monsanbia 02.12.2011 22:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2011 a ja się też moge podłączyc z tym mailem ? odważna ... I Ty się boisz wątek zakładać! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Margula 02.12.2011 22:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2011 tak tylko zapytałam ... nie nalegam i zrozumiem odmowę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adk 02.12.2011 23:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2011 a prosiłam nie nawijajcie bo ludzie muszą iść spać... A tak w ogóle to powinnam rzucić fochem. Nie wiecie, że mam już SSO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
salik 02.12.2011 23:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2011 Kurcze bo nie mogę usunąć, może z czasem mnie ktoś uświadomi Yyyy.... Od uświadamiania to chyba raczej gdzie indziej ... Monsanbia - ja Ci tu dam 'prawie, ale stchórzył'. To tylko w kółko się zapuszczasz w te okolice i nikogo nie odwiedzisz A od telewizora można się odzwyczaić i wcale go nie brakuje. Ja przez 5 lat nie miałem telewizora (i moje dzieci takoż) i wszyscy ciągle żyją Madeleine - trzymam kciuki za przeprowadzkę! Nasza wanna ma jutro dojechać, a w weekend mnie czeka sprzątanie podwórka po ostatniej wichurze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Margula 02.12.2011 23:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2011 zależy w czym ... Yyyy.... Od uświadamiania to chyba raczej gdzie indziej ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Margula 02.12.2011 23:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2011 To ja sie zbieram do spania, miło mi było tu dzisiaj z Wami dobranoc a prosiłam nie nawijajcie bo ludzie muszą iść spać... A tak w ogóle to powinnam rzucić fochem. Nie wiecie, że mam już SSO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
salik 02.12.2011 23:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2011 Spać? Toć dopiero północ wybiła, wieczór się rozkręca... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Margula 02.12.2011 23:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2011 Tak tylko wcześnie rano trzeba wstać...jeszcze trochę bym posiedziała...ale wiem jak rano będę po czworakach biegała Przyjemności i dobranoc Spać? Toć dopiero północ wybiła, wieczór się rozkręca... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tofee 02.12.2011 23:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2011 Spać? Toć dopiero północ wybiła, wieczór się rozkręca... Salik nie bierz nowej pod włos, początki dla każdego są trudnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
salik 02.12.2011 23:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2011 toffe - młodej, nie młodej - nawyki trzeba wyrabiać od początku Margula - jak będziesz miała jakieś problemy z dziennikiem, podpisem albo innym to mów. Chętnie pomożemy (możesz pisać na priva, to nie będzie mój 'pierwszy raz' pomocowy w takim zakresie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Margula 02.12.2011 23:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2011 ok Salik-dzięki fakt...mloda nie mloda za kota musi przez pewien czas porobić...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Margula 02.12.2011 23:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2011 dobra zmykam, przecież to forum jest jak narkotyk...pa wszystkim muszę spadać bo mi się jedzenie załącza... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 02.12.2011 23:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2011 i nikogo nie odwiedzisz . nikogo haaaaalo, kto się czuje pokrzywdzony w tym temacie???? Zazdroszczę odzwyczajenia się*od telewizora. A najbardziej tego, że dzieciom nie serwujesz codziennie U mnie niestety całodniowy seans reklamy, bajki, seriale, wszystko co chcesz Mówiłam Wam jakie mam dzielne dziecko? Natchnęło mnie, bo właśnie zobaczyłam mojego szkraba jak drepcze do łazienki. Ona od dawna już (a ma 2,5 roku dopiero) jak zachce jej się siusiu, wychodzi sama z łóżeczka, otwiera sobie drzwi swojego pokoju, idzie w kierunku łazienki, przynosi nocnik do pokoju, i robi siusiu. Czasami słyszę przez sen jak woła "juuuuuuś, juuuuuuś" siedząc w holu z grającym nocnikiem A zdarzylo się i nie raz, że wstawałam, nocnik pełny a dziecko śpi (kiedyś się przebudziłam jak kładła się z powrotem spać) Nieźle co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 02.12.2011 23:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2011 Chętnie pomożemy (możesz pisać na priva, to nie będzie mój 'pierwszy raz' pomocowy w takim zakresie Chwalipięta ... Margula, jesteś blondynką? Wysoką i ładną do tego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tofee 02.12.2011 23:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2011 toffe - młodej, nie młodej - nawyki trzeba wyrabiać od początku Margula - jak będziesz miała jakieś problemy z dziennikiem, podpisem albo innym to mów. Chętnie pomożemy (możesz pisać na priva, to nie będzie mój 'pierwszy raz' pomocowy w takim zakresie Napisałam NOWEJ Temu tylko młode w głowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 02.12.2011 23:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2011 Napisałam NOWEJ umarłam uwielbiam kiedy Tofee ma dobry humor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tofee 02.12.2011 23:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2011 Mówiłam Wam jakie mam dzielne dziecko? Natchnęło mnie, bo właśnie zobaczyłam mojego szkraba jak drepcze do łazienki. Ona od dawna już (a ma 2,5 roku dopiero) jak zachce jej się siusiu, wychodzi sama z łóżeczka, otwiera sobie drzwi swojego pokoju, idzie w kierunku łazienki, przynosi nocnik do pokoju, i robi siusiu. Czasami słyszę przez sen jak woła "juuuuuuś, juuuuuuś" siedząc w holu z grającym nocnikiem A zdarzylo się i nie raz, że wstawałam, nocnik pełny a dziecko śpi (kiedyś się przebudziłam jak kładła się z powrotem spać) Nieźle co? Jakiś patent poproszę, bo mój usiedzi 3-5 sekund i wyciąga ręce że już . Jak na razie 1 sukces z czego matka nie zauważyła że tył bodziaka był w środku i całość "sukcesu" wchłonął się w materiał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 02.12.2011 23:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2011 dalej się śmieję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
salik 02.12.2011 23:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2011 No i kurde się podłożyłem z tą młodą, nie? Ale to nie tak, ja wolę starsze [ode mnie] (w tym miejscu pozdrawiam moją kochanką małżonkę ) Monsanbia - małą zdolniachę masz w domu I pomyśleć że to Twoje pierwsze dziecko (z reguły z pierwszym idzie wolniej, a kolejne się 'rozwija' szybciej obcując ze starszym rodzeństwem). Balbiny też nie odwiedzasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 02.12.2011 23:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2011 Jakiś patent poproszę, bo mój usiedzi 3-5 sekund i wyciąga ręce że już . Jak na razie 1 sukces z czego matka nie zauważyła że tył bodziaka był w środku i całość "sukcesu" wchłonął się w materiał O nie kochana, nie zbijesz mnie z tropu Przyjdź za parę miesięcy z takim problemem Lili nauczyła się nocnika w wieku 21 miesięcy "Sukces wchłonął się w materiał" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts