Elwiwirka 28.11.2011 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2011 No to bliziutko! Zacznij od swoich komentarzy i pokaż jakieś fotki z budowy. Na pewno masz ... a "raczej nowoczesny zwany przez nas stodołą" brzmi fajnie. Projekt ondywidualny czy jakiś gotowy? Przeoczyłam wcześniej projekt indywidualny, a fotki jakieś wrzucę ale jak już będzie co pokazać....teraz to etap mało ciekawy, wszystkie macie go już za sobą.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elwiwirka 28.11.2011 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2011 Pewnie tak, ale pierwsza faza już mi wychodzi bokami....dlatego chciałabym mieć to już za sobą... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elwiwirka 28.11.2011 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2011 A wracając do tematu kolorów, grafit z bielą wygląda super:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 28.11.2011 20:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2011 Ty też Anula z okolic? chyba nawet jeszcze bardziej z okolic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 28.11.2011 20:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2011 a m już wrócił ???? pichcisz już??? robiłam dziś ... curry oczywiście i dla Lil potrawkę z kurczaka z warzywami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 28.11.2011 20:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2011 Ja też Chociaż nie spotkałam jeszcze na żywo takich białych, jakie bym chciała u siebie mieć zapraszam na wizję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 28.11.2011 21:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2011 ja lubię jednak drewniane. choć na fotkach u Moni, Anuli te drzwi są całkiem , całkiem:) a wiesz że ja też*lubię? i ciężko było mi podjąć decyzję (ekhm, kogoś to dziwi? ) Jednak jak zaczęłam wertować forniry, to narobiłam sobie takiego haosu, że poszłam na łatwiznę i wzięłam białe. No i żebym nie czuła pustki zaserwowałam sobie palisandry!. Jestem zaspokojona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Madeleine 28.11.2011 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2011 Ja uwielbiam białe drzwi, ale 3 lata temu już je miałam i znudziły mi się. Teraz fornir drewniany. Nie przeraża Was to, że wybieracie coś - i za kilka lat się znudzi, a ciężko będzie wymienić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 28.11.2011 21:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2011 Elwiwirka jeszcze ci się odechce ooooooj tak, to prawda! teraz to etap mało ciekawy, wszystkie macie go już za sobą.... Pokaż pokaż! A najlepiej te z obecnego stanu i kilka wizualek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 28.11.2011 21:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2011 J Nie przeraża Was to, że wybieracie coś - i za kilka lat się znudzi, a ciężko będzie wymienić? A Ciebie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elwiwirka 28.11.2011 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2011 Jak się zmobilizuje to coś wrzucę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 28.11.2011 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2011 Jest ponoć takie chińskie przysłowie ... "chcesz unieszczęśliwić człowieka spełnij WSZYSTKIE jego pragnienia" , Elwiwirka jeszcze ci się odechce Swiete słowa, Toficzku Moniiiiii, mam duzo nadrabiania (jak to sie zwykle dzieje u Ciebie:D).Napisz mi błagam, czy podawalas juz symbole, czy tam nr-y farb. Wiesz, ze lecę na Twoj szary w sypialni:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ka_em 28.11.2011 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2011 Przede mną jeszcze zamówienie białych listew. Ta szara tikurrila u nas została - mężowi się bardzo podoba a udało nam się wybrac taką która jest bardzo podobna do 4500 z ncs'a. NIe wiem tylko czy jasnoszarej nie zmienimy. Widze tylko różnicę we fioletach. Wybrałam kolor z ncs a próbki miałam na bazie SIGMy i Tiurrili. WYszły dwa różne, choć podobne odcienie. A tylko baza byla inna.Tak samo może być z tymi szarościami - że w zalezności od bazy kolor może lekko zmienić odcień. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 28.11.2011 21:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2011 Swiete słowa, Toficzku Moniiiiii, mam duzo nadrabiania (jak to sie zwykle dzieje u Ciebie:D).Napisz mi błagam, czy podawalas juz symbole, czy tam nr-y farb. Wiesz, ze lecę na Twoj szary w sypialni:lol2: O właśnie Hazel Pozrywałam dziś naklejki z wiaderek FARBY: biała - KABE 10010 lekki szary u Lil - KABE wzornik ncs 2000N szary w kuchni - KABE wzornik ncs 3500N ciemno szary w holu - KABE wzornik ncs 5500N jaśniutki szarobeż w gabinecie - RALSTON E9-17 szarobeż w sypialni - RALSTON baza, pigment Tikkurila V486 czarny w sypialni - RALSTON G22950 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 28.11.2011 21:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2011 Ta szara tikurrila u nas została - mężowi się bardzo podoba a udało nam się wybrac taką która jest bardzo podobna do 4500 z ncs'a A masz już jakieś zdjęcia? Widziałam że nerwówka u was Nie denerwuj się za bardzo, bo w końcu nie wolno Ci! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 28.11.2011 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2011 Nie przeraża Was to, że wybieracie coś - i za kilka lat się znudzi, a ciężko będzie wymienić? przeraża - od wyboru projektu domu począwszy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 28.11.2011 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2011 O FARBY: biała - KABE 10010 lekki szary u Lil - KABE wzornik ncs 2000N szary w kuchni - KABE wzornik ncs 3500N ciemno szary w holu - KABE wzornik ncs 5500N jaśniutki szarobeż w gabinecie - RALSTON E9-17 szarobeż w sypialni - RALSTON baza, pigment Tikkurila V486 czarny w sypialni - RALSTON G22950 należy się pochwała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anula05 28.11.2011 22:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2011 Masz chyba ten sam szarobeż w sypialni co ja w gabinecie!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 28.11.2011 22:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2011 raczej nie, bo mój jest bardzo ciemny, Ty możesz mieć X486, a to jest duuuża różnica. Mam próbnik Tikkurili pod ręką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anula05 28.11.2011 22:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2011 Sprawdziłam mam 487 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts