Margula 02.12.2011 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2011 Jak klikasz prawym klawiszem myszy na zdjęcie w necie to pojawia Ci się kopiuj adres URL grafiki. Wybierasz i to co Ci się wyświetli wklejasz między [\img]. Wielkość liter w nawiasach nie gra roli. To jest jedyny sposób jaki znam. Inaczej nie pomogę. Może dziewczyny. edit - już nieważne udało się DROGA ADK...ale ja wlaśnie przeczytałam TWOJĄ instrucję i zrobiłam dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adk 02.12.2011 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2011 Dobra, Margula, patrz To są moje zdjęcia w imageshacku (teraz dodaję przez forum - "zarządzaj załącznikami" ale tłumaczę jak dodawać*z imageshacka) [ATTACH=CONFIG]88310[/ATTACH] Po prawej stronie każdego zdjęcia są*ikonki, wybierasz tę z literką "i" - pierwszą i wyskoczy Ci takie okienko: [ATTACH=CONFIG]88311[/ATTACH] Na tym zdjęciu widzisz, że zaznaczyłam na niebiesko link, ten link kopiujesz i wstawiasz w treść*posta i tyle Stwierdzam, że ten sposób jest dla mnie trudniejszy . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 02.12.2011 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2011 ja wrzucam zdjęcia prze Tinypic.pl i też mogę od razu ale jak gdzieś z netu to chyba inaczej się nie da jak wstawiać pomiędzy [/img] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 02.12.2011 21:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2011 Ale tamta przeprowadzka była dziwna, bo między nowym a starym mieszkaniem było 5 minut drogi piechotą Już miałam po wózek do Obi biec, dobrze że dopisałeś gdzie był haczyk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Margula 02.12.2011 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2011 DOBRA...MOŻE TAK... Wpierdzieliłam się Moni na forum z moim brakiem umiejętności w "fotkowaniu" na owym forum...po chwili zaczęłyście jedna przez druga dawać instrukcję ...czytałam, kombinowałam i MAM tak więc teraz dziękuję WAM wszystkim-tak by każdej z osobna nie urazić :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 02.12.2011 21:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2011 (edytowane) ALE FAJNIE ... no to teraz zapytam jak juz te krzesełka wkleiłam...wiecie co to za jedne?... Pewnie powinnam założyć swoje komentarze...ale nie wczytywałam się znowu w tym temacie i pewnie tak szybko jak tutaj nie uzyskałabym odpowiedzi ...no bo kto tak zaraz zagląda do kogoś, kto ma w kółko pytania i nie wlepia swojej budowy ( to taka mała moja dygresja ) ale mnie cieszy ta nowa umiejętność Zakładasz komentarze i prosisz tych których bardziej lubisz (i wydedukowałaś wcześniej że oni też lubią Ciebie ) by do Ciebie zajrzeli i pomogli w dylemacie Kochana, ja jeszcze chwilę temu byłam taką*samą nowalijką jak Ty A patrz ile mam u siebie dobrych dusz. Zakładaj, nie pożałujesz, a za chwilę podziękujesz za namowę Edytowane 2 Grudnia 2011 przez monsanbia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 02.12.2011 21:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2011 Stwierdzam, że ten sposób jest dla mnie trudniejszy . :o:o Przecież przy tym sposobie niczego nie wstawiasz pomiędzy nic tylko, nie robisz stu kroków tylko zaznaczasz jeden link który masz podany jak na dłoni i jest on przy każdym zdjęciu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tofee 02.12.2011 21:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2011 A ja tak tylko w temacie przeprowadzek. Co prawda do Anuli mi daleko, ale ostatnią przeprowadzkę wykonałem przy pomocy Pana z duuuużą bagażówką i około 30 kursów samolotem (sporo latałem i przy okazji przewoziłem różne rzeczy w walizce, w tym np. rower stacjonarny ), a poprzednią wykonałem przy pomocy... wózków sklepwych z OBI-ego i kolegi który pomagał (a przewoziliśmy w ten sposób nawet meble) Ale tamta przeprowadzka była dziwna, bo między nowym a starym mieszkaniem było 5 minut drogi piechotą A uważasz że przeprowadzka samolotem i pakowanie roweru stacjonarnego w walizce jest mniej dziwna . No poplułam monitor szarlotką jak to przeczytałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Margula 02.12.2011 21:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2011 Bardzo chętnie, tylko ja z czasem nie wyglądam tak ciekawie, żeby bardzo często zaglądać...tak więc mam obawy, że tych co zaproszę, to zaraz o mnie zapomną - po mojej nieobecności ...musze to przemyśleć bardzo fajną macie tutaj atmosferę...jak tak podczytuję...życzenia na święta, doping w budowie, dzielenie się przepisami...super bardzo chętnie wkradłabym się w Wasze serducha, jak by dało radę Zakładasz komentarze i prosisz tych co ich bardziej lubisz (i wydedukowałaś wcześniej że oni też lubią Ciebie ) by do Ciebie zajrzeli i pomogli w dylemacie Kochana, ja jeszcze chwilę temu byłam taką*samą nowalijką jak Ty A patrz ile mam u siebie dobrych dusz. Zakładaj, nie pożałujesz, a za chwilę podziękujesz za namowę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adk 02.12.2011 21:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2011 (edytowane) Dziewczynki - idę spać, nie szalejcie bo będę miała jutro zaległości . Muszę być jutro rześka bo dzisiaj zaspałam na roraty z chłopakami i była grecka tragedia w trzech aktach, że nie poszli. Jutro czeka mnie typowa damska robótka na budowie - przerzucanie desek. Trzymcie kciuki, żebym nie padła jutro trupem . edit: uuupssss dziewczynki i chłopcy Edytowane 2 Grudnia 2011 przez adk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 02.12.2011 21:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2011 poplułam monitor szarlotką jaką szarlotką pisz tu szybko!!! (z tego samego tofee się uśmiałam ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 02.12.2011 22:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2011 Bardzo chętnie, tylko ja z czasem nie wyglądam tak ciekawie, żeby bardzo często zaglądać...tak więc mam obawy, że tych co zaproszę, to zaraz o mnie zapomną - po mojej nieobecności ...musze to przemyśleć bardzo fajną macie tutaj atmosferę...jak tak podczytuję...życzenia na święta, doping w budowie, dzielenie się przepisami...super bardzo chętnie wkradłabym się w Wasze serducha, jak by dało radę Dramatyzujesz ... Mnie też*się wydawało jak zaglądałam w ruchliwe wątki, że nigdy w życiu z nikim się tak nie zakoleguję jak te (ci) u których coś czasem napisałam I co? I dziś (po kilku miesiącach) u mnie gwarno (mało treściwie, konkretnie, ale fajno ), na żywo spotykam świetne dziewczyny (chłopak się jeszcze nie odważył Już był tuż tuż, ale stchórzył ) Polecam. Naprawdę A z tego co widzę*pojawiasz się tu i tam co jakiś czas od jakiegoś czasu. To wystarczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Margula 02.12.2011 22:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2011 Dramatyzujesz ... Mnie też*się wydawało jak zaglądałam w ruchliwe wątki, że nigdy w życiu z nikim się tak nie zakoleguję jak te (ci) u których coś czasem napisałam I co? I dziś (po kilku miesiącach) u mnie gwarno (mało treściwie, konkretnie, ale fajno ), na żywo spotykam świetne dziewczyny (chłopak się jeszcze nie odważył Już był tuż tuż, ale stchórzył ) Polecam. Naprawdę A z tego co widzę*pojawiasz się tu i tam co jakiś czas od jakiegoś czasu. To wystarczy no OK, może masz rację... dziękuję, pewnie skorzystam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tofee 02.12.2011 22:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2011 jaką szarlotką pisz tu szybko!!! (z tego samego tofee się uśmiałam ) Piekłam dzisiaj ale wyjątkowo (albo i nie ) geberalnie SŁABA wyszła na maxa Za to ROBIŁAM TWOJEGO tuna aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa pamiętacie taką noc co to każda coś jadła, koło północy było i gadałyście o żarciu ... Paśka coś od męża z knajpy dostała ... poszłam do kuchni wstawiłam kluchy i zrobiłam, mąż z drzemki się obudził i zajadał z mojego talerza. Było sporo po 24 a nam się paszcze nie zamykały PYCHA!!!! MEGA WYPAS. Absolutnie moje smaki, tylko muszę więcej czosnku dodać bo pomimo że wsadziłam 4 ząbki (małą porcję robiłam) to jakoś smak zniknął. Ale i tak niebo w gębie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Margula 02.12.2011 22:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2011 Monia...napisz mi jeszcze taka rzecz-jeśli możesz...mianowicie zamieściłam u siebie w dzienniku budowy temat - "krzesła do jadalni" jak mam to usunąć? wymazać zupełnie ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 02.12.2011 22:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2011 Za to ROBIŁAM TWOJEGO tuna aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa pamiętacie taką noc co to każda coś jadła, koło północy było i gadałyście o żarciu ... Paśka coś od męża z knajpy dostała ... poszłam do kuchni wstawiłam kluchy i zrobiłam, mąż z drzemki się obudził i zajadał z mojego talerza. Było sporo po 24 a nam się paszcze nie zamykały PYCHA!!!! MEGA WYPAS. Absolutnie moje smaki, tylko muszę więcej czosnku dodać bo pomimo że wsadziłam 4 ząbki (małą porcję robiłam) to jakoś smak zniknął. Ale i tak niebo w gębie! Tofik, ale jak się przeprowadzisz to nie poinformujesz nas o tym tydzień po fakcie??? Cieszę się że smakowało. Powiem Ci w tajemnicy, że ja dodaję czosnku i z 10 ząbków, 6-7 na bank (jeśłi są*duuuże) Ale dla niektórych to zabójstwo. A tuńczyk fakt - wyjątkowo aromat czosnku i cytryny wchłania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 02.12.2011 22:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2011 Monia...napisz mi jeszcze taka rzecz-jeśli możesz...mianowicie zamieściłam u siebie w dzienniku budowy temat - "krzesła do jadalni" jak mam to usunąć? wymazać zupełnie ?? yyyy, nie rozumiem za bardzo o co chodzi, nie mam też*dziennika, więc może być ciężko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 02.12.2011 22:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2011 A oko w awatar sobie wsadziłaś....? To do Marguli...Mnie komenty czy dziennik ( nie pamiętam ) założyła laska z forum... potem krok po kroku napisały mi laski jak mam link na dole zrobić... no i poszło...Też nie potrafiłam zdjęć wklejać... Dostałam taaaką instrukcje... jest gdzieś u mnie na początku... i tak poszło...Dziś dawno mam awatar nieaktualny... ale, że nie potrafię zmniejszyć i włożyć za ten stary to nie ruszam... A FM jest fajne... Nooo i czasu tu zostawiam tyle, że masakra.... Za to durnego TV nie oglądam.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Margula 02.12.2011 22:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2011 Kurcze bo nie mogę usunąć, może z czasem mnie ktoś uświadomi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tofee 02.12.2011 22:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2011 Tofik, ale jak się przeprowadzisz to nie poinformujesz nas o tym tydzień po fakcie??? to już nic nie powiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts