytu (no, poza jakąś komodą/kredensem) Coś za coś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 21.11.2011 23:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2011 Jeszcze mnie dobijaj komoda :PMonia wygladasz bardzo dziewczeca wiec nie wiem czego sie czepiasz:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Madeleine 22.11.2011 07:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2011 o tak, Monia jest śliczna, wklejała gdzieś swoje zdjęcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 22.11.2011 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2011 MOnia ja w sprawie bólu plecków - skończył się? ja w każdym razie zrobiłam sobie RTG kręgosłupa i w piątek idę do lekarza mnie może nie bolało ale mam takie przykurcze, że massakra:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszonik 22.11.2011 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2011 Jest stół Tak się cieszę jakby mój przyjechał - koniecznie otwórz dziś kartony i koniecznie pstryknij nam jakieś foto... Dzwoniłam właśnie do MD i mam obietnicę, że robią wszystko, aby grudniowe zlecenia przed świętami zrealizować, więc może będę miała ten stół na święta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 22.11.2011 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2011 super, że stół przyjechał :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 22.11.2011 09:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2011 o tak, Monia jest śliczna, wklejała gdzieś swoje zdjęcie Maaaad ... dzięki (Kakusek, dla Ciebie też ) ale nie pomyliłaś mnie z magdązzz? Paśku, jeszcze troszkę bolą, ale już jest znośnie Monik jeszcze mają*miesiąc. Myślę że będzie Boję się*odpakowywać tych kartonów, bo oni będą tam jeszcze malować. Wiadomo jak ekipy dbają o dobytek inwestora ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 22.11.2011 09:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2011 super, że stół przyjechał :D nooo, tylko nie wiem co z krzesłami ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts