monsanbia 02.12.2011 20:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2011 Ja od 3 lat nic nie kupuje więc własnym sumptem załatwimy . Ale ja mam trochę mebli do przewiezienia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 02.12.2011 20:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2011 Monia to jak Cię nikt nie będzie chciał przeprowadzić to skrzyknij grupkę kolegów, koleżanki i pomogą . Nie mam nikogo z większym autem niż osobówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 02.12.2011 20:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2011 Czytałam,że musiałabym wkleić adres fotki, którą miałabym wcześniej umieścić na serwerze...robię tak i niestety nie wychodzi...Nie mam pomysłu wejdź w zaawansowaną edycję przy pisaniu posta, wybierz tam załącznik i dodaj druga droga - wstawiasz w imageshacka, wybierasz link do forum i kopiujesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tofee 02.12.2011 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2011 albo kopiujesz adres zdjęcia z imageshacka wstawiasz go między ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Madeleine 02.12.2011 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2011 Monia, nie siej demagogii z tymi firmami przeprowadzkowymi, na pewno ktoś ma wolne. U nas do wyboru, do koloru, jutro przyjeżdża 4 miłych przystojnych panów (wiem, bo ich ostatnio w lipcu widziałam) - zamawiałam tydzień temu, luz. U nas koparka wjechała 19 kwietnia I chciałabym, aby było W MIARĘ czysto... niekoniecznie jak po skończeniu parkietów. Poszłam dziś myć podłogi w pokojach i nie było czego, idealnie wszystko. Więc tylko łazienkę zrobiłam na błysk. A w salonie wszystko szczelnie zafoliowane i grube tektury leżą na podłodze, mam nadzieję, że szybko się uwinę... Trzymajcie za nas jutro kciuki, please. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Margula 02.12.2011 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2011 wejdź w zaawansowaną edycję przy pisaniu posta, wybierz tam załącznik i dodaj druga droga - wstawiasz w imageshacka, wybierasz link do forum i kopiujesz ok próbuję mogę tutaj, bo mam pytanko-to co nie wyjdzie, to usunę, ok? Monsanbia nie masz nic przeciwko? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 02.12.2011 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2011 Monia my się przeprowadziliśmy bez firmy - sama pakowałam, znosiłam z drugiego piętra i ładowałam do Galaxy wszystkie małe, niezbędne rzeczy - robiłam to milion razy z uczepionym do nóg dzieckiem i podzieliłam to na parę ładnych kursów, czasem miałam do pomocy jakiegoś chłopa jak już zupełnie nie mogłam dźwignąć kartonu;) aaaa dopiero całkiem niedawno znajomy transitem przewiózł nam jakieś większe ale nie za bardzo potrzebne graty i zaznaczam, że przeprowadzaliśmy się ze 100metrów plus piwnica i garaż więc gratów było hohoho - dacie radę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adk 02.12.2011 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2011 Nie mam nikogo z większym autem niż osobówka A jak meble to problem. My jak się przenosiliśmy to małż rozkręcał co się dało. Ale tapczan przewoziliśmy w całości. Najlepiej wyglądaliśmy przewożąc fordem focusem w kawałkach meblościankę od kolegi. Kawałki szafy były dłuższe od samochodu . Ech to były czasy . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 02.12.2011 21:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2011 U nas koparka wjechała 19 kwietnia Ja naprawdę nie wiem jak Wy to zrobiliście ... Bo już pomijając sprawę szybszych bądź wolniejszych wyborów, to przecież tak: wylewki schnąć muszą, tynki schnąć muszą, wcześniej hydraulika, elektryka, potem oczekiwanie na realizacje zamówień, a to wszystko są tygodnie, czasem miesiące ... Nie no, szacun gigant Chyba że to jednak nie był kwiecień tego roku Margula, spróbuj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Margula 02.12.2011 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2011 dziękuję wreszcie się ktoś nade mną ulitował.... od miesięcy was podglądam...i pomału się wkręcam. http://imageshack.us/photo/my-images/254/biaekrzeseka.jpg/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Margula 02.12.2011 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2011 Ja naprawdę nie wiem jak Wy to zrobiliście ... Bo już pomijając sprawę szybszych bądź wolniejszych wyborów, to przecież tak: wylewki schnąć muszą, tynki schnąć muszą, wcześniej hydraulika, elektryka, potem oczekiwanie na realizacje zamówień, a to wszystko są tygodnie, czasem miesiące ... Nie no, szacun gigant Chyba że to jednak nie był kwiecień tego roku Margula, spróbuj no i NICCCCCCCCCCCC NIE WYCHODZI!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 02.12.2011 21:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2011 Monia my się przeprowadziliśmy bez firmy - sama pakowałam, znosiłam z drugiego piętra i ładowałam do Galaxy wszystkie małe, niezbędne rzeczy - robiłam to milion razy z uczepionym do nóg dzieckiem i podzieliłam to na parę ładnych kursów, czasem miałam do pomocy jakiegoś chłopa jak już zupełnie nie mogłam dźwignąć kartonu;) aaaa dopiero całkiem niedawno znajomy transitem przewiózł nam jakieś większe ale nie za bardzo potrzebne graty i zaznaczam, że przeprowadzaliśmy się ze 100metrów plus piwnica i garaż więc gratów było hohoho - dacie radę I myślisz że kanapę sobie swoją osobówką przewiozę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Margula 02.12.2011 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2011 Monsanbia..widzisz to.. ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 02.12.2011 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2011 I myślisz że kanapę sobie swoją osobówką przewiozę? taksówkę bagażową pożyczysz:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 02.12.2011 21:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2011 no i NICCCCCCCCCCCC NIE WYCHODZI!! Ale Margula Zacznijmy od początku Skąd próbujesz wstawić Z Imageshacka? edit: nie, nie widzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tofee 02.12.2011 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2011 Margula dawaj link do foty pomożemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Margula 02.12.2011 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2011 tak.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Margula 02.12.2011 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2011 o matko....byście widziały jak się motamhttp://imageshack.us/photo/my-images/254/biaekrzeseka.jpg/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Margula 02.12.2011 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2011 dobrze chociaż link podałam? bo pierwszy raz sie imagesh... zarejestrowałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 02.12.2011 21:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2011 dobdzie dobdzieTofee rób, wszystkie nie będziemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts