monsanbia 29.11.2011 21:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2011 A ja właśnie dzisiaj zamówiłam lustro do siebie:). CO za zgranie tematów;). No widzisz ... a ja nie Jeden szklarz do którego zadzwoniłam jechał do mnie i ... nie przyjechał! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anula05 29.11.2011 22:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2011 A co ze szklarzami z KAST? Odpuściłaś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 29.11.2011 22:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2011 A co ze szklarzami z KAST? Odpuściłaś? a myślisz że ludziom z Radomia będzie się*chciało zrobić*dwa lustra 180x90 i 100x90? pomyslalam że najpierw wykorzystam okoliczne możliwości (ale jak widać mało skutecznie) Mieszkacie już?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anula05 29.11.2011 22:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2011 Jutro zamieszkamy:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 29.11.2011 22:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2011 Jutro zamieszkamy:) eeeeeeextra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
salik 29.11.2011 22:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2011 Margula - pytasz o firmę w sensie producenta samej centrali wentylacyjnej, czy też o firmę która Ci wykona instalację wentylacji mechanicznej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-mól 29.11.2011 23:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2011 STO tez ma taki betonowy tynk... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 29.11.2011 23:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2011 Jutro zamieszkamy:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Balbina200 30.11.2011 00:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2011 Monia, to kiedy robisz ten tynk? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 30.11.2011 00:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2011 Monia, to kiedy robisz ten tynk? Jak kupię materiał i wykonawca potwierdzi że robi, a co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszonik 30.11.2011 07:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2011 Margula - pytasz o firmę w sensie producenta samej centrali wentylacyjnej, czy też o firmę która Ci wykona instalację wentylacji mechanicznej? No właśnie o co pytasz? Bo jeżeli kogoś kto zrobi wentylację mechaniczną (i ewentualnie sprzeda również rekuperator) to polecę (bo widzę, że z Poznania jesteś) http://www.okbudbis.pl/ Pasjonaci i można negocjować całkiem przyjemne ceny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 30.11.2011 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2011 Moni, przepraszam za ot ale musze Cie zapytac o te "nasze" korytka. Czy u Ciebie oprawy w tych korytkach beda zlicowane z sufitem czy kilka mm cofniete do góry? Pytam bo nasz wykonawca powiedzial, ze tak sie robi (w sensie: NIE licuje), bo niszcza sie oprawy przy obróbce potem...kurcze, nie wiem, co robic...i nie wiem, czy precyzyjnie wyjasnilam Ci, o co mi chodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tofee 30.11.2011 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2011 Moni, przepraszam za ot ale musze Cie zapytac o te "nasze" korytka. Czy u Ciebie oprawy w tych korytkach beda zlicowane z sufitem czy kilka mm cofniete do góry? Pytam bo nasz wykonawca powiedzial, ze tak sie robi (w sensie: NIE licuje), bo niszcza sie oprawy przy obróbce potem...kurcze, nie wiem, co robic...i nie wiem, czy precyzyjnie wyjasnilam Ci, o co mi chodzi. Pytasz o te wstropowe? W jakim sensie mogą się zniszczyć? Możesz rozszerzyć? Ja mam zlicowane na równo i nie zauważyłam żeby coś się zniszczyło a wygląda bardzo ładnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 30.11.2011 11:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2011 Tofee,zapomnialam, ze Ty przeciez tez masz te oprawy-przepraszam:oops: No...wykonawca twierdzi, ze jak bedzie obrabiał krawedzie tych rynienek/korytek, to zniszczy farbe na oprawie...ze ROBI SIE tak, ze one sa jakies 5 mm blizej sufitu-cofniete a nie zlicowane z rynienka..no ale jesli u Ciebie jest zlicowane i nie bylo problemu, to zaraz mu to powiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tofee 30.11.2011 11:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2011 U mnie przy obróbce chłopak okleił oprawy taśmą malarską i nic się nie zniszczyło. Wystarczy zabezpieczyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 30.11.2011 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2011 Toficzku, dzieki:hug: Juz zadzwonilam i powiedzialam panu, ze ma zabezpieczyc i zrobic po mojemu a nie po swojemu-taka ze mnie twardzielka:wiggle: No i pan nie ma wyjscia:wiggle: Dzieki jeszcze raz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tofee 30.11.2011 12:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2011 Toficzku, dzieki:hug: Juz zadzwonilam i powiedzialam panu, ze ma zabezpieczyc i zrobic po mojemu a nie po swojemu-taka ze mnie twardzielka:wiggle: No i pan nie ma wyjscia:wiggle: Dzieki jeszcze raz. Nie ma za co. Przy czarnych wydaje mi się że cofnięcie o 0,5 cm wyglądałoby dziwnie. Mam nadzieje, że będzie ładnie i pan dobrze zabezpieczy oprawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Balbina200 30.11.2011 15:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2011 Jak kupię materiał i wykonawca potwierdzi że robi, a co? No, bo ja betonowa jestem:rolleyes: W łazience będzie na jednej ścianie na milion procent i planuje dać też w tej łazience na blaty pod umywalki. Do tego zastanawiam się nad klatką (po dwóch przeciwległych ścianach) i w salonie - na ścianie z tv lub właśnie przy kominku. W ogóle to jestem zdziwiona, jak wiele rzeczy takich samych nam podchodzi:no: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 30.11.2011 19:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2011 Byłam dziś u zuz@nki Piękny domek, właścieielka super babka (dziewczyna! ... bo jakoś poważniej ją*sobie wyobrażałam), malutek przekochany, no i w ogóle fajnie. Cieszę się że dotarłam, bo pozytywnie się naładowałam tym spotkaniem I miło było znów zobaczyć znajome twarze - Rasię, Lidzię I poznać Gosię Informacja dla wszystkich zainteresowanych efektem betonu na ścianach. Byłam dziś w Parze na Pradze (Elena, dzięki za namiar i za rabat ) kupiłam farbę do białej łazienki i odkryłam tam fajną rzecz. Farba dekoracyjna udająca beton. Koszt - ok 30pln/m2 (podkład+materiał wykańczający) Ale do czego zmierzam. Organizują tam szkolenie z techniki wykonania tego efektu. Za darmo. Ja się wybieram (albo mąż). 8 grudnia. Podobno jest to bardzo proste i każdy może się przeszkolić Balbina, także powyżej jest odpowiedź na Twoje pytanie Hazel, nie bardzo wiem o co chodzi z tymi oprawami. Ja nie mam w korytkach tych opraw które Ty kupiłaś tylko takie techniczne, na blaszce, będą się chyba kończyły na równo, ale nie wiem, w moim przypadku nie ma to znaczenia, bo to nie jest puszka. A z drugiej strony, prędzej przy montażu zniszczą mi sufit, bo ja mam montaż opraw po suficie na gotowo Te puszki aquaform ja mam ale nastropowo, nie w rynienkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 30.11.2011 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2011 Wiem, wiem Monia.Dzieki. Toficzek mnie naprostowała juz-a razcej mojego wykonawce;) Wlasnie sie zastanawialam, gdzie sie podziewasz cały dzien:p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts