monsanbia 27.11.2011 11:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2011 Dzięki dziewczyny!!! (i chłopaku ) Hazel, z parapetami miałam przejścia bo nie mogłam znaleźć stolarza. Potrzebowałam tylko 3-ech. Bez mikrowszczepów, jesion bielony. W końcu znalazłam stolarza który zrobił mi je w 2 dni, za nieduże pieniądze Kolor w sypialni jest w zasadzie taki jak na zdjęciu, nie wiem jak wyświetla Twój ekran. Na zdjęciu z gniazdkami widać resztę białego i różnicę między nimi, tyle że tu ten kolor jest trochę rozświetlony przez lampę Kuchnię by można montować od poniedziałku, ale niestety montażyści nie mają czasu i nie wiadomo kiedy przyjadą Dzięki dziewczyny za namowę na kolory szarości z palety NSC. 2000 (u Lili) jest świetny, w kuchni 3500 też super (chociaż*mógłby być jaśniejszy) w holu jest 5500 Nie ma za co Ale ja go miałam wybranego wcześniej Tylko z wzornika Tikkurili. Nie wiedziałam że panowie mogą*mi zrobić ten kolor w Ralstonie (Ralston niczego podobnego nie miał - albo czyste beże albo szarości) Ale dzięki, bo może bym bez tej wiedzy (że jest ładny) nie zapytała czy można A biały biały jest taki lekko śmietankowy. Na razie Ci nie powiem czy się różni, bo wieczorem przy sztucznym świetle różnicy nie widziałam. Podjedziemy dziś i sprawdzę. A może chcesz zobaczyć sama? Bo mam też*2,5l 0500n niepotrzebnej Chcę kupić Parę, tę do łazienek. Na sufit też mam ją dawać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 27.11.2011 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2011 Monia, wypunktuj tu od razu wszystkie nr kolorów, bo jakby mi się koncpecja odmieniła z bieli, to już sobie teraz zapiszę i będę miała - fantastyczne wyszły! (panikaro! ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-mól 27.11.2011 11:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2011 A para ceramiczna to matowa jest? Na sufitu coś taniego moim zdaniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-mól 27.11.2011 11:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2011 Kuchnię by można montować od poniedziałku, ale niestety montażyści nie mają czasu i nie wiadomo kiedy przyjadą To może pokaz chociaż projekt, czy chcesz nas oszolomic gotowcem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 27.11.2011 11:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2011 Monia! Padłam. Przepięknie! Moje marzenie: białe drzwi + grafitowa ściana... Kiedyś zakochałam się w tym zdjęciu, mam nadzieję, że uda mi się zrobić coś podobnego kolorystycznie http://img820.imageshack.us/img820/5307/1392213818orizzontebian.jpg Dzięki! Też kiedyś zobaczyłam białe drzwi na tle szarych ścian i się zauroczyłam Hazel, pozdrów męża i powiedz mu, że jak tylko powieszę z powrotem drzwi zrobię zdjęcie w pełnej krasie Aha, zapomniałam. Mam już czarne Tupaie do palisandrów. Nie mogę się*doczekać na panów od listew i zamknięcie tematu drzwi, klamek i listew Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 27.11.2011 11:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2011 (panikaro! ) muszę się z Tobą*zgodzić Nie pokazałam wam jeszcze gabinetu, który pomalowalam niedoszłym sypialnianym kolorem. Delikatny, jaśniutki szarobeż (też mi się podoba) http://img442.imageshack.us/img442/4608/img2170j.jpg Numerki kolorów wstawię potem, bo mam je na budowie e-mól, kuchnia będzie po montażu. Nie pokazuję żadnych projektów, bo nie ma czego. To nie jest czadowy projekt jak u Anuli tylko zwykły zwyklak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Balbina200 27.11.2011 11:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2011 Monia suuuuuper to wygląda:):) to kiedy ta kuchnia???? bo chcę to wszystko na żywo zobaczyć!!!!!! Absolutnie super!!! Wszystko:) Warto się było doktoryzować To kiedy ta wizja lokalna z kuchnią będzie możliwa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 27.11.2011 12:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2011 Absolutnie super!!! Wszystko:) Warto się było doktoryzować To kiedy ta wizja lokalna z kuchnią będzie możliwa? Dzięki! Jak tylko będzie info o montażu kuchni, na pewno przyjdę i się podzielę*dobrą*nowiną* Ale nic nie stoi na przeszkodzie żebyś wpadła przed. Na pewno bywasz czasem w mojej okolicy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tofee 27.11.2011 13:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2011 A biały biały jest taki lekko śmietankowy. Na razie Ci nie powiem czy się różni, bo wieczorem przy sztucznym świetle różnicy nie widziałam. Podjedziemy dziś i sprawdzę. A może chcesz zobaczyć sama? Bo mam też*2,5l 0500n niepotrzebnej Chcę kupić Parę, tę do łazienek. Na sufit też mam ją dawać? Monia w tym tygodniu nie ma szans bo mam u siebie lekki cyrk , co do Para to u mnie opakowanie 0,9 l starczyło na całą łazienkę wraz s sufitem i jeszcze zostało farby więc jeżeli nie łączysz różnych kolorów to może nie będzie takiego dylematu bo wystarczy ci na całość. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 27.11.2011 13:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2011 Monia, dzieki. M. odpozdrawia i smieje sie, ze sie wbijamy do Ciebie, jak juz zamieszkasz-coby te piekniusne drzwi zobaczyc na zywo:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Spirea 27.11.2011 14:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2011 Monia, świetnie wyszło. Możesz napisać jaki to konkretnie kolor - ten grafit? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 27.11.2011 15:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2011 Monia, świetnie wyszło. Możesz napisać jaki to konkretnie kolor - ten grafit? Dzięki Spirea Grafit to 5500 z ncs Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Madeleine 27.11.2011 15:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2011 Fajnie wyszło! Ale czekam na zdjęcia w świetle dziennym, bo sztuczne światło przekłamuje. Strasznie ciekawa jestem szarobeżu, na zdjęciu wyszedł całkiem ciemny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 27.11.2011 15:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2011 Fajnie wyszło! Ale czekam na zdjęcia w świetle dziennym, bo sztuczne światło przekłamuje. Strasznie ciekawa jestem szarobeżu, na zdjęciu wyszedł całkiem ciemny. Madeleine, nie wiem jak Twój ekran, ale na moim kolory są bardzo odzwierciedlone. Szarobeż w sypialni jest ciemny, taki jak miał być (nawet przez chwilę zastanawiałam się nad ciemniejszym) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Madeleine 27.11.2011 15:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2011 ale Ty wiesz, jak jest na żywo W delikatny sposób daję Ci do zrozumienia, żebyś zrobiła i wkleiła więcej zdjęć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 27.11.2011 15:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2011 Jeszcze więcej!!!??? (mnie się wydawało, że przesadziłam z ilością) Następne zdjęcia wkleję po zdjęciu kartonów, ponownym zawieszeniu drzwi, ze wszystkimi klamkami i z listwami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Madeleine 27.11.2011 16:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2011 chyba żartujesz! Jutro na budowę z aparatem marsz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikiada 27.11.2011 18:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2011 Dawno mnie tu nie było a tu tak pięknie się robi.. chyba przestanę zaglądać na forum bo mam ochotę już dom remontować śliczne szarości gratuluję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 27.11.2011 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2011 Monia kolorki ok. nie miałas się czym stresować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anula05 27.11.2011 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2011 Cześć, kolory super. Dopieszczone:) Takie jak chciałaś, a to najważniejsze. Szarobeż wygrywa. Grafit dla mnie za ciemny, ale ładny, grafitowy:)Ja padam na twarz. Kolejny masakryczny dzień, schudnę z 10 kg przez to sprzątanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts