zuznka 30.11.2011 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2011 Monia to ja fenkuję bardzo mocno że mogłam Was gościć !!!!!!!!!! i nie przemawia tu przeze mnie zwykła kurtuazja Lili jest urocza i mam nadzieję że będzie zagladać wraz z rodzicami do Lulu który tak się do niej cieszył hihi a ja sobie własnie ciebie taką wyobrażałam i cieszę się że w całym ferworze dnia dziesiejszego znalazłaś czas na odwiedziny !!! Pozdrowienia dla K i całuski dla Lili Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 30.11.2011 20:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2011 Wlasnie sie zastanawialam, gdzie sie podziewasz cały dzien:p Wyjechałam od zuz@anki kilka minut po 16, dotarlam na Pragę przed 18 (na samo zamknięcie sklepu), wybierałam w biegu kolor do łazienki (myszonik - pozdro, faktycznie skuteczny taki sposób ), na szczęście Pani bardzo pomocna i okazało się że kolorem który wybrałam (oczywiście nie do końca zdecydowana) pomalowany jest świetny zakład fryzjerski obok Panie z foliami spożywczymi we włosach dziwnie zerkały na mnie spod kolorowych strąków jak biegałam z kawałkiem płytki po salonie W domu byliśmy po 20. Uwielbiam wycieczki na Pragę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 30.11.2011 21:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2011 hihi a ja sobie własnie ciebie taką wyobrażałam No co ja na to poradzę, że ... kojarzyłam Cię z avatarem Myślałam że jesteś bardziej paniowata ostre rysy, no, sołtyska A zobaczyłam dziewczęcą mamusię Ten wyrośnięty syn w ogóle do Ciebie nie pasuje! Miło nam będzie gościć u Was jeszcze raz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 30.11.2011 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2011 Czyli standardowo na waryjata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 30.11.2011 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2011 No co ja na to poradzę, że ... kojarzyłam Cię z avatarem Myślałam że jesteś bardziej paniowata ostre rysy, no, sołtyska A zobaczyłam dziewczęcą mamusię Ten wyrośnięty syn w ogóle do Ciebie nie pasuje! Miło nam będzie gościć u Was jeszcze raz i jeszcze raz i jeszcze raz i następny raz i już tak na zawsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Balbina200 30.11.2011 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2011 Dobra wiadomość!W jakich godzinach jest to szkolenie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 30.11.2011 21:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2011 i jeszcze raz i jeszcze raz i następny raz i już tak na zawsze na pewno skorzystam muszę poznać Lidzi męża przecież!!! Dobra wiadomość! W jakich godzinach jest to szkolenie? Pani mówiła coś*o 17 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 30.11.2011 22:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2011 na pewno skorzystam muszę poznać Lidzi męża przecież!!! tylko nie całuj się z nim przed furtką, bo sąsiadki czuwają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 30.11.2011 22:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2011 no to widzę ,ze fajnie spędziłyście dzien:wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 30.11.2011 22:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2011 no to widzę ,ze fajnie spędziłyście dzien:wiggle: i można sobie akumulatory naładować na zapas:wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 30.11.2011 22:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2011 i można sobie akumulatory naładować na zapas:wiggle: co nie? szkoda że już Cię Paśku nie było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 30.11.2011 22:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2011 co nie? szkoda że już Cię Paśku nie było mi też szkoda:( ale wiesz - co się odwlecze;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 30.11.2011 22:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2011 to wy do Paska z cateringiem:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 30.11.2011 22:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2011 to wy do Paska z cateringiem:lol2: Z Krakowianką w bagażniku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 30.11.2011 22:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2011 Z Krakowianką w bagażniku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 30.11.2011 22:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2011 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 01.12.2011 06:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2011 Monia, nie ma za nic mam nadzieję, że masz podobnie pozytywne wrażenia jak ja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszonik 01.12.2011 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2011 A mówiłam, że na wariata najlepiej? Myślę, że miny klientek fryzjera bezcenne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 01.12.2011 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2011 Przeczytałam połowę postów i nie kumam.... Nooo tak... w realu coś sobie nagadają.... a potem tylko zdawkowe hasełko...Nooo choćby jakiś kawał przemyciły.... Witam się z rana... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 01.12.2011 09:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2011 mam nadzieję, że masz podobnie pozytywne wrażenia jak ja :yes: pani jest wyjątkowo miła, i mam wrażenie że tak ma, nie jest to sztuczne lizustwo pod klienta a jak powiedziała jeszcze, że mam bardzo dobry gust ... cwaniarka Arnika wszystko przemawia za tym, że musisz się zapakować w jakiś środek transportu ... jak najszybciej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts