pasie 02.12.2011 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2011 dobrze chociaż link podałam? bo pierwszy raz sie imagesh... zarejestrowałam dobrze:yes: http://img254.imageshack.us/img254/6928/biaekrzeseka.jpg niech dziewczyny tłumaczą bo idę Starszaka usypiać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Margula 02.12.2011 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2011 dobrze:yes: http://img254.imageshack.us/img254/6928/biaekrzeseka.jpg ALE ŁADNE KRZESEŁKA...ja też tak chcę wklejać te "wrrr..." foty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adk 02.12.2011 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2011 o matko....byście widziały jak się motam http://imageshack.us/photo/my-images/254/biaekrzeseka.jpg/ No i teraz ten link wklejasz tak: jest takie okienko http://img856.imageshack.us/img856/8757/3c5ba7d0d16c4baf980b9d1.png nad oknem w którym wpisujesz posta. Klikasz i tam wklejasz ten link. I masz. A ten link to adres url tak? Bo to musi być adres url grafiki. adres url grafiki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Margula 02.12.2011 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2011 No i teraz ten link wklejasz tak: jest takie okienko http://img856.imageshack.us/img856/8757/3c5ba7d0d16c4baf980b9d1.png nad oknem w którym wpisujesz posta. Klikasz i tam wklejasz ten link. I masz. A ten link to adres url tak? Bo to musi być adres url grafiki. adres url grafiki no i niby tak robię...ale widocznie nie robię bo nie wychodzi!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tofee 02.12.2011 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2011 no i git robisz tak piszesz ... zamiast kropek wklejasz <!--url{0}--> - to jest adres tego obrazka (klikasz prawy przycisk myszy i wybierasz z rozwiniętego menu "kopiuj adres obrazka" później wklejasz go zamiast kmoich kropek i zamykasz zdanie WSIO co TRZA powinno być <!--url{0}-->[/color][/size][color=red] [/color][size=4][color=red] ja zrobiłam ze spacjami żeby było widać jak powinno to u ciebie w poście wyglądać a ty zrób bez spacji i będziesz miała fotę na ekranie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Margula 02.12.2011 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2011 no i ...ciekawe czy wyjdziehttp://img254.imageshack.us/img254/6928/biaekrzeseka.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Margula 02.12.2011 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2011 ha ha ha gdyby mi sie nie udało...to bym się czuła jak kompletna torba ale jest...ciekawe czy nastepne też wejdzie BARDZO WAM DZIĘKUJĘ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adk 02.12.2011 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2011 no i niby tak robię...ale widocznie nie robię bo nie wychodzi!! Jak klikasz prawym klawiszem myszy na zdjęcie w necie to pojawia Ci się kopiuj adres URL grafiki. Wybierasz i to co Ci się wyświetli wklejasz między [\img]. Wielkość liter w nawiasach nie gra roli. To jest jedyny sposób jaki znam. Inaczej nie pomogę. Może dziewczyny. edit - już nieważne udało się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 02.12.2011 21:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2011 Dziewczyny, o matko!!! To Wy się tak męczycie??? Ja z linków przy zdjęciu wybieram ten do forum, on od razu ma te urly i wstawiam go tylko do treści posta Żadnych okienek, kombinowania ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Madeleine 02.12.2011 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2011 Ja naprawdę nie wiem jak Wy to zrobiliście ... Bo już pomijając sprawę szybszych bądź wolniejszych wyborów, to przecież tak: wylewki schnąć muszą, tynki schnąć muszą, wcześniej hydraulika, elektryka, potem oczekiwanie na realizacje zamówień, a to wszystko są tygodnie, czasem miesiące ... Nie no, szacun gigant Chyba że to jednak nie był kwiecień tego roku Margula, spróbuj Monia, nie kombinuj, weź firmę. Ja płacę 125/h za czterech panów, w kilka godzin się uwiną. Sama wszystko (no, prawie! idę zaraz dopakować szafkę) popakowałam, część rzeczy przewieźliśmy, ale bez sensu, meble są ciężkie, nie ma co się zabijać. A u nas był błyskawicznie stan surowy. W lipcu zrobiliśmy elektrykę i hydraulikę, na początku sierpnia wylewki, potem tynki, od września wykończeniówka. I tu największy babol, jakbym wzięła kogoś innego do regipsów, to by się nie pieprzył przez 3 miesiące z sufitami. No ale mówi się trudno. No i wszystko z wyprzedzeniem załatwiane, przestoju na budowie mieliśmy 2 tygodnie, przed dachem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 02.12.2011 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2011 Margula - no i brawo! wszystko jest dla ludzi. Madaleine - to ja jutro trzymam kciuki za Waszą przeprowadzkę, a 17 za kuchnię Monsanbii - dobrze zapamiętałam... bosz, ależ mi się grafik napiął Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Margula 02.12.2011 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2011 TOFEE a skąd wzięłaś ten adres, bo ja wcześniej podałam trochę inaczej zapisany.. no i git robisz tak piszesz ... zamiast kropek wklejasz <!--url{0}--> - to jest adres tego obrazka (klikasz prawy przycisk myszy i wybierasz z rozwiniętego menu "kopiuj adres obrazka" później wklejasz go zamiast kmoich kropek i zamykasz zdanie WSIO co TRZA powinno być <!--url{0}-->[/color][/size][color=red] [/color][size=4][color=red] ja zrobiłam ze spacjami żeby było widać jak powinno to u ciebie w poście wyglądać a ty zrób bez spacji i będziesz miała fotę na ekranie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tofee 02.12.2011 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2011 (edytowane) No i bomba, teraz możesz szaleć kliknęłam na zdjęcie już wklejona powyżej ... chyba Paśka wkleiła za ciebie? Edytowane 2 Grudnia 2011 przez tofee Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Margula 02.12.2011 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2011 Jeszcze raz dzięki no i teraz ten link wklejasz tak: Jest takie okienko http://img856.imageshack.us/img856/8757/3c5ba7d0d16c4baf980b9d1.png nad oknem w którym wpisujesz posta. Klikasz i tam wklejasz ten link. I masz. A ten link to adres url tak? Bo to musi być adres url grafiki. adres url grafiki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adk 02.12.2011 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2011 Dziewczyny, o matko!!! To Wy się tak męczycie??? Ja z linków przy zdjęciu wybieram ten do forum, on od razu ma te urly i wstawiam go tylko do treści posta Żadnych okienek, kombinowania ... Ja wiem czy się męczyć? Jak już doszłam po wieeeelu próbach i błędach to prościzna. Ale też na początku nie wiedziałam jak to się robi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tofee 02.12.2011 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2011 Dziewczyny, o matko!!! To Wy się tak męczycie??? Ja z linków przy zdjęciu wybieram ten do forum, on od razu ma te urly i wstawiam go tylko do treści posta Żadnych okienek, kombinowania ... teraz ty do mnie szyfrem gadasz ... nic nie zrozumiałam a ułatwiać życie sobie lubię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 02.12.2011 21:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2011 Dobra, Margula, patrz To są moje zdjęcia w imageshacku (teraz dodaję przez forum - "zarządzaj załącznikami" ale tłumaczę jak dodawać*z imageshacka) Po prawej stronie każdego zdjęcia są*ikonki, wybierasz tę z literką "i" - pierwszą i wyskoczy Ci takie okienko: Na tym zdjęciu widzisz, że zaznaczyłam na niebiesko link, ten link kopiujesz i wstawiasz w treść*posta i tyle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
salik 02.12.2011 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2011 A ja tak tylko w temacie przeprowadzek. Co prawda do Anuli mi daleko, ale ostatnią przeprowadzkę wykonałem przy pomocy Pana z duuuużą bagażówką i około 30 kursów samolotem (sporo latałem i przy okazji przewoziłem różne rzeczy w walizce, w tym np. rower stacjonarny ), a poprzednią wykonałem przy pomocy... wózków sklepwych z OBI-ego i kolegi który pomagał (a przewoziliśmy w ten sposób nawet meble) Ale tamta przeprowadzka była dziwna, bo między nowym a starym mieszkaniem było 5 minut drogi piechotą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adk 02.12.2011 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2011 TOFEE a skąd wzięłaś ten adres, bo ja wcześniej podałam trochę inaczej zapisany.. Tofee wywołana do tablicy. Nie odzywam się, ale rzucam focha bo pisałam wcześniej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Margula 02.12.2011 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2011 ALE FAJNIE ... no to teraz zapytam jak juz te krzesełka wkleiłam...wiecie co to za jedne?... Pewnie powinnam założyć swoje komentarze...ale nie wczytywałam się znowu w tym temacie i pewnie tak szybko jak tutaj nie uzyskałabym odpowiedzi ...no bo kto tak zaraz zagląda do kogoś, kto ma w kółko pytania i nie wlepia swojej budowy ( to taka mała moja dygresja ) ale mnie cieszy ta nowa umiejętność Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts