monsanbia 02.12.2011 23:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2011 No i kurde się podłożyłem z tą młodą, nie? No cóż ... Balbiny też nie odwiedzasz Bo ja potrzebuję konkretów Czyli np - jutro popołudniu (a teraz to nawet "w grudniu" pasuje), pasi? Jak ktoś*mówi że wtedy i wtedy się spotykamy to raczej nie odmawiam, nie? Dziewczyny, brońcie mnie (spać polazły jak na złość) Nie lubię wpraszania się, nie lubię się narzucać, nawet jeśli tak nie jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
salik 02.12.2011 23:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2011 Nie marudź Pani Konkret Wy mieszkanki południowych obrzeży na tyle rzadko bywacie tutaj (analogicznie my rzadko bywamy na południu) że trzeba po prostu przyjeżdżać 'przy okazji', a nie tam od razu z umawianiem się Jutro możesz przyjechać na 12, coby pomóc wnieść wannę na poddasze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adk 02.12.2011 23:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2011 nikogo haaaaalo, kto się czuje pokrzywdzony w tym temacie???? Zazdroszczę odzwyczajenia się*od telewizora. A najbardziej tego, że dzieciom nie serwujesz codziennie U mnie niestety całodniowy seans reklamy, bajki, seriale, wszystko co chcesz Mówiłam Wam jakie mam dzielne dziecko? Natchnęło mnie, bo właśnie zobaczyłam mojego szkraba jak drepcze do łazienki. Ona od dawna już (a ma 2,5 roku dopiero) jak zachce jej się siusiu, wychodzi sama z łóżeczka, otwiera sobie drzwi swojego pokoju, idzie w kierunku łazienki, przynosi nocnik do pokoju, i robi siusiu. Czasami słyszę przez sen jak woła "juuuuuuś, juuuuuuś" siedząc w holu z grającym nocnikiem A zdarzylo się i nie raz, że wstawałam, nocnik pełny a dziecko śpi (kiedyś się przebudziłam jak kładła się z powrotem spać) Nieźle co? Nooooo. A jaka wzruszająca z tym wołaniem, że już. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 02.12.2011 23:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2011 coby pomóc wnieść wannę na poddasze O, albo z interesem od razu Chętnie, ale jutro to będę z tatą tymi oto ręcyma podjazd do garażu produkować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 02.12.2011 23:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2011 Nooooo. A jaka wzruszająca z tym wołaniem, że już. Fajna fajna ale fajnie też, że wyjeżdża na dłużej do dziadków zaraz Chociaż, jak tak siedzę teraz i myślę, to chyba coraz bardziej się uzależniam (jeszcze kilka miesięcy temu bardziej bym się*na tę okoliczność cieszyła ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adk 02.12.2011 23:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2011 Nie marudź Pani Konkret Wy mieszkanki południowych obrzeży na tyle rzadko bywacie tutaj (analogicznie my rzadko bywamy na południu) że trzeba po prostu przyjeżdżać 'przy okazji', a nie tam od razu z umawianiem się Jutro możesz przyjechać na 12, coby pomóc wnieść wannę na poddasze A ja zapraszam do mnie od samiuśkiego rana na noszenie desek . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
salik 02.12.2011 23:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2011 No więc sama widzisz jak to jest z umawianiem się Poza tym nadal uważam że można zrobić jakieś spotkanie dla tych z południa i z północy/zachodu w połowie drogi (np. gdzieś w Centrum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adk 02.12.2011 23:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2011 Dobra, już naprawdę idę spać. Już mi małż przygadał, że nawet w łożku z telefonu FM czytam . dobraaanooooc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 02.12.2011 23:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2011 A ja zapraszam do mnie od samiuśkiego rana na noszenie desek . Jakby można te deski przenieść*do mnie, to bym już zaczęła Porozdawaliśmy, pobrali sobie, a teraz nie mam czym ścieżki zdrowia wyłożyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 02.12.2011 23:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2011 Już mi małż przygadał, że nawet w łożku z telefonu FM czytam . mój to już przywykł ale ostatnio na spotkanie mnie samej puścić nie chciał ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tofee 02.12.2011 23:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2011 Ja na swojego czekam, młody już 2 razy na żarełko się budził i jedno przewijanie miałam między postami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tofee 02.12.2011 23:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2011 mój to już przywykł ale ostatnio na spotkanie mnie samej puścić nie chciał ... Ooooooooo zazdrosny o koleżanki ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 02.12.2011 23:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2011 Ooooooooo zazdrosny o koleżanki ? chciał chyba sprawdzić co to za koleżanki I czy aby nie z wąsami A serio? Łukasz (wykonawca) go mi "wepchnął" do auta jako ogon (kazał mu dziewczyny oglądać i potem przekazać która jaka ), ten sam z dzieckiem zostać*na budowie nie chciał, to już się zgodziłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
salik 02.12.2011 23:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2011 No patrz jaki on biedny Mi żona ani żaden wykonawca nie każą oglądać obcych lasek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tofee 03.12.2011 00:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2011 To że sam z dzieckiem na budowie nie chciał zostać to oznacza tylko że chłopina ma instynkt samozachowawczy , Salik jeszcze możesz mienić glazurnika, bo u Was płytki dopiero chyba będą się kłaść Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 03.12.2011 00:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2011 No patrz jaki on biedny Mi żona ani żaden wykonawca nie każą oglądać obcych lasek Ale mnie też nikt facetów nie każe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 03.12.2011 00:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2011 Salik jeszcze możesz mienić glazurnika, bo u Was płytki dopiero chyba będą się kłaść i wyszlo szydło z worka skąd tyle kobiet budujących Kobiety-wykonawcy nie spotkasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
salik 03.12.2011 00:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2011 Bo Ty wolisz kobiety oglądać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tofee 03.12.2011 00:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2011 Bo Ty wolisz kobiety oglądać Przecież i tak są ładniejsze. Buduję 3 lata i żadne ciacho na budowie mi się jeszcze nie trafiło ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
salik 03.12.2011 00:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2011 No tak, może trzeba rozpocząć nową erę i zacząć wybierać wykonawców na podstawie... względów niemerytorycznych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts