sheenaz1719505693 06.07.2011 07:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2011 ka_em, ja widzialam My Way nie raz i z wygladu bardzo mi się podobają.Nie wychwyciłam tej powtarzalnej faktury, co nie znaczy, że jej nie ma, ale mi się nie rzuciła w oczy. Ja potrzebuje tego 7m2.Mi się ostatnio przestały te płytki w dotyku podobać - struktura satynowa. Są jakieś tkaie strasznie matowe, że aż palce na niej trzeszczą gdy się próbuje przesunąc.Nie iwem cyz te płytki takie są czy może w tym konkretnym sklepie były jakieś brudne i takie wrażenie dawały.Ja potrzebuję kolor Noce, a one tylko satynowe są. Gdyby był także półpolerze 9tak jak ciemne serie tych płytek) to bym zamawiała już bo pólpoler wygląda i w dotyku jest rewelacyjny. m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 06.07.2011 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2011 o jejuśku jakie tu zamieszanie płytkowe panuje. Brawo Moni, pewnie czujesz ulgę pozamówieniową? Wreszcie coś odpadlo z głowy;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anula05 06.07.2011 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2011 Monia,kiedy lejesz żywicę? Rozmawiałam z Panem w Łodzi, ma do mnie wpaść w przyszłym tyg., pytał o Ciebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 06.07.2011 09:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2011 Monia, kiedy lejesz żywicę? Rozmawiałam z Panem w Łodzi, ma do mnie wpaść w przyszłym tyg., pytał o Ciebie. Jutro zalewają nam betonem ten odpływ liniowy. Myślę że tydzień na związanie potrzebuje. Może lepiej byłoby zrobić*to w jednym czasie? Mysza - żebyś wiedziała, strasznie mi to ciążyło. Jeszcze te drzwi. No muszę się*na coś zdecydować wreszcie! Nie mogę pojechać*na Bartycką pooglądać, bo non stop leje a z moją 2-latką*nie uśmiecha mi się*między pawilonami w deszczu biegać. Za chwilę wyjdę z siebie przez tą pogodę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 06.07.2011 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2011 Monia, nie denerwuj się. Pogoda ma się poprawiać, więc niedługo skoczysz na Bartycką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 06.07.2011 09:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2011 No ale ileż*może padać non stop. Podobno powoli dom zamiania się w Arkę Noego Pamiętam że w tamtym roku był identyczny czas, lało tak samo przez wiele dni non stop, pod rząd. Nie wiem jak Was, ale mnie to już*zaczyna dobijać Zapiszę sobie, ku pamięci, może skorzystam (od zuz@nki) http://www.bruk.waw.pl/cennik-uslug-kompleksowych.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Balbina200 06.07.2011 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2011 Oj, czekam, czekam na te Twoje wylewki epoksydowe:) Mi jutro zaczynają normalne, więc jak wyschną też się za te wezmę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
salik 06.07.2011 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2011 Balbina - nie boisz się tak krótkiego czasu między tynkami, a wylewkami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Balbina200 06.07.2011 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2011 Salik! Ty to zawsze niepokój zasiejesz:(A powinnam się bać?Co może się wydarzyć?Był wczoraj Kierbud i nic na przeciwko nie wnosił...Mój punkt widzenia: wylewki z tynkami nie kolidują, a im wcześniej zaleję - dłużej będą schły.Jest gdzieś błąd? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 06.07.2011 10:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2011 Salik! Ty to zawsze niepokój zasiejesz:( forumowy anioł stróż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
salik 06.07.2011 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2011 Anula pisała że po położeniu styropianu zaraz po tynkach, miała stojącą wodę między styropianem a chudziakiem.U Was potem te tynki z wylewkami będą jakieś 2 miesiące stały, o ile pamiętam?A właśnie - odbierał u Was kierbud jakoś instalacje przed tynkami, czy tylko przyjechał po tynkach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Balbina200 06.07.2011 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2011 Anula pisała że po położeniu styropianu zaraz po tynkach, miała stojącą wodę między styropianem a chudziakiem. U Was potem te tynki z wylewkami będą jakieś 2 miesiące stały, o ile pamiętam? A właśnie - odbierał u Was kierbud jakoś instalacje przed tynkami, czy tylko przyjechał po tynkach? O! O tym nie pomyślałam:( Ale skąd ta woda? Z tynków się wykrapla? Na piętrze mam już tynki od dwóch tygodni i podłoga sucha (chyba, że to stąd do piwnicy pociekło:D). Zaraz pojadę sprawdzić A nasz Kierbud chyba przyjechał dopiero po tynkach... Sprawdzę, ale nic nie mówił. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 06.07.2011 10:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2011 A właśnie - odbierał u Was kierbud jakoś instalacje przed tynkami, czy tylko przyjechał po tynkach? Jako takiego odbioru nie było, przyjechał w trakcie, złapał się za głowę jak Pan Adam wszystko jak na rysunku technicznym rozkładał i już*potem po tynkach był Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszonik 06.07.2011 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2011 Dziwna ta woda po tynkach... u mnie wprawdzie była przerwa między tynkiem a wylewką, bo pracował instalator, ale nie widziałam, aby się jakakolwiek woda z tynków na podłodze zbierała. Przecież chyba w końcu tej wody w tynkach nie ma aż tyle? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
salik 06.07.2011 12:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2011 No to sam już nie wiem.... Czy kłaść ten styropian zaraz po tynkach, czy nie kłaść. Muszę pogadać z kierbudem, ale już wiem co powie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 06.07.2011 12:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2011 Ja robiłam tynki po wylewkach więc nie doradzę Złożyłam zamówienie na chorsy i massivy w sklepie http://homelight.pl/ Dostałam (pomimo najniższych w sieci cen za oprawy) jeszcze dodatkowy rabat. Np podwójne oczka wstropowe chors optique w allegrowej cenie 320 pln kupiłam za 267 pln. Polecam jakby któś*był zainteresowany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 06.07.2011 12:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2011 Muszę pogadać z kierbudem, ale już wiem co powie a wiesz może, jakie liczby padną w najbliższym losowaniu lotto? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 06.07.2011 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2011 Dziwna ta woda po tynkach... u mnie wprawdzie była przerwa między tynkiem a wylewką, bo pracował instalator, ale nie widziałam, aby się jakakolwiek woda z tynków na podłodze zbierała. Przecież chyba w końcu tej wody w tynkach nie ma aż tyle? Bywa AŻ TYLE, jeśli to tynki cementowo-wapienne... U nas po tynkach w gabinecie, w którym były folia w oknie i drzwiach wejściowych (bo było jeszcze przed wstawianiem stolarki), jak nie było przewiewu, to woda nieomal płynęła po ścianach... Byłem w szoku. A jednak tak miało być... Ale to szybko schnie i temat się kończy, po prostu musieliśmy zdemontować folię w oknie Hej monsabia, też zajrzałem do ciebie, a co, tylko tobie wolno? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszonik 06.07.2011 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2011 Ja też miałam c-w, ale może dlatego woda nie stała, że okna otwarte i ciągły przewiew był. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 06.07.2011 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2011 Dokładnie tak - tam, gdzie był sobie przewiew swobodny tego problemu nie było... Dlatego zresztą najczęściej robi się tynki jeszcze przed montażem stolarki - wtedy naprawdę mają szansę dobrze wyschnąć. A mają z czego... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts