monsanbia 28.11.2011 22:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2011 Sprawdziłam mam 487 To jest paleta 487 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tofee 28.11.2011 22:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2011 ja mam X486 i jest jaśniutki tan 487 wygląda mi bardziej w brązowy niż szary ... przynajmniej z foty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anula05 28.11.2011 22:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2011 To jest paleta 487 [ATTACH=CONFIG]87600[/ATTACH] No to pięknie, muszę sprawdzić na puszce i zanotować, bo jak mi przyjdzie coś domalować... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 28.11.2011 22:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2011 Monia dzieki za dokladna liste kolorków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 28.11.2011 22:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2011 No to pięknie, muszę sprawdzić na puszce i zanotować, bo jak mi przyjdzie coś domalować... Dlatego właśnie napisałam kiedyś*czy jesteś świadoma, że tam są*z przodu literki (X Y L M ....) paleta 486 Kakusek, nie ma sprawy. Dla siebie też*takie zestawienie powinnam zrobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anula05 28.11.2011 23:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2011 Chyba mam X487 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 28.11.2011 23:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2011 Chyba mam X487 Bardzo możliwe Elena, zdjęcie lustra (nic ono nie mówi) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tofee 28.11.2011 23:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2011 Dlatego właśnie napisałam kiedyś*czy jesteś świadoma, że tam są*z przodu literki (X Y L M ....) paleta 486 [ATTACH=CONFIG]87607[/ATTACH] U mnie ta też brązowa . A co z tym lustrem, bo wygląda na zwykłe tylko odstające od ściany? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 29.11.2011 06:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2011 Bardzo możliwe Elena, zdjęcie lustra (nic ono nie mówi) [ATTACH=CONFIG]87608[/ATTACH] No to powtórzę co u Tofee napisałam - ja bym przymocowała do ściany jakąś płytę osb czy inną meblową o wymiarze mniejszym niż płyta lustra, krawędzie płyty okleiła wokół paskiem ledów (grubość takiej płyty to około 19mm - idealnie na taką taśmę ledową), a na to przykleiłabym lustro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 29.11.2011 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2011 ja mam tak lustro . jest przyklejone na takich jakby ci wytłumaczyć prostokatach z luster ( ścinki- szklarz wymyślił), one nie są na całej powierzchni lustra. tylko tak przyklejpone ,żeby lustro odbiło od ściany. i tam jest wklejony LED. szklarz i tak za mało odbił od ściany. ale już nie kazałam mu zrywać luster:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mazo 29.11.2011 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2011 Dzięki! Trochę żałuję że nie zdążyłaś*odpowiedzieć zanim kupiłam farby, wzięłam tę 10010 białą, a mogłam wziąć podstawową. Nie jest źle, a spokojnie by mogła być ta baza Ja ostatnio wyłączona byłam z netu i w ogóle wszystkiego, choroba mnie dopadła jak nigdy w życiu. Jak już nie chciało mi się kompa otworzyć, musiało być źle:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 29.11.2011 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2011 monia ja mam tak lustra zrobione jak ty chcesz miec, moge wieczorem ofocic i wrzucic w galerie. kumpel nam robil, banalnie proste. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 29.11.2011 11:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2011 monia ja mam tak lustra zrobione jak ty chcesz miec, moge wieczorem ofocic i wrzucic w galerie. kumpel nam robil, banalnie proste. TAR! Będę wdzięczna Poczekam I jeszcze mi opisz jak to jest zrobione Muszę kupić za kilka dni tynk betonowy. Już wiem że np Reni ma Oikos, jest jeszcze firma Cameleo, u Wolszczak jest Fox Decorator. Kurcze, ale nigdzie tego nie ma Ktoś widział? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 29.11.2011 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2011 zebysmy sie zrozumialy o taki efekt ci chodzi? my mamy na szarym lacobelu przyklejone normalne lustro , lacobel jest na ramce, dokladnie ci powiem jak wroce do chatki a u mnie to wyglada tak, po ciemku, zdjecie "budowlane" jeszcze bez oswietlenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 29.11.2011 12:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2011 (edytowane) TAR, no powiedzmy, że tak. Tylko że samo lustro na jakiejś ramce (ramce od spodu, mniejszej od lustra) Elena ten pomysł z płytą może by i był fajny, ale chyba lustro musi bardziej odstawać, no i u nas pod całym są*płytki Edytowane 29 Listopada 2011 przez monsanbia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 29.11.2011 13:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2011 ja mam tak lustro . jest przyklejone na takich jakby ci wytłumaczyć prostokatach z luster ( ścinki- szklarz wymyślił), one nie są na całej powierzchni lustra. tylko tak przyklejpone ,żeby lustro odbiło od ściany. i tam jest wklejony LED. szklarz i tak za mało odbił od ściany. ale już nie kazałam mu zrywać luster:) Very fajny pomysł z tym lustrem...wart odgapienia Monia, pokazesz swoj patent? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 29.11.2011 13:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2011 nasze, od sciany odstaje ok. 1,5-2 cm, i ramke kleisz wtedy do lustra, tylko u mnie dodatkowo jest lacobel jako tlo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 29.11.2011 13:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2011 Czyli ramka (z czego?) z ledami, tak? jest najpierw przykręcona do ściany? a do tego przyklejone jest lustro? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 29.11.2011 13:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2011 monia zabij mnie, nie wiem, oblukam w domu. waz/tasma led jest przyklejona do ramki po zewn czesci. z czego ramka i jak zamontowana do sciany sprawdze i dam znac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Madeleine 29.11.2011 13:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2011 TAR! Będę wdzięczna Poczekam I jeszcze mi opisz jak to jest zrobione Muszę kupić za kilka dni tynk betonowy. Już wiem że np Reni ma Oikos, jest jeszcze firma Cameleo, u Wolszczak jest Fox Decorator. Kurcze, ale nigdzie tego nie ma Ktoś widział?w sensie tynk? ja mam jeszcze coś innego, kupowanego u dystrybutora Oikosa - na fakturze jest "presto cemento". A tak w ogóle to mój wykończeniowiec skrytykował to i stwierdził, że identyczny efekt da zacieranie (podbarwionego na wybrany kolor) kleju. Edit: już wiem, tynk Verona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts