monika996 29.11.2011 16:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2011 [quote=monsanbia;5033 Bo mój dla 5m węża mocnego jest gigantyczny! na prawdę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 29.11.2011 16:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2011 o tak wygląda transformator szklarz nie za bardzo wiedzial o co chodzi z tymi odbitymi lustrami:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 29.11.2011 16:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2011 na prawdę oooooojjj noooo naprawdę jak już! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 29.11.2011 16:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2011 o tak wygląda transformator No, może by wyglądał ... gdyby go widać*było Dobra, widzę że będzie zmiana koncepcji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 29.11.2011 17:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2011 monia ja mam tak te lustra:najpierw jest rama z ocynku na to przykrecona plyta k-g i na nia naklejona klejem do luster tafla lustra, do weza mialam specjalnie wypuszczane kabelki zeby nie trzeba bylo transformatora.wlaczane bezposrednio prztyczkiem od oswietlenia. probuje zgrac zdjecia ale cos aparat fiksuje. postaram sie zaraz wkleic jak to wyglada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 29.11.2011 17:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2011 No, może by wyglądał ... gdyby go widać*było Dobra, widzę że będzie zmiana koncepcji no gdyby go nie było widać dobrze powiedziane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 29.11.2011 17:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2011 monia ja mam tak te lustra: najpierw jest rama z ocynku na to przykrecona plyta k-g i na nia naklejona klejem do luster tafla lustra a, jeszcze taki myk ... a płyta k-g jest wielkości ramy? czy wielkości tafli lustra? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 29.11.2011 17:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2011 monia ja mam tak te lustra: najpierw jest rama z ocynku na to przykrecona plyta k-g i na nia naklejona klejem do luster tafla lustra, do weza mialam specjalnie wypuszczane kabelki zeby nie trzeba bylo transformatora.wlaczane bezposrednio prztyczkiem od oswietlenia. probuje zgrac zdjecia ale cos aparat fiksuje. postaram sie zaraz wkleic jak to wyglada no to masz tak jak ja miałam mieć ale tak jak mam też jest ok:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 29.11.2011 18:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2011 wielkosci ramy, rama jest do sciany na wkrety, na to wkrecony regips i dopiero na to przyklejone lustro. odleglosc pomiedzy sciana a brzegiem lustra to 2-3cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 29.11.2011 18:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2011 zdjecie z boku, info dla Tofee - nie widac nic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 29.11.2011 18:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2011 wielkosci ramy, rama jest do sciany na wkrety, na to wkrecony regips i dopiero na to przyklejone lustro. odleglosc pomiedzy sciana a brzegiem lustra to 2-3cm Czyli tak jakbym mogła mieć Tylko kto mi tę ramę zrobi? TAR i ledy masz przyklejone do tafli lustra czy do tej ramy? I ile rama jest mniejsza od tafli? A słuchajcie, głupie pytanie ... takie lustro jakie się zamawia? Jak wykończone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 29.11.2011 18:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2011 Dzięki TAR, wszystko tu już widzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 29.11.2011 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2011 zdjecie powyzej, rama grubosci ok. 2 plyt, waz wpiety zaczepami (chcielismy przyklejana tasme ale akurat nie bylo koloru w lm, wiec jest waz. takie ramy to ciete z jakiejs listwy , w hurt budowlanych ci podpowiedza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mhk 29.11.2011 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2011 TAR! Będę wdzięczna Poczekam I jeszcze mi opisz jak to jest zrobione Muszę kupić za kilka dni tynk betonowy. Już wiem że np Reni ma Oikos, jest jeszcze firma Cameleo, u Wolszczak jest Fox Decorator. Kurcze, ale nigdzie tego nie ma Ktoś widział? Ostatnio bylam w Wa-wie i taki tynk robi rowniez Benjamin Moore - zadzwon do przedstawiciela z Benjamina i napewno przedstawi ci oferte, wg mnie wyszło ok. Jak znajde namiar na goscia to ci podesle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Margula 29.11.2011 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2011 Dziewczyny Kochane a ja zapytam o wentylację mechaniczną - macie cosik takiego? Jak tak, to którą firmę możecie polecić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 29.11.2011 20:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2011 Margula, pytałaś*u Anuli o tapety. Tu madeleine podała linkhttp://forum.muratordom.pl/showthread.php?177236-Moni-i-dom-się-wykańczają-komentarze-do-Parkowej&p=5022171&viewfull=1#post5022171 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 29.11.2011 20:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2011 Ostatnio bylam w Wa-wie i taki tynk robi rowniez Benjamin Moore - zadzwon do przedstawiciela z Benjamina i napewno przedstawi ci oferte, wg mnie wyszło ok. Jak znajde namiar na goscia to ci podesle Pytałaś o ofertę razem z wykonaniem? Czy sam materiał? Mój wykonawca podobno robi takie rzeczy. Tylko ja chcę znaleźć materiał No i najbardziej podoba mi się taki efekt jaki wyszedł z Foxa u Wolszczak Jeśli masz wycenę całościową, wyślesz mi na priv? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mhk 29.11.2011 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2011 Jak cos bede miala dam ci znac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mhk 29.11.2011 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2011 Napewno to jest mieszanka wieloskladnikowa (mielony trawertyn+barwnik) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ka_em 29.11.2011 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2011 Oj u mnie nerwówka straszna. Najbardziej zadowolona z kolorów jestem w salonie. Fiolet z ncs na bazie tikurili - porazka. Dziś wybierałam już z próbnika T.A szary wyszedł npawdę super. Tikurila Ma tylko jedną paletę czystych szarych. Jutro muszę dobrać coś jasnoszarego i na tym bedzie koniec z kolorami. A ja właśnie dzisiaj zamówiłam lustro do siebie:). CO za zgranie tematów;). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts