tofee 02.12.2011 22:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2011 Kurcze bo nie mogę usunąć, może z czasem mnie ktoś uświadomi Ale z czyjego dziennika? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Margula 02.12.2011 22:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2011 ..a...to oko tak sama pokombinowałam i mam..co do dziennika - jego założenia i usunięcia z nigo tego nieszczęsnego postu o krzesłach, to pewnie kiedyś mnie też "forumowiczki" doświadczone poinstruja pomalutku...nie pali się A oko w awatar sobie wsadziłaś....? To do Marguli... Mnie komenty czy dziennik ( nie pamiętam ) założyła laska z forum... potem krok po kroku napisały mi laski jak mam link na dole zrobić... no i poszło... Też nie potrafiłam zdjęć wklejać... Dostałam taaaką instrukcje... jest gdzieś u mnie na początku... i tak poszło... Dziś dawno mam awatar nieaktualny... ale, że nie potrafię zmniejszyć i włożyć za ten stary to nie ruszam... A FM jest fajne... Nooo i czasu tu zostawiam tyle, że masakra.... Za to durnego TV nie oglądam.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Margula 02.12.2011 22:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2011 Ale z czyjego dziennika? z mojego założyłam post z krzesłami...po czym...dostałam info,że post o podobnej treści już jest i tym samym mój jet nieważny ;p czy coś w tym stylu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anula05 02.12.2011 22:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2011 Fajnie tu u Was. Przeczytalam wszystko. I o rowerze salika tez. I kolezanke co to sie boi, ze nikt nie bedzie do niej zagladal, witam. I zapewniam, ze bedzie:)I szarlotka na monitorze mi soe spodobala:)Dobranoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Margula 02.12.2011 22:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2011 ha mam juz 2 znajomych ;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 02.12.2011 22:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2011 Za to durnego TV nie oglądam.... Ja niestety mam zawsze w tle i wkurzam się na siebie niemiłosiernie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 02.12.2011 22:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2011 to już nic nie powiem nie pitul Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 02.12.2011 22:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2011 pokombinowałam i mam a ja jaj ... ciiicho (to znaczy, że i inne rzeczy byś*dała radę) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Margula 02.12.2011 22:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2011 UPSSSS... pewnie tak ale z Wami szybciej i przynajmniej ciśnienie wysokie długo się nie utrzymuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 02.12.2011 22:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2011 Fajnie tu u Was. Przeczytalam wszystko. I o rowerze salika tez. I kolezanke co to sie boi, ze nikt nie bedzie do niej zagladal, witam. I zapewniam, ze bedzie:) I szarlotka na monitorze mi soe spodobala:) Dobranoc. oooo, jest zbłąkana owieczka (bo dawno u mnie nie gościłaś) No widzisz ... a Ty chcesz się z forum zabierać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Margula 02.12.2011 22:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2011 A co tam odnośnie tych moich krzesełek...pewnie będę musiała je wkleić do siebie i pytać...bo tak to mogę każdemu w paradę wskakiwać i nie koniecznie odpowiedź uzyskiwać...ale mi się rymnęło mam jeszcze kilka krzesełek ;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Madeleine 02.12.2011 22:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2011 Bardzo chętnie, tylko ja z czasem nie wyglądam tak ciekawie, żeby bardzo często zaglądać...tak więc mam obawy, że tych co zaproszę, to zaraz o mnie zapomną - po mojej nieobecności ...musze to przemyśleć bardzo fajną macie tutaj atmosferę...jak tak podczytuję...życzenia na święta, doping w budowie, dzielenie się przepisami...super bardzo chętnie wkradłabym się w Wasze serducha, jak by dało radę zakładaj wątek, ja się nie odważyłam i co? kończę budowę, a wątku niet. I tylko przychodzę i Moni (i innym) zadymę robię. Bez sensu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tofee 02.12.2011 22:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2011 Dawaj te krzesła my tu wszystkie jeszcze przed takim zakupem ... tylko dobrze jak byś wiedziała co to a nie tylko smaka narobiła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tofee 02.12.2011 22:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2011 zakładaj wątek, ja się nie odważyłam i co? kończę budowę, a wątku niet. I tylko przychodzę i Moni (i innym) zadymę robię. Bez sensu. Ale masz sekretną galerię do której linka nie dostałam a kciuki za jutro trzymam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Margula 02.12.2011 22:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2011 HA...NAPISAŁA CO WIEDZIAŁA a sama wątku nie wklepała Postów masz faktycznie mnogo ... tekst z zadymą jest bardzo trafny na określenie takich jak MY _ Madeleine zakładaj wątek, ja się nie odważyłam i co? kończę budowę, a wątku niet. I tylko przychodzę i Moni (i innym) zadymę robię. Bez sensu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Madeleine 02.12.2011 22:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2011 Ale masz sekretną galerię do której linka nie dostałam a kciuki za jutro trzymam no bo mi maila nie przysłałaś Ale teraz nie ma co się chwalić. Ostatnie zdjęcie to kuchnia jeszcze zafoliowana. Wszyscy pytają (grzecznie), co to za dziwo, że niebieskie fronty w kuchni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Margula 02.12.2011 22:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2011 Dawaj te krzesła my tu wszystkie jeszcze przed takim zakupem ... tylko dobrze jak byś wiedziała co to a nie tylko smaka narobiła A PROSZĘ...o ludu...a jak mi nie wyjdzie wklejenie ;/ http://desmond.imageshack.us/Himg31/scaled.php?server=31&filename=prostekrzeseka.jpg&res=medium Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 02.12.2011 22:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2011 Pasożyty! Zakładać wątki! Madeleine, a ja podawałam mejla???? Co do folii, to ja na nie nie zwracam już uwagi i w ogóle o tym nie myślę, a orientuję się*dopiero kiedy ludzie za długo przyglądają się mojej błękitnej szafce w czarno-drewnianej łazience Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tofee 02.12.2011 22:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2011 (edytowane) no bo mi maila nie przysłałaś Ale teraz nie ma co się chwalić. Ostatnie zdjęcie to kuchnia jeszcze zafoliowana. Wszyscy pytają (grzecznie), co to za dziwo, że niebieskie fronty w kuchni Ojtam ojtam nie ma czym chwalić, to zajrzę jak już posprzątasz ale będę miała gdzie, bo później zapomnisz znikniesz albo jeszcze coś innego Edytowane 2 Grudnia 2011 przez tofee Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Margula 02.12.2011 22:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2011 a ja się też moge podłączyc z tym mailem ? Ojtam ojtam nie ma czym chwalić, to zajrzę jak już posprzątasz ale będę miała gdzie, bo później zapomnisz znikniesz albo jeszcze coś innego Dawaj na [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts