monsanbia 28.11.2011 12:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2011 Jaka inwestorka dzisiaj zadowolona i pełna entuzjazmu Na razie, na razie ... A jak tam u Was chorowitki? Szafy się montują? masud tu masz stronę z tapetami http://www.farben-schaefer.de/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-mól 28.11.2011 12:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2011 e-mól, ale jaki ma być ten kolor? Czysto szary i bardzo ciemny? Jeśli czysto szary to z ncs, jeśli bardzo ciemny, to celuj w 5000 powyżej, 5000, 5500, 6000 - są śliczne A jaka farba, sama musisz zdecydować. Jeśli chcesz wziąć top to weź Parę kitchen&bathroom, a jeśli coś tanszego to każda w 1 kl szorowalności przeznaczona do miejsc narażonych na wilgość się sprawdzi O kolor nie pytam, bo ten sobie chcę dobrać do płytek, ale o kredowanie głównie, efekt na ścianie i na końcu kryterium ceny, choć mam tak malutko że prawie różnicy nie robi, czy ta ceramiczna z pary nadaje się do łazienki? kreduje się? Tą najciemniejszą ścianę masz z jakiej firmy, i znowu, czy się kreduje? Tak męczę o to kredowanie, bo u chłopaków mam granat z fluggera w macie i po byle jakim dotknięciu ściana wygląda na zakurzoną, okropność. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 28.11.2011 12:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2011 a, ok No to w takim razie bierz Parę k&b Kreduje się mat i ten bardzo ciemny, potem czy kredują się jaśniejsze (też*ciemne) to zależy już*od jakości farby. Na pewno lepszy będzie półmat dla tych ciemniejszych kolorów. Ja mam grafit w macie(bo nie chciałam mieszać półmatu z matem jasnych), jeśli się*nie sprawdzi kupię półmat tam i sobie domaluję Ale już czarny w sypialni zrobiłam półmat i naprawdę jeśli chodzi o Ralstona jest super Nie wiem jak wygląda na ścianie ta Para, może Tofee powie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 28.11.2011 14:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2011 W przyszłym. Do końca roku są zawaleni pracą. A na razie czekam na wycenę, żeby się*oswoić*z sumą którą muszę zobie zostawić Bardzo chętnie wpadnę. Jak kiedyś Aga będzie się wybierała, to zrobię ogonek zapraszam na środę - dołaczysz do Pasi, Lidszu i Rasi - na razie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 28.11.2011 15:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2011 zapraszam na środę - dołaczysz do Pasi, Lidszu i Rasi - na razie Dzięki! Postaram się pojawić Z dziewczynami się chętnie znów zobaczę, a Ciebie poznam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 28.11.2011 15:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2011 Dzięki! Postaram się pojawić Z dziewczynami się chętnie znów zobaczę, a Ciebie poznam! wysyłam Ci adres na PW i już nie mogę się doczekać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tofee 28.11.2011 15:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2011 Na razie, na razie ... A jak tam u Was chorowitki? Szafy się montują? masud tu masz stronę z tapetami http://www.farben-schaefer.de/ Tak szafy montują ale niestety nie obyło się bez wtop ... a u nas ja bez zmian Tymo niestety też . Po cichu liczę że to przez zęba, bo humor mu dopisuje, jest aktywny, wesoły tylko jeść nie chcę i ta biegunka . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 28.11.2011 15:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2011 Tak szafy montują ale niestety nie obyło się bez wtop ... a u nas ja bez zmian Tymo niestety też . Po cichu liczę że to przez zęba, bo humor mu dopisuje, jest aktywny, wesoły tylko jeść nie chcę i ta biegunka . a może wirus bo takowy krąży Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tofee 28.11.2011 15:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2011 a może wirus bo takowy krąży Może, ale przechodziliśmy coś takiego 3 tygodnie temu, tylko wówczas dodatkowo bardzo wymiotował, teraz tylko rzadkie qpy więc po cichu liczę że to jednak ząbek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 28.11.2011 15:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2011 Może, ale przechodziliśmy coś takiego 3 tygodnie temu, tylko wówczas dodatkowo bardzo wymiotował, teraz tylko rzadkie qpy więc po cichu liczę że to jednak ząbek. to ja też mam taką nadzieję przytul go od cioci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tofee 28.11.2011 15:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2011 to ja też mam taką nadzieję przytul go od cioci Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mazo 28.11.2011 17:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2011 Fajnie wyszły Twoje kolory! cieszę się, że mogłam Cię zainspirować moim grafitem:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolakr25 28.11.2011 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2011 nie było człowieka ledwie kilka dni, a tu takie zmiany obejrzałam zdjęcia, ale nie jestem (póki co) wstanie przebrnąć przez wszystkie komentarze grafitowy hol wygląda obłędnie i podoba mi się w zestawieniu z białymi futrynami coraz bardziej się łamię w kierunku białej wewnętrznej stolarki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 28.11.2011 20:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2011 Fajnie wyszły Twoje kolory! cieszę się, że mogłam Cię zainspirować moim grafitem:) Dzięki! Trochę żałuję że nie zdążyłaś*odpowiedzieć zanim kupiłam farby, wzięłam tę 10010 białą, a mogłam wziąć podstawową. Nie jest źle, a spokojnie by mogła być ta baza Karola, dzięki! Łam się, łam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elwiwirka 28.11.2011 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2011 no to cześć sąsiadko Witam, Ty też Anula z okolic? No to mi się trafiło, same sąsiadki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 28.11.2011 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2011 Monia piękny masz ten grafit na ścianie.a m już wrócił ???? pichcisz już??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna-maria3 28.11.2011 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2011 coraz bardziej się łamię w kierunku białej wewnętrznej stolarki Ja też Chociaż nie spotkałam jeszcze na żywo takich białych, jakie bym chciała u siebie mieć... Na fotach tego pełno, a w sklepach porażka jakaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elwiwirka 28.11.2011 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2011 Chciałabym być już na tym etapie co Wy tzn "Wykańczanie się":) U mnie nastąpi to w przyszłym roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 28.11.2011 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2011 ja lubię jednak drewniane. choć na fotkach u Moni, Anuli te drzwi są całkiem , całkiem:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tofee 28.11.2011 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2011 Chciałabym być już na tym etapie co Wy tzn "Wykańczanie się":) U mnie nastąpi to w przyszłym roku Jest ponoć takie chińskie przysłowie ... "chcesz unieszczęśliwić człowieka spełnij WSZYSTKIE jego pragnienia" , Elwiwirka jeszcze ci się odechce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts