pasie 22.11.2011 16:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2011 grafit niebieski??? że szary lubi być to wiedziałam... pokazuj:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 22.11.2011 17:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2011 grafit niebieski??? że szary lubi być to wiedziałam... no właśnie! ale mówię, to jest czerwone, a nie jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 22.11.2011 17:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2011 no właśnie! ale mówię, to jest czerwone, a nie jest [ATTACH=CONFIG]86561[/ATTACH]co to Monia ściana to czerwieńsze:stirthepot: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 22.11.2011 17:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2011 zdjęcie kłamie - twoja ściana też jakoś czerwonawo wygląda a nie jest:no: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 22.11.2011 17:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2011 zdjęcie kłamie - twoja ściana też jakoś czerwonawo wygląda a nie jest:no: Moni ty też nie odwracasz zdjęć\/// Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 22.11.2011 17:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2011 no właśnie! ale mówię, to jest czerwone, a nie jest [ATTACH=CONFIG]86561[/ATTACH] u mnie nie jest czerwone, jest ładne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tofee 22.11.2011 17:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2011 nooo, tylko nie wiem co z krzesłami ... Znowu ci się pozmieniało? Przecież miałaś już wybrane . Pojechaliśmy na chwilkę na budowę Pomazałam kilka kartongipsów. Mam nadzieję że farba po wyschnięciu wyglądada inaczej, bo na razie moja grafitowa wyszła ... niebieska!!! Coś*czuję że z tych moich farb może wyjść bryndza (nie potrafię*wybierać kolorów farb ) Za to widziałam poolejowane podłogi w łazienkach! Na sekundę, bo malarze szybko zakrywali drzwi Duch działał od rana. Co tu dużo mówić*- są cudne! Dzięki Duch No i mam teakowe parapety Mąż cpyknął zdjęcie tel, ale wyszło do tyłka, podłoga jest miodowa, a na zdjęciach wyszła czerwona. Także nie wiem czy jest sens pokazywać A chcesz czysty grafit ? To radzę wybieraj z tego NCS (czy jak to tam się nazywa) bo w kolorach tikkurilli chyba wszystkie kolory bazowe w jakiś wpadają (niebieski, zielony, brązowy itp). Ja tak zrobiłam z szarym, pierwszy wyszedł niebieskawy - nie do przyjęcia a za drugim razem wybierałam właśnie z palety barw i kolor jest super. edit: a mnie się kolorek podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Madeleine 22.11.2011 17:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2011 Moni ty też nie odwracasz zdjęć\/// Wiedziałam, że skomentujesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 22.11.2011 17:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2011 co to Monia ściana to czerwieńsze:stirthepot: No No No! Wyświetlało mi się w pionie i myślałam że w pionie dołączam Zrobię ładniejsze, bardziej realne zdjęcie to wtedy wstawię widziałam nogi od stołu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 22.11.2011 18:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2011 A chcesz czysty grafit ? To radzę wybieraj z tego NCS (czy jak to tam się nazywa) bo w kolorach tikkurilli chyba wszystkie kolory bazowe w jakiś wpadają (niebieski, zielony, brązowy itp). Ja tak zrobiłam z szarym, pierwszy wyszedł niebieskawy - nie do przyjęcia a za drugim razem wybierałam właśnie z palety barw i kolor jest super. I chyba tak będę robić. Mimo, że pan ze sklepu powiedział że wzornik NCS jest mniej realny od tego KABE, bo w KABE była prawdziwa farba, nie drukowane próbki I już*widzę plus malowania wałkiem. Nie dość że taniej i mniej farb się zużywa, to jeszcze po pierwszej warstwie można zmienić kolor jeśli się nie spodoba twoja ściana też jakoś czerwonawo wygląda a nie jest:no: ale jaka czysta, co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Madeleine 22.11.2011 18:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2011 Tak, Monia, maluj wg ncsu. Neutralne szarości to pasek z oznaczeniem N na końcu - 2500N, 3000N i aż do 7000N.Matową jednak. Może i mniej trwała, ale chyba ładniejsza niż półmat. Aha, ktoś reflektuje na szare farby? strasznie dużo mi zostało, ten caparol jednak bardzo wydajny jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 22.11.2011 18:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2011 Matową jednak. Może i mniej trwała, ale chyba ładniejsza niż półmat. Nie wiem Mad jak ten Twój Caparol, ale jak pan mi przyniósł kawał płyty pomalowanej półmatem Kabe, to od razu powiedziałam - nie! Trudno, niech się wyświeca, jak będę maksymalnie z tego niezadowolona, pomaluję za kilka lat półmatem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 22.11.2011 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2011 Moni, wstaw lepsza fotke...moze jakas dziwna jestem, ale nie potrafie sobie wyobrazic efektu koncowego po tej fotce;) Co do wspomnianego tu wczesniej tagietelle z tunczykiem-to juz u mnie potrawa kultowai co najwazniejsze:przysmak mojego dwulatka:yes: Moni, jak sie wprowadzissz do domku, to bedziesz miala czas na dzielenie sie z nami przepisami, co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 22.11.2011 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2011 Już chyba nie znajdę tego przepisu na makaron... Nie dam rady tego wątku przekopać... Za nic się nie biorę... Wy tyle klepiecie....Jak tu nadążyć z czytaniem..... A to czerwone drewienko, co to nie jest czerwone to co to jest? Obracam głowę we wszystkie strony, ale zakumać nie mogę.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 22.11.2011 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2011 Arnika, przesle Ci na pw-oryginalny, nienaruszony,podany przez Monie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 22.11.2011 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2011 OKi to szczekam Gdzieś były... tylko nie pamiętam gdzie... no i znajdź tu cokolwiek.... Jak Monia ma i komentarze i dziennik w jednym.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 22.11.2011 21:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2011 Moni, wstaw lepsza fotke No przecież napisałam, że mam tylko taką, bo otworzono mi drzwi na 3 sekundy Wstawię po malowaniu :yes Ale w tej łazience strasznie ciężko cpyknąć zdjęcie Cieszę się że sosik tak przysmakował. A myślałam że nikt nie odważy się*go zrobić ... Arnika, to jest podłoa w moich łazienkach. Teak. Pokazywałam kiedyś zdjęcia po położeniu. Dziś Duch zaolejował, dopieścił korki .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 22.11.2011 21:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2011 Gdzieś były... tylko nie pamiętam gdzie... no i znajdź tu cokolwiek.... Jak Monia ma i komentarze i dziennik w jednym.... Uważasz, że w moim roztrzepanym przypadku dziennik jest wskazany? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 22.11.2011 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2011 Oj Moni, nie złosc sie:hug:u mnie tez teak (w wc) dlatego umieram z ciekawosci:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 22.11.2011 21:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2011 Oj Moni, nie złosc sie:hug: u mnie tez teak (w wc) dlatego umieram z ciekawosci:) Jaaa??? i złość??? no gdzież! A wycieczki do w-wy nie przewidujesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts